שאפו למנהל הפורום צחי בניטה:

Indego

New member
שאפו למנהל הפורום צחי בניטה:

מסר שקיבלתי היום בערב מהמנהל "היקר" שלנו צחי בניטה: "לאור בקשות חוזרות ונישנות אנחנו מבינים שאין לך עניין לשנות את אופן ניסוח התגובות שלך ותרבות המקדלת שלך. ביקשנו כבר בעבר ואתה לא ממש מקשיב.. צריך להבין שהחבר'ה מעלינו לא רואים בעין יפה את זה. היותך אדום בפורום, באופן לא רישמי חלק מצוות הניהול בפורום. תגובות כגון: "אתה יודעים ששניכם מעניינים לי את הביצה. אתם 2 אפסים..." וכו. לא יכולות לבוא בחשבון מבחינתינו. בשלב הזה, האדום יוסר. תודה על תרומתך." מסתבר שזה מה שמקבלים בתמורה לתרומה לפורום, גיוס ספנוסרים שיתנו מתנות בחינם, ועוד... תודה צחי.

drorm5

New member
לא לעניין ניר

אל תוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה... כל עניין שיש לך עם צחי תפתרו בארבע עיניים או בשתי מקלדות.

Indego

New member
אבל מה שהוא עשה, זה לגמריי לעניין, נכון אחי?

ולא היה כאן מה לפתור ביננו, צחי הוא לא בן אדם לדו שיח, הוא מנצל את הכוח שלו בתור מנהל, ועושה מה שבזין שלו. חוץ מזה יש לו היסטוריה ארוכה איתי, אז הוא ניצל את המצב שהיה אתמול בערב, ושיגר אותי על טיל. אין הסבר אחר. צר לי שזה זלג, אבל מגיע לפורום גם לדעת.

elad547

New member
מיותר...

לפעמים יש לך יציאות אבל לדעתי האישית זה לא עד כדי כך דראסטי שמצריך ״עונש״ שכזה, סך הכל התרומה שלך לפורום די גדולה וחבל להוציא את הרוח מהמפרשים לאנשים שתורמים כאן...

BeniTaz

New member
אתה דיי חי בסרט האמת

גם התגובה הזאת לא לעניין האמת.. זה אאוטינג. אבל בסדר.. נזרום עם זה. תשמע, אני לא מתכוון להביך אותך על גביי הפורום למרות שאתה ממש דורש את זה ולא נראה לי שחברי הפורום בכלל רוצים לשמוע על זה אבל עם התנהגות כזאת אין שום סיבה שתהיה אדום. וזה מה שעושה לך את זה בחיים? להיות אדום בפורום MMA? תמצא חיים גבר.. דחוף.

Indego

New member
כן, הרסת לי את החלום.........

חחח, יש לי חיים, גבר. ולא, להיות אדום "לא עושה לי את זה". מה שכן, מבאס לי את התחת שיש אדם כמוך עם סמכות ניהולית בפורום. אתה לא שווה את זה, ואתה לא ראוי לזה, אנשים פה סותמים את הפה, כי הם לא רוצים לפתוח איתך חזית, כי מה לעשות אתה ידוע כאדם שנוטה לנטור טינה. גילוי נאות: כל מה שעשיתי עד היום למען הפורום, זה אך ורק בשביל החבר'ה שאני אוהב כאן. בטוח שזה לא למענך, או בשביל הצבע שהיה בניק שלי. כנראה שאתה עדיין ילד ולא מצליח להבין, אבל לא נורא אתה עוד תלמד.

swelli

New member
אתה כנראה עוד צעיר....

בשביל להבין (ואין כרגע שום קשר למנהל הפורום ) שבד"כ מנהלים (וזה אומר לך אחד שנמצא בתחום ההיטק 10 שנים) הם האנשים הפחות מוצלחים בד"כ, את האנשים המוצלחים משאירים חיילים פשוטים. שוב - מנהל הפורום - צחי, זה לא מכוון כלפייך זה ראיית עולם כללית. אז עזוב, תן ת'תגובות שלך כמו חייל פשוט, אתה בסדר (לי אגב בתור משתתף לא הכי פעיל אבל קורא אדוק, לא הפריעו ניבולי הפה שלך, אבל אני מדבר בשמי, לעיתים הם גרמו לי להישפך מצחוק באמצע העבודה ואנשים לא הבינו מה קורה לי...)

