עדכונים ועוד....

N o R i K o

New member
אה ו

הראיונות קיימים באתר של MTV, אבל הסנובים האלה נותנים רק לאמריקאים לצפות בהם. ~_~

terrapin

New member
בתור בחורה שמנה הכי FAT POSITIVE, מסכימה.

קטניס צריכה להיות רזה, מאוד מאוד מאוד רזה. לורנס רזה, אבל לא Katniss thin. הפנים שלה עגולות נורא. אני בסך הכל מרוצה מאוד מהליהוק, אבל את שלה אני לא אוהבת כל כך. (וגם לא את של גייל - השחקן מכוער)

N o R i K o

New member
למדתי לאהוב את הליהוק הזה

הטריילר שכנע אותי, היא שחקנית מעולה. אבל תמיד דמיינתי את קטניס הרבה יותר... חדה. קשוחית. לגבי השחקן של גייל... אני חושבת שהוא די חתיך
אבל עד שאני לא אראה אותו בסרט אני לא אשפוט. היחיד שאני עד שניה זו לא מצליחה להבין מה כולם מתלהבים ממנו כל כך זה ג'וש האצ'רסון... פיטה לא אמור להיות הרבה יותר צ'ארמינג? הוא נראה כמו הילד כאפות של קטניס. ~_~

כן ג'וש ממש לא חתיך בעיניי! אין לו שפתיים

לא מתלהבת בכלל... עם ג'וש אין לי בעיה הוא די איך שדמיינתי את גייל... ולגבי ג'ניפר- כשקראתי את הספר כבר ידעתי שהיא תגלם את קטניס אז כה דמיינתי אותה והיא התלבשה לי טוב.. והיא שחקנית מעלפת וזה הכי חשוב כי התפקיד מאוד קשה!

גיני1998

New member
הליהוקים זה לגמרי לא מה שדמיינתי

פיטה קודם כל,פנים עגולות,ילדותיות,לא חדות,פאפי פייס כאלו. הפכו לריבוע T-T ריבוע! קטניס,השחקנית מצויינת,המראה לא קטניסי,האיפור והשיער עוד בסדר אבל יש לה פנים עגלגלות כאלו ותמיד דמיינתי את קטניס חדה יותר,בקווים ישרים כאלו. לגבי גייל אני אפילו לא אתחיל P: סינה! הו סינה,מה עבר עלייך בקפיטול?! ושלא נתחיל עם היימיטץ'

Billy Shirs

New member
אף פעם לא אמרו את זה במפורש.

אני יותר הבנתי שהוא לבנבן שכזה.

terrapin

New member
לא אמרו את זה אבל דמיינתי אותו שחור,

אז הליהוק לא הפריע לי.

noa1510

New member
על הכל, חוץ מקטניס

אני לא אוהבת את הליהוק של אף אחת מהדמויות חוץ משל קטניס, שנראת לי בול.
חוץ מהקטע המאכזב במקצת שהיא כזאת מושלמת ודוגמנית במציאות

N o R i K o

New member
תודה על כל המידע!

אעע, 62 יום!!1 נראה לי שאני אהפוך את ספירת השחרור בפלאפון לספירת ימים לצאת הסרט... או שזה פתטי מדי?

חחחח לא פתטי!! לכי על זה

אני כבר קבעתי ללכת עם חברה ל VIP... לפני איזה 3 חודשים כבר
פתטי חחחח

N o R i K o

New member
בטירוף

מדהים שראיתי כל כך מעט מהמשחק שלה ואני כבר מאוהבת בה.

noa1510

New member
הל, אני מעריצה אותה.

אווווווף נו, אני כל כך רוצה להיות שחקנית, מהסוג שלה! בדיוק ככה. זה חלום שלי מאז ומתמיד. הצחוק שלה כל כך אמיתי!! לעזאזל אני מעריצה אותה.

למעלה