כשהארי פגש את קטניס...

N o R i K o

New member
כשהארי פגש את קטניס...

שלום לכל הפוטריסטים ולכל הרעבים!
(זה או זה או 'האנגרים' כמו האלה בפייסבוק. תבחרו לבד...) בשל בעיה מיכונית ביקום האינטרנטי (או לחלופין בפרדס התפוזי שאתם גולשים בו) חלה תקלה נוראה שבעקבותיה שלל הייקומים בגלקסיה התערבבו ואיתם פורום הארי פוטר (160) ופורום משחקי הרעב (2279)! הנורא מכל קרה, וקטניס שלנו מצאה את עצמה באנגליה של המאה ה-20, נחרדת לגלות כי היא... מכשפה.
לא, לא רק קטניס, יחד איתה נשאבו לעולם גם גייל, פיטה, פרים, היימיץ' וכמובן כל שאר החבורה. כן כן, כל הדמויות של משחקי הרעב שייכות עכשיו ליקום של ספרי 'הארי פוטר'! אז רגע, מה זה בעצם אומר?!?!?!
אל דאגה, אין ממה להלחץ, יהיה כיף! בכל יום שני בחודש הקרוב תפתח כאן בפורום הודעת אתגר, שבה אתם הגולשים תיאלצו להניח מה בדיוק יקרה לדמויות שלנו ביקום הפוטריסטי בתחומים שונים. בפורום HP השכן, בשל ערבוב הייקומים, תוכלו לתהות איך יסתדרו הארי, רון והרמיוני ביקום המשחקים. נשמע קצת יותר מעניין, נכון?
רגע, אבל בכלל לא קראתי הארי פוטר.
קודם כל, הגיע הזמן להשלים חסכים!
והיי, לא נורא, העיקר הוא להכיר את הדמויות שלנו, אבל כדי שבכל זאת כולכם תוכלו להשתתף, הנה הסבר קצר על היקום הפוטריסטי- ייקום זה למעשה מתרחש במקביל לעולם המודרני שלנו, ובסדרת הארי פוטר מתמקד בעיקר באנגליה. עולם הקוסמים מתקיים באופן מלא מתחת לאפם של האנשים חסרי הקסם שנקראים "מוגלגים"- יש לקוסמים אפילו במשרד בממשלה, משרד הקסמים ובראשו שר הקסמים שאחראי על הדיפלומטיה מול המוגלגים ועל החוקים הפנימיים של עולם הקסם. בתוך משרד הקסמים יש משרדים שונים ואפילו בית משפט, המכונה "הקסמהדרין". ילדי קוסמים הולכים לבית ספר לכישוף בגיל 11 ולומדים בו 7 שנים. בית הספר לכישוף וקוסמות באנגליה הוא הוגוורטס (בו מתרחשת עיקר עלילת הספרים משום שהארי לומד שם), וישנם גם בתי ספר נוספים ברחבי העולם (דורמשטנג המזרח אירופאי ובובאטון הצרפתי, למשל). בסיום הלימודים, לאחר השלמת הבגרויות ומבחני הכשיפומטרי, מתחילים לעבוד בעבודות שונות הקשורות לעולם הקסם, בעיקר כאלו המקושרות למשרד הקסמים, או מורים, מוכרים, בעלי עסק וחוקרים. הקסם עובר בתורשה, אך אין לו חוקים ברורים. קוסם גם יכול להוולד לשני מוגלגים, אך מקרה זה נדיר יותר. המקרה הנדיר ביותר בעולם הקוסמים הוא ילד ללא כוחות קסם שנולד להורים קוסמים. הוא נקרא 'סקיב' ואותו לרוב מנסים לשלב בחברה המוגלגית כדי שלא ירגיש נחות בעולם הקסם. ישנן משפחות עתיקות שמחשיבות את רקע הקוסם כרציני מאוד ואינן רואות בעין יפה התערבבות של מוגלגים וקוסמים. הן מסווגות קוסמים לפי דרגות- טהור דם- אחד ששני הוריו הם קוסמים, חצוי דם- אחד שלו הורה מוגל והורה קוסם ובן מוגלגים, הקרוי גם בשם הגנאי "בוצדם". פרט לקוסמים ה"רגילים", ישנם קוסמים בעלי יכולות מיוחדות- אנשי זאב - אנשים שבכל ירח מלא הופכים לזאב טורף מטאמורפמאגים - אנשים הנולדים עם היכולת לשנות את המראה שלהם ללא עזרה בשרביט לחששנים - אנשים שיכולים לדבר עם נחשים (בד"כ מיוחס לקוסמים אפלים) אנימאגוסים - אנשים היכולים להפוך את עצמם לחיות. כמובן שפרט להם קיימים אינספור יצורים קסומים- חדי קרן, טרולים, דרקונים ועוד רבים. בשביל לבצע קסמים זקוקים הקוסמים והמכשפות לשרביטים, ואפשר גם לרקוח שיקויים ולהשתמש בחפצים קסומים. יש לציין שטכנולוגיה לא מתקיימת בעולם זה כי חשמל משתבש ליד קסם, ולכן במקום טלפון הקוסמים עדיין שולחים מכתבים אחד לשני באמצעות ינשופים, אין מכוניות אלא מטאטאים ושטיחים מעופפים, ואף קיים קסם מסובך הנקרא התעתקות שמעביר אותך ממקום למקום (ובשבילו צריך רשיון שאפשר להוציא מגיל 17). יש לכם עוד שאלות? אפשר לשאול כאן, או פשוט לקפוץ לפורום HP השכן
טוב, אז... הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות!
יופי, אחרי שעברתם הכנה פוטריסטית במיוחד, נראה כי אתם מוכנים לאתגר שלנו! בהזדמנות זו, הגיע הזמן להפעיל את גלגלי היצירה שמסתתרים בין התאים האפורים שלכם ולהתחיל להכין לנו פאנארטים, פאנפיקים וכל שאר קרוסאוברים שיעלו לראשכם (אפשר גם לאפות עוגת הארי פוטר ובכך לתפוס שני עורבנים-חקיינים במכה!
)- הם ישמשו אתכם בהמשך
מתרגשים? גם אנחנו!
אז בברכת "שהסיכויים תמיד יהיו לטובתכם" ו"פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ!" שיהיה לנו בהצלחה!

