blackcoldtiger

New member
בהצלחה בהימור

אתה בונה את כל הניצחון של הנדו על לאקי פאנצ' אחד, אל תישכח שאם ג'ונס ירצה להוריד את הנדו לקרקע רוב הסיכויים שהוא יעשה את זה, כל משג'ונס נילחם איתו עד עכשיו הורד אל הקרקע ומשם הדרך להכנעה או G&P היתה קצרה. גם שוגן הצליח להוריד את הנדו ואפילו עלה עליו כמה פעמים למאונט, אומנם הנדו היה עייף אבל זה לא מצב שלא יכול לקרות עם ג'ונס

elvis18

New member
אני איתך בניתוח הקרב..

אם זה מגיע לסיבוב השלישי ואילך ,הנדו אבוד ,אין לו כושר מספיק לשלושה סיבובים אינטנסיביים עם ג'ונס או חמישה חס ושלום , אבל שתיי סיבובים עם רצח בעיניים הוא יכול לתת (ככה היה עם שוגון),להשתמש בהאבקות ולהשאר עומד כמו שמאצ'ידה כמעט הצליח עד הקלינצ' ההוא,ואגרוף אייץ' בומב אחד לנקודה בסנטר של ג'ונס הוא יכול לנסות וגם להצליח .אף אחד לא בדק את הסנטר של ג'ונס ברצינות והנדו זה בדיוק האדם לבדוק את זה . כל מה שאני מבקש זה רק אגרוף אחד !! תראה ברור שאם הוא יכנס איתו לקלינצ'ים וינסה לשחק עם ההאבקות הוא יפסיד ויורד לרצפה ואז גמרנו .. אבל אני דווקא מקווה שהוא ישתמש בהאבקות(ובניסיון) כדי להשאיר את הקרב בעמידה כמה שאפשר סיבוב או שניים ,ובזמן שהוא עומד לטווח ולקוות שאגרוף אחד יכנס .. הדגמה קצרה : http://www.youtube.com/watch?v=mAbJW4RqZLc אחד הסרטונים האהובים על יושבי הפורום הזה ... תהנו

blackcoldtiger

New member
אחלה סירטון

ועוד בHD, מתפלא איך זופא עוד לא הורידו אותו. אני כל פעם בשוק איך אותה הקומבינציה של LOW KICK פנימי והHBOMB מפילה אנשים בזה אחר זה.

danielmo1

New member
הבחור עם הסרטון

עלה על שיטה חדשה, הוא מוסיף את הכינויים של הלוחמים וככה קשה למצוא, נסה לחפש עוד קרבות עם כינויים אתה תראה איזה יופי :)

22wings

New member
ג'ונס לא נח...

רוב האלופים לא אוהבים לקחת יותר מדי קרבות, ג'ונס בינתיים לא נח לרגע. ככה זה כנראה שהקרבות אליפות שלך זה כמו אימון. את אוברים למשל לא תראו יותר משתי קרבות בשנה.

danielmo1

New member
לרעתו יאמר

כי הוא "לוקח" קרבות מול לוחמים שלא משתווים לו (כי פשוט אין) וזה החלק העצוב, הוא לא מרגיש פחד וקשה לי לראות מתי יבוא מישהו שיגרום לו להרגשה כזו

זקס11

New member
אז אתה בעצם מאשים אותו בפחדנות

בכך שהוא השמיד את דוויזיית ה LHV. לחשוב שעד לפני שנה, קרב בין שוגון לדרקון היה קרב חלומות. ואז בונס עשה מהם כאלה קטנים. עם כל חוסר האהבה שלי אליו, הוא מתקדם בצעדי ענק ללוחם הטוב בכל הזמנים. הוא פשוט פרק לחתיכות את צמרת ה LHW, וסיים אלופים בצורה שאין לה תקדימים.