BeniTaz

New member
אני בכל זאת אגיב למרות שמאוד לא רציתי

בכל זאת יש חברי פורום חדשים, ואחרי הכל.. אני מודה, התגובה הזאת דיי עיצבנה בגלל מה שאתה מנסה לייצר כאן, סוג של אמת שיקרית ורצח אופי. אני מבטיח שזאת תהיה התגובה היחידה שלי בשירשור כי הדרך לרדת נמוך מאוד סלולה ואני כן מאמין שמי שרוצה לעשות הפרדה יכול. "יש אדם כמוך עם סמכות ניהולית בפורום.. אתה לא שווה וראוי לזה" זה לא שאני קיבלתי את הפורום במצב שהוא נמצא בו היום ואמרו לי "קח תנהל".. אנשים עוד קטלו אותו ואני בכלל לא רציתי לנהל. מבלי להשתחצן, מתחילת הדרך אני החייאתי את הפורום עם משחקים, דיונים, מאמרים ואלפי שעות תרומה (מעניין כמה כסף קיבלתי על זה). לא רוצה דבר.. אבל בוא נשים דברים על דיוקם. כשאתה הלכת לפורומים אחרים בתקופה שהיית טרול וטינפת עליי ועל הפורום כדי לנקום, אני דאגתי שלחברי הפורום יהיו כרטיסים לדוג פייט בחינם תמורת פירסום שלי לארגון, ולא רק פירסום בפורום. "אנשים פה סותמים את הפה, כי הם לא רוצים לפתוח איתך חזית" למה מי אני? מי שרוצה שיידבר.. אני יכול לחסום אותו? מה עשית ממני.. איזה רוצח. לא מאמין שקיים מישהו שרוצה להגיד משהו ו"מפחד" ממני.. זה באמת שטויות. אדרבה, שכל אחד יגיד מה הוא חושב אני בטוח שאלמד ואסיק מסקנות. לגביי שאר הדברים שכתבת אין צורך להתייחס.. בשורה התחתונה למרות שכל הזמן ניסית לנקום ולהתכסח איתי (גם על גביי הפורום) והרגשתי שאני צריך להיות המבוגר האחראי. אני עדיין חשבתי שמגיע להעצים אותך ושאתה תורם לפורום ובאמת פריק MMA. אם יש לך ספק, אם הייתי מתנגד שתהיה אדום אז לא היית מלכתחילה אבל זה הגיע לך! אם הייתי יודע שכך תגיב.. בקיצוניות כזאת, אני בטוח הייתי עושה את זה אחרת. הגעת, אני חושב לשלב מסוים שאתה "מעל הכל" לא משנה כבר מה אומרים לך ומה מעירים, ואולי גם יגיבו חברי הפורום שדאגו להתלונן במסרים האישיים על אופן התנהלותך. יש הבדל בין חבר פורום רגיל לבין חבר פורום אדום, ולך היה קשה להבין את זה. גם אלון, הבין את זה בסופו של דבר.. ונראה לי שלאלון קשה פי 7. בשורה התחתונה, קח באיזי.. תפסיק להקצין כל דבר. סך הכל פורום. חשוב לי להבהיר שעל פי חוקי תפוז השירשור הזה אסור (ואגב עוד מהלך מלוכלך..), אני כן רוצה להשאיר אותו כדי שאנשים יקראו וילמדו. אבל אם הוא נמחק פתאום קחו בחשבון.. שלא תחשבו שהיתה כאן סתימת פיות. מישהו כבר דואג לעשות לי רצח אופי.

fatnoam

Active member
צחי מה אתה נפגע ממנו?

אתה אחלה מנהל, ובנית פה יופי של דבר. אני קורא פה את התגובות וניר מתנהג כמו ילד קטן שלקחו לו את הסוכריה, אז הוא מתחיל להתבכיין. אני חושב שהאדום שינה את ניר לטובה וזה נתן לו מוטיבציה לתרום, אבל הפורום יהיה בסדר גמור גם בלעדיו. בלעדיך הפורום הזה לא יהיה אותו דבר. אני משוכנע שאתה צודק, ובטוח שאתה לא צריך בכלל להתייחס אליו. זה בדיוק מה שהוא מחפש, תשומת לב.

elvis18

New member
אחי ,אנחנו אמורים לגרום להם להסתדר ..