N o R i K o

New member
והאתגר הראשון הוא...

בואו ונרכיב להם פרופיל!
נכון, כולנו יודעים שקוראים לה קטניס אוורדין ושהיא נולדה ב-8 במאי (טוב, אולי לא כולנו, אבל המכורים יותר כן
), אבל מי היא תהיה בייקום הפוטריסטי? הפעם באתגר עליכם לקחת את הדמויות שלנו ולהרכיב להם פרופיל פוטרי במיוחד: באיזה בית הם יהיו בהוגוורטס, מה יהיה סטטוס הדם שלהם, מה יהיה הרקע המשפחתי שלהם, מה יהיה הפטרונוס שלהם... וכל מה שעולה לכם לראש!
קצת מידע, לשירותכם-
בהגוורטס התלמידים מתחלקים לארבעה בתים, על פי תכונות אופי מסוימות. כפי שמסבירה מצנפת המיון של הוגוורסט בשנתו הראשונה ללימודים של הארי- "אם אומץ-לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש לגריפנדור לשלוח. אך אם בגולגולתו אמצא טוב-לב ואורך-רוח, אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח. לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות. אך באשר אמצא עורמה ושאיפה לכוח, אורה מייד את התלמיד לסלית'רין לשלוח." בגיל 11, לקראת תחילת לימודיו, כל קוסם זכאי לרכוש שרביט- הכלי המשמש אותו כדי ליצור את הכישוף. השרביטים, למעשה, הם האלו שבוחרים את הקוסם עצמו לפי תכונות האישיות שלו. שרביטים עשויים עץ ולכל אחד מהם ליבה שונה, גמישות שונה ואורך שונה. (המידע נלקח מפוטרמור) סוגי עצים- אגוז, אגס, אורן, אטד, אלה, אלון, אלמון, אלסר, ארז, ארזית, אשוח, אשוחית, אשור, בוקיצה, ברוש, גפן, דובדבן, דפנה, הובנה, טקסוס, לימונית, מייפל, מילה, סורבוס, סמבוק, סקוויה, עוזרד, ערבה, ערמון, צינית, צפצפה, קרנית, שיטה, שקמה ותפוח. גמישות- גמישות העץ משתנה בהתאם לאופיו של הקוסם- שרביט גמיש ישרת קוסם סובלני ומתפשר לעומת שרביט שאינו גמיש שישרת קוסם עקשן ודעתן. אורך- אורך שרביט נע בין 23 ל-35 סנטימטרים, וכמובן שישנם יוצאי דופן. יש שאומרים שאורך השרביט נקבע לפי גודלו הפיזי של הקוסם אך הדבר אינו נכון במקרים לא מעטים- יש קוסמים נמוכים שבוחרים בשרביט ארוך כדי שיסמן את גדלותם הפנימית, למשל. אורך השרביט מסמל את עוצמת הקסם- שרביטים ארוכים יותר נוהגים ליצור קסמים דרמטיים ונרחבים, לעומת שרביטים קצרים שיהיו מדויקים מאוד ולא יחרגו מהעוצמה הנדרשת. ליבות-
שערה של חד קרן – השרביט הוא הנאמן ביותר לבעליו ומעריך אותו מאוד, והנטיה שלו היא הנמוכה ביותר להמשך לאומנויות האופל. החסרונות הבודדים שלו הם שבמידה ולא מטפלים בו ונקשרים אליו, שיערת חד הקרן עלולה 'למות' והשרביט יסבול ממלנכוליה.
נים-לב של דרקון – שרביט עם ליבת דרקון אינו נאמן לבעליו, אך מסתדר היטב בכל יד שאליה הוא מגיע. הוא לומד מהר וקסמיו מרהיבים, ועל כן יש לו נטיה גבוהה להמשך לאומנויות האופל. בגלל הרגישות שלו, הוא בעל הסבירות הגבוהה ביותר ליצור תאונות.