danielmo1

New member
תקרא שוב מה רשמתי

לא האשמתי אותו בכלום, פשוט דעתי אין מישהו בLHW שיכול לצאת איתו ראש ואני בספק אם יהיה, לכן אמרתי לרעתו ולא באשמתו

udi102

New member
גונס כבר היום מחזיק ברצף נצחונות מרשים

הרבה יותר מאנדרסון סילבה לדוגמא ,ובקרוב גם מGSP .... נצחונות על מטיאשנקו,ורה ,ביידר,שוגון(שחט אותו) ,ראמפייג(מתי מישהו הכניע אותו ?),ונצחון יפייפה על מאצידה בהכנעה (לעולם לא הוכנע בUFC ) זה רצף מרשים ובצורה שזה נעשה זה מעולל התפעלות . מצד אחד אני יהיה שמח מאוד אם הנדו ינצח ויקח את החגורה סוף סוף אבל בעקרון גונס לא רואה אותו ממטר מבחינת יכולות ויכול לסיים אותו בסיבוב הראשון . לגבי ראשד זה קרב מעניין אבל גונס ישחוט אותו אחד שני סיבובים . היריב היחיד באופק שאני חושב שיעשה לגונס צרות הוא השבדי גוסטפסון ! שהוא נראה לוחם מבטיח מאוד

elad547

New member
גוסטפסון ???

פיל דיוויס עשה לו בית ספר, למה נראה לך שג'ונס לא ישמיד אותו? זה קרב שעל הנייר הוא לא כוחות... אחרי מה שהוא עשה למאצ'ידה אני לא רואה מישהו ב-LHW עושה לו משהו, אלא אם כן יהיה איזה פוקס סטייל סרה-GSP... מקומו של ג'ונס ב-HW שם יהיו לו כבר קרבות יותר מעניינים ושקולים: 1. דוס סאנטוס - לדעתי יפרק את ג'ונס. 2. ולאסקז - קרב קשה מאוד לג'ונס. 3. אוברים - כנ"ל. ויש עוד לא מעטים שיוכלו לספק קרבות שקולים מולו.

udi102

New member
תראה גוסטפסון עדיין צעיר מאוד אבל

הסגנון לחימה שלו יכול לנטרל המון דברים בסגנון של גונס משום כך אני רואה את היתרון היחסי שלו על פני לוחמים אחרים . פיל דיוויס לוחם מצוין וגם הוא יריב טוב לגונס אבל פחות מתאים מגוסטפסון לנצח את גונס , אני מסכים שגונס בשנה אחת ניקה 1/2 לפחות מהמחלקה ובעוד שנה לא ישארו לוחמים ראויים בשבילו שם וכמובן יעלה לHW ,לטעמי תוך שנתיים מהיום הוא HW אבל אני רוצה להעלות את הנקודה שגונס נלחם באריות והוא ילחם גם באריות הHW לעומת סילבה שנלחם מאז ומעולם מול לוחמים לא ראויים בMW ולא עשה את המעבר היוחל לLHW אחרי שבחרו לו לוחמים שיגרמו לו להיראות הרבה יותר טוב ממה שהוא (אירווין,גריפין) ,האחד לוחם לא רלוונטי והשני אומנם אלוף לשעבר אבל הוא ניצל מצב קיים והוא ממש לא טופ 10 בLHW היום חד וחלק

blackcoldtiger

New member
מתכון בטוח לפציעות קשות

גם בגיל 26 אפשר לסיים קריירה בMMA בגלל פציעות רציניות ממלא אימונים, דוגמא טובה היא טיטו אורטיז שעבר כבר עבר הרבה ניתוחים קשים או שוגן עם ברכיים שכבר לא שלו.

מרקו בי

New member
גוסטפסון - ליטל נוג

באפריל, הקרב יערך בשבדיה במסגרת שידור פיול טי וי של הufc. קרב שיגיד לנו אם גוסטפסון באמת שייך לטופ של המחלקה או לא.

למעלה