לא לחמם אותם אחד על השני ,מה שיש בינהם יש בינהם ... גם ניר וכמובן צחי , חשובים מאוד לפורום ותורמים המון , אני לא מבין איזה אינטרס לנו בתור קוראי הפורום לאבד אחד מהאנשים היקרים לפורום האלה ...שמידי יום גורמים לנו הנאה ,מעשירים אותנו בידע וגורמים לנו להנות מהפורום הזה?? make love not war !!

fatnoam

Active member
אתה צודק, אם ניר לא היה כותב את הנ"ל

" מה שכן, מבאס לי את התחת שיש אדם כמוך עם סמכות ניהולית בפורום. אתה לא שווה את זה, ואתה לא ראוי לזה, אנשים פה סותמים את הפה, כי הם לא רוצים לפתוח איתך חזית, כי מה לעשות אתה ידוע כאדם שנוטה לנטור טינה. " מישהו בפורום הזה סותם את הפה? מישהו בפורום הזה פחד לפתוח חזית עם צחי (שאני לא מכיר אישית, אבל אני זוכר שהוא כתב פה שהוא מתנדב בקהילה, וכמובן כותב אחלה מאמרים ובנה את הפורום הזה מאפס)? מישהו פה חושב שצחי זה בנאדם ששומר טינה? בחיים לא ראיתי אותו מתווכח עם מישהו בפורום! מקסימום חווה דיעה. אז בא ניר, וכנראה מתוך אמונה בשקרים של עצמו, כותב כאלה דברים מגעילים על בן אדם שלא מגיע לו. עכשיו זה צחי, פעם הבאה זה יהיה אני או אתה. ניר שתדע אין לי שום דבר נגדך, באמת, פשוט בן אדם בא מהצד ומסתכל על זה - זה דוחה.

BeniTaz

New member
רק תיקון

אני לא מתנדב בקהילה, אני עובד בתחום חינוך ונוער :)

AmitNHB

New member
אבל למה להעלות נשכחות מהעבר

צ'מע, כאשר נפתח הפורום הזה יתכן שהיו מס' אנשים בפורום הישן שלא ראו זאת בעין יפה והם מודים שטעו. אני רואה את מה שניהיה מהפורום הזה ונזכר מה היה לפניו ואכן מסכים שהיה נחוץ re shuffle. פסדר... אז היו מי שלא הבינו זאת אז. אין צורך להזכיר שמות

udi102

New member
האמת ניר ....

מה באמת אכפת לך כל כך מהאדום ? אתה תורם לפורום הרבה וכולם יודעים את זה .... גם אני לא פעם נכנסתי עם אותו המנהל לויכוח או עם אנשים אחרים ,אבל לפעמים אתה צריך להבליג כולה פורום אחי , אנחנו כאן רק כדי לדבר על MMA ויש כאן דיונים טובים בד"כ .... בקשר לאותה סיטואציה התגובה שלך היתה במקום ואותו בחור ספציפי שאין לי בעיה לרשום את הכינוי שלו (iratherdie ) ,גם איתי הוא נכנס לויכוח ויש לו דעות שבאמת מעצבנות אותי אבל זאת זכותו לרשום מה שהוא רוצה ,גם אם זה דבר שאתה הכי לא מסכים איתו בעולם ואין לך הרבה מה לעשות בנידון ועדיף להתעלם .... בסה"כ כולם כאן בפורום אוהבים MMA ונמצאים כאן בשביל זה, אין טעם להכנס לפסים אישיים ....

danielmo1

New member
תמשיך להשקיע

ואל תיקח קשה, בסה"כ כולנו פה בשביל מטרה מסויימת וזה כי אנחנו אוהבים את הספורט חורף נהדר לכולם

Indego

New member
את האמת?

לא ממש בא לי להשאר בפורום עם בנאדם כמוהו. אם הוא היה גולש רגיל, אז ניחא. אבל לצערי יש לו כוח סמכותי חזק מדיי, לא ממש כייף לתרום לפורום, כשמשתינים עלייך בקשת. SORRY

למעלה