נוצת עוף-חול- הליבה הנדירה ביותר. יש לשרביטים אלו טווח רחב מאוד של קסם, אך לוקח להם זמן להוכיח את עצמם בכך, בניגוד לחד הקרן ולדרקון. בנוסף, בניגוד להם, השרביט נוהג פעמים רבות לפעול על דעת עצמו- תכונה שקוסמים רבים לא אוהבים. בשל 'דעתנות' השרביט, קשה לו מאוד לבחור בעלים והוא מאוד בררן. עונש חמור הניתן לקוסם הוא מאסר בבית הכלא הנוראי אזקבאן, שנשמר על ידי יצורים נוראים הנקראים 'סוהרסנים' ושואבים את שמחת החיים מהאדם, והעונש החמור ביותר הוא 'נשיקת הסוהרסן'- הסוהרסן שואב את הנשמה מהנענש, והוא נותר בחיים אמנם אך חסר כל רגש. הכישוף היחיד שבאמצעותו ניתן להביס סוהרסן הוא כישוף הפטרונוס, בו על הקוסם לאמץ את כל זכרונותיו החיוביים ובאמצעותם למעשה לתקוף את הסוהרסן. הפטרונוס יוצא מהשרביט בדמות חיה הקשורה בצורה כלשהי לאישיותו של הקוסם. מוכנים? בהצלחה!
(מוזמנים גם לקפוץ לפורום HP השכן וליצור להארי פרופיל פאנמיסטי
)

Miss Lavet

New member
היימיטץ'

בית סלית'רין סוגי עצים סמבוק (כן יש לו את שרביט הבכור
) גמישות שרביט מאוד נוקשה, יכול להישבר בקלות אורך 26 ס"מ ליבות נים לב דרקון דם בוגד דם (לאלו שלא מבינים- בוגד דם זה קוסם שאילן היוחסין של משפחתו יש רק קוסמים אבל הם (בניגוד לטהורי הדם) בעד להיתחבר למוגלגים (ראו ערך ארתור וויזלי) פטרונוס צבועה רקע משפחתי היימיטץ' נולד למשפחה של טהורי דם. הוא כמו כל בני משפחתו התקבל לבית סלית'רין. בהוגוורטס הוא התחיל להתעניין בעולם המוגלגי (כי מה לעשות? וויסקי אש זה ל מספיק משכר)... בעקבות כך (וגם בעקבות השתכרות יתר ופליטות פה) משפחתו מחקה אותו מאילן היוחסין בגלל זה הוא עד היום נימצא במצב שיכרות.... הוא אחד מהמתנגדים הכי גדולים של לורד סנאוודמורט

N o R i K o

New member
לורד סנואודמורט

מממ סלית'רין? דווקא אני הייתי שמה אותו ברייבנקלו. אבל את זה אני שומרת לחפירות של מחר

Miss Lavet

New member
לא כל הסלית'רינים רעים *סנוב*

הסלית'רינים במקור הם ערמומים ושאפתנים. אבל כן, התלבתתי לגבי איזה בית (סלית'רין או רייבנקלו)... והרייבנקלואים ברובם סנובים חוץ מזה בפוטרמור (אני מקווה שאת יודעת מזה
) אני סלית'רין אחרי שניתנה לי הבחירה בין סלית'רין לריבנקלו

N o R i K o

New member
אני חושבת שכשכתבתי

"המידע נלקח מפוטרמור" ידעתי על מה אני מדברת
ברור שלא כל הסלית'רינים רעים. אבל אני חושבת שהיימיץ' קודם כל חכם. ובאיזשהו מקום יש בו התנשאות... "את נראית כמו חילזון מת, מתוקה." אבל אני אחפור מחר, נו.

