עדכונים ועוד....

ג'וש מפחיד את ג'ניפר על הסט
חחחחחחחחחחח

הוא שם לה בובה של גופה של מיועד מהזירה בשירותים על הסט
“Jennifer was out of her trailer so I took the dummy and put it inside her bathroom in her trailer,” Hutcherson said. “I wasn’t there for the big moment when she saw it, which I can’t believe I missed, but I’ve been told that she actually peed her pants in reaction to it. So, I was pretty proud of myself and amazed that someone actually peed their pants in fear, because I didn’t know that happened.” תגובתה של ג'ניפר: “I hate him. I still haven’t gotten him back for that, actually,” Lawrence added. “I don’t know what to do to get him back for something like that. I’d have to find a real dead body.” http://www.myhungergames.com/the-hunger-games-on-set-pranks-made-jennifer-lawrence-pee-her-pants

N o R i K o

New member
היי, לא נכון

המראיינת שאלה אם היא HOT... הוא ענה שהיא GOOD... ואז היא שאלה אותו אם הוא טים פיטה והוא התחמק. מסקנה: ג'וש האצ'רסון טים גייל!@#%@#%@# סתם
נראה לי שאין לו מושג. אני יודעת שהוא היחיד מהקאסט שלא קרא את הספרים עד הליהוק... עוד סיבה לכך שאני מאוכזבת ממנו ):

N o R i K o

New member
יוו,

ליאם והמבטא האוסטרלי הזה שלו... דניאלה, מה -לא- חתיכי בו? הוא מושלםםםםםםם

N o R i K o

New member
זה כבר חדשות ישנות

אפילו תאריך יציאה כבר יש- 23.11.12, שמונה חודשים אחרי הסרט הראשון. כאילו, שלא יהיה לנו זמן לנשום באמצע...

אוי מגניב!! וזה 7 ימים אחרי BD 2!!

BD=BREAKING DAWN, דמדומים 4 חחח וואווו ממש צמוד הם לא נורמלים! זו תהיה תחרות רצינית!!

N o R i K o

New member
מה, למה כל כך רחוק?

בהפרש של שנה? אני חייבת לציין שאתן ממש סבלניות... ושרוברט פטינסון ממש סבלני
אני לא חושבת שתהיה כזו "תחרות". הפאנדומים האלה מאוד שונים אחרי הכל, פשוט יש להם קהל דומה... והאלו שמעוניינים לצפות בשני הסרטים יצפו בשני הסרטים. אני אישית משוחדת

מאמי יש לי חדשות בשבילך.. את טעית...

איך אנחנו מחכות שנה? אז מה תגידי על זה- הסרט השני יוצא ב 23.11.2013! ולא 2012! יש שנה ו-8 חודשים הפרש!!!!
זה גם הגיוני אם הוא יוצא 8 חודשים אחרי הראשון הם כבר היו אמורים להיות בצילומים עכשיו! או לפחות ממש לפני ההתחלה שלהם... http://www.cambio.com/2011/08/08/the-hunger-games-catching-fire-release-date/

וכן אנחנו בהחלט סבלניות!

הסרט השלישי של דמדומים, אקליפס, יצא ביוני 2010! והרביעי יצא עכשיו בנובמבר 2011.. חיכינו שנה וחמישה חודשים! והיה סיוט מתמשך.. אז עכשיו יש לנו שנה ושמונה לחכות לשני
בהצלחה לנו!

N o R i K o

New member
אוי לי O-O

טוב נו, לפחות זה מבטיח שהפורום יהיה כאן הרבה זמן D;

למעלה