N o R i K o

New member
הפלפאף, כמובן 3:

רודפת צדק שכמותי חייבת להשתייך לשם. חוץ מזה, I'm a very good finder.
אני תמיד אומרת לאנשים שאם כבר לעשות מצנפת מיון, אז לא את הזאת של פוטרמור אלא את זאת- http://vh.7dragons.net/hp/sortinghat2.php היא ממש מגניבה, את תוהה לעצמך "איך לעזאזל היא תבין מהתשובה שלי באיזה בית אני?" ובכל זאת היא קולעת בול. אצלי זה לפי מצברוח, יש ימים שאני נורא הפלפאפית, ויש ימים שמשתלטת עליי רוח הגריפינדור. אני גריפינפאפית בקיצור

Miss Lavet

New member
שניהם נכונים

בשניהם אני סלית'רין
יש עוד שאלון כזה שהוא פסיכולוגי אבל אין לי קישור מהיר אליו או דרך להגיע אליו (אני ניכנסתי לזה דרך איזשהו אתר שנסגר אז...) וגם השאלון הזה יותר הגיוני מהזה של פוטרמור (אה...לאןהייתההולךאהמ...) ומתי לעזאזל זה יפתח לקהל הרחב?! קרב קוסמים כבר נגיש מה עוד נותר?! אני רוצה להיות כבר בספר השני

N o R i K o

New member
האמת

כשזה נפתח הייתי "אומייגאדדדד אני אבלה שם את שארית ימיי וזה יגזול לי את החיייים#$%!$!@$!@" קניתי שרביט, עברתי מיון... ונטשתי את האתר
אולי אני עוד אשוב אליו ביום מן הימים, לגלות מה הפטרונוס שלי... בטח לוטרה או גירית

Miss Lavet

New member

אני קיוויתי שזה יהיה משהו בסגנון סימס סקנלייף... אבל רק עם משימות כמו המשחק הזה של שר הטבעות (שאגב זה יהיה ממש מגניב אם יהיה כזה גם למשחקי הרעב)... מזה היתבעסתי שגיליתי שזה סתם אתר...

רו

בת למשפחה טהורת דם לא עשירה במיוחד, הוריה מתפרנסים מחקלאות והיא הבת הבכירה והראשונה שנשלחת להווגוורטס כשהיא מגיעה לאוליבנדר השרביט שבוחר אותה הוא מעץ תפוח, אורך של 30 סנטימטר ועם ליבה של חד קרן. ברכבת היא מיד מתחברת עם קטניס אך היא נשלחת לרייבנקלו אחרי שהמצנפת התלבטה בין גריפנדור לרייבנקלו . הפטרונוס שלה יהיה סנאי מעופף והממתק האהוב עליה הוא צפרדעי שוקולד

E l S i

New member
פיטה

קודם כל, העניין של קונדיטוריה בבעלות מכשפים מסתדר לי ממש טוב. היא ממוקמת כמובן בסימטת דיאגון, כך שפיטה גדל ממש במרכז העיר של הקוסמים, שירת קוסמים כל חייו ובקושי הכיר אנשים מרקעמוגלגי עד שהגיע להוגוורטס. בהוגוורטס נכנס לגריפינדור. מה? למה גריפינגור ולא הפלפאף? כי מאז מישהי כתבה כאן שפיטה מזכיר לאחיה את נוויל אני מזדהה עם זה, וגם אם תמיד נראה שנוויל שייך להפלפאף- מצנפת המיון שלחה אותו לגריפינדור וזה השתלם. אז בשביל להיות שם בשביל קטניס, הוא צריך להיות בגריפינדור. אה, וגם כי הוא אמיץ. כל המרכיבים של השרביט של פיטה הם אכילים כיוון שהוא ילד הלחם. אלסר, ערמון, תפוח, מייפל, אגס ודובדבן. (מה זה "עץ אגוז"? יש כל מני אגוזים) פיטה יודע לתמרן יפה בין כוחות האופל לכוחות לא אפלים, ועבר בחייו משברים דכאוניים, ולכן ליבת השרביט שלו היא שערת חד קרן. את עוף החול נשמור לקטניס שיעור אהוב בהוגוורטס: חיות הפלא- אבל אין לי רעיון מי מנחה את זה מהעולם של המשחקים

N o R i K o

New member
כמה דברים
MJ

איך השרביט של פיטה עשוי מכל כך הרבה סוגי עצים?
שרביטים עשויים בדר"כ מעץ אחד. וכשאומרים עץ אגוז נראה לי שהכוונה היא לאגוז מלך
לא חושבת שפיטה גריפינדורי, אבל פה זה כבר כניסה לפילוסופיה פוטריסטית...
חפירה לפנייך- אמנם הטענה הרווחת היא שגריפינדור עומד נגד סלית'רין והפלפאף עומד נגד רייבנקלו- האמיצים והנאמנים מצד אחד לעומת הערמומיים והבוגדניים בצד האחר, וה"טיפשים" הוותרנים לעומת החכמים של רייבנקלו. אבל אני לא חושבת כך. אני חושבת שגריפינדור עומד מול רייבנקלו והפלפאף עומד מול סלית'רין. למה, כי הפלפאף, בצורתו השטחית, הוא הבית של ה"טובים"- אם נחדור קצת יותר לעומק נבין שזה בית של אנשים ששואפים לצדק, הוגנות, שהסיבה לכך שהם כביכול 'חלשים' כל כך היא כי הם תופסים את כולם באופן שווה ולא משוויצים ביכולות שלהם כדי לא ליצור אי-שוויון, כמו למשל זכריה סמית' שלא אוהב את העובדה שהארי מתנשא מעל כולם אז הוא קצת פוץ בעצמו כדי ליצור את השוויון הזה, לעומת סלית'רין שזה הבית של ה"רעים"- וברור לנו אחרי קריאה שזה ממש לא הבית של הרעים, זה פשוט הבית של האנשים ששמים את הנחישות שלהם מעל הכל, ומוכנים להתנהג בעורמה וחוסר צדק כדי להגיע למטרות שלהם. שני הבתים הנוספים הם גריפינדור ורייבנקלו- גריפינדור הוא הצד של האנשים שמייצגים את הרגש, הלב, שפועלים אימפולסיבית כשמדובר ביקר להם ובחשוב להם ובכאן נמדד האומץ שלהם, כשזה מגיע למי שחשוב להם הם אפילו לא חושבים פעמיים ועושים הכל עבורו. רייבנקלו הם אנשי השכל, החכמים וההגיוניים שקודם כל יחפשו את הדבר הנכון לעשות מבחינה הגיונית ורק אחר כך יחפשו את התשובה שהלב שלהם מורה להם לעשות. בקיצור, אם נרד לעומק דבריי ונסתכל שניה על הדמות של פיטה- נכון, פיטה יעשה אמנם הכל עבור קטניס, אבל הוא חושב פעמיים ומסתכל קדימה. מכאן הנחתי שאם הוא לא יהיה בהפלפאף הוא יהיה ברייבנקלו- זו גם הסיבה לכך שאחרי שנים של אהבה הוא עדיין לא הולך ומתוודה בפני קטניס על הרגש שלו, כי זה פשוט לא הדבר החכם והנכון לעשות. כשהוא הולך ושורף לה את הלחמים זה לא נעשה מרצון אימפולסיבי של "אומייגאד היא רעבה!" כי אם זה היה אימפולסיבי הוא היה מביא לה את הלחמים בלי לשרוף אותם בכלל, אבל הוא מתכנן את המהלך מראש כדי שלא יחשדו בו. זאת בניגוד לקטניס הגריפינדורית שבשניה שפרים נבחרת צורחת שהיא מתנדבת ואפילו לא מחכה לטקס ההתנדבות עצמו, זאת בניגוד לגייל שהוא דווקא הכי לא אימפולסיבי ומתכנן את הפצצות שלו ימים ושעות מראש אבל עדיין ברגע ששולחים משלחת לקפיטול להציל את פיטה הוא הולך כי זה עבור קטניס ואז מה שאם פיטה ימות בקפיטול אז קטניס תהיה רק שלו. גם במהלך המשחקים, זה לא שפיטה אומר לקטניס "אני הולך להציל אותך בכל מחיר"- הוא חכם והוא פועל קודם כל לקדם את שניהם ע"י הקרבה שלו לקרייריסטים וההרחקה שלהם ממנה ורק כשמשנים את החוקים מנצל את הרגש שלו עבור הקרבה שלהם. אבל למה בכל זאת הפלפאף? כי מעל לעבודה עם הגיון, פיטה פועל לפי טוב-לב, שם את קטניס לפני הבחירות ההגיוניות שלו כי היא מבחינתו מה שנכון ושצודק (אבל שוב, לא באופן אימפולסיבי של גריפינדורי) ואנחנו רואים שגם בזמן המלחמה הוא מעדיף לעודד אותה למצב של הפסקת אש גם כשברור לנו שזה לא אפשרי וזה לא יהיה הפתרון למצב של פאנם. בקיצור, לאחר החפירה הארוכה במיוחד- אני ממש לא חושבת שפיטה גריפינדורי
ונוויל והוא כל כך שונים, וואו, נוויל ממש גריפינדורי
כמעט ולא רואה ממנו מההפלפאף... אולי רק בקטע שהוא רוצה שיתנהגו אליו בהוגנות כי הוא חסר בטחון עצמי, אבל חוץ מזה הוא הכי גריפינדורי שיש

Billy Shirs

New member
זה כל כך הזכיר לי,

הייתי צריכה לנבור ב9GAG שעות! (לא שלא הייתי עושה את זה בכל מקרה
)

ellendili

New member
תענוג לקרוא!

השרשור הזה עושה לי חשק עז לקרוא שוב ה"פ... שיט... לא מתאים עכשיו!

נורי

היי, אני חדשה בפורום, וגם חדשה בתפוז (אני חושבת שעוד מעט יהיה אפשר לחגוג לי יום וחצי בתפוז...)
אבל למרות שרק עכשיו עשיתי משתמש, אני קוראת כבר כמה זמן בפורום הזה (והמשחק האדיר הזה עזר לי בהחלט לרצות לעשות משתמש...) אז כמו שהבנתם, אני רוצה לכתוב על נורי: התלבטתי קצת לאיזה דמות הוא מתאים בהארי פוטר, ובסוף החלטתי שקריצר (תליון משפחתי, בלי נשיפות...). שניהם נראו כרק עושי צרות בהתחלה, ובסוף התגלו כמועילים. כל הצרות שהם עשו היו בגלל שרצו תשומת לב ואהבה. לכל אחד מהם היה מישהו שנתן להם את אותה אהבה (פרים לנורי, רא"ב לקריצר), והם היו נאמנים לאותו אחד (נורי שהלך שעות בשביל פרים, וקריצר שעשה כל מה שרא"ב ביקש ממנו). לכל אחד היה מישהו שאמר לכולם כל הזמן שכל מה שצריך זה לתת להם חום ואהבה (פרים והרמיוני). ולבסוף, כשהם קיבלו את תשומת הלב הראוייה, הם הפכו למקור נחמה לבעליהם. אז תכירו את נורי: גמדון/חתולון בית ממוצע. עובד אצל משפחה חצויית דם בעלת קשיים כלכליים קשים. הוא לא בדיוק עוזר לפתור את הקשיים בהתחשב בזה שהוא לא גמדון בית מוצלח במיוחד, אבל זה לא מפריע לילדה קטנה בבית (שקוראים לה במקרה פרים..) לאהוב אותו מאד. המפרנסת הביתית לא ממש מרוצה מהפה הנוסף והנושף שיש להאכיל, אבל בסוף תראו כמה הוא נחמד, וכמה הוא יכול להועיל שיש מלחמה... אני חושבת שבכל פורום שאני מגיעה אליו אני ישר מתגלה כחופרת, אז אני אשאיר את ההשוואה שעשיתי בין משחקי הרעב והארי פוטר השביעי לפעם אחרת...
אשמח שתגידו את דעתכם על מה שכתבתי :)

N o R i K o

New member
אחותי, פשוט יש לך את זה

גם דמבלדור וגם באטרקאפ... אוי, ליבי נכבש
ברוכה הבאה! את מוזמנת למחוזנו הקט בזרועות חמות
אנחנו אוהבים לחפור. כלומר, אני אוהבת לחפור... אז תרגישי בבית
לגבי ההשוואה- יש עוד שלושה אתגרים בפנינו, אני בטוחה שתמצאי אחד מתאים יותר לשלב בו את ההשוואה הזו... תשאירי לנו טעם של עוד

למעלה