שאפו למנהל הפורום צחי בניטה:

blackcoldtiger

New member
לא נורא גבר

לדעתי אתה הכי משקיע פה עם ההימורים החידות, התגובות וסך כל הפעילות רק יכול להיות שעם העליה בדרגה יש דרישה לשמור על ממלכתיות והקטע עם הביצים לא היה במקום אז תחשוב על הצד החיובי, עכשיו אתה יכול להכנס בכל אחד ללא חשש:)

Indego

New member

אגב, שתבין שכל הקטע עם ה"ביצים" זה רק תירוץ שצחי חיפש. אל תהיה תמים ותחשוב שבגלל זה קרה מה שקרה. אם תלך אחורה, ותציץ בארכיון של הפורום מהשבועות האחרונים, אתה תראה שיש עוד "אדומים", וגם "כחולים" שניבלו לא מעט את הפה. בקיצר עזוב אותך אחי, בכל מקרה תודה על התגובה.

lionardo11

New member
אדום או לא אדום, זה לא משנה ,רק אל תעלם לנו

בלעדיך הפורום לא היה נראה תוסס, פורה ומלא מידע כמו שהוא היום. תכלס לא מפריעה לי צורת התגובות שלך ,כי זה הייחוד שלך ואי אפשר לשנות את זה ,אבל תכבד את מי שמנהל את הפורום ואין מה לעשות. תבליג קצת ותמשיך הלאה .

cat food

New member
מיותר

במיוחד לאור העובדה שחבר הפורום iratherdie או איך שלא קוראים לו, פעם אחר פעם מטנף את הפורום בהודעות מלאות ניבולי פה וזלזול כלפי כותבים אחרים. באיזשהו שלב לכל אחד ימאס, ואני מתכוון כל אחד. לדעתי הטיפול כאן אינו נכון. אינדיגו מוסיף הרבה צבע לפורום והוא משקיע בפורום. חבל ומיותר. אפשר לסגור דברים אחרת.

מרקו בי

New member
אין מה לקחת ללב

כולה צבע. אתה צריך להסתכל על חצי כוס השתם המלאה. 1)זימברת אותנו השבוע בהימורים. 2)השבוע יש ארוע פרייד סטייל. 3)דוס סאנטוס אלוף, חצי ניבוי שלך יתגשם, הלוואי והחצי השני גם (אני לא אוהב את מאצ'ידה אבל עוד יותר לא אוהב את ג'ונס. חוץ מזה שוגאן מאצ'ידה 3 אני קונה בשמחה) 4)סה"כ זה באמת לטובתך המון מגיבים (לא נזכיר שמות) נטפלים אליך היות ואתה אדום. עכשיו יש לך שקט, וכמו שאמרו לפני אתה יכול להיכנס בהם חופשי כעת.

iAsaf1

New member
הכי חשוב שאתה נשאר פה ביום שלא תכתוב כאן ולא.

.. משנה באיזה צבע אני בספק אם אכנס לפורום הזה בכלל. כח אינידגו! מה אתה אומר שוגאן או הנדו? קרב ענק לא?

Indego

New member
את זה אני עדיין שוקל...

נראה, אני אחליט בקרוב לאן מועדות פני. בעניין שוגון הנדרסון: לדעתי זה יהיה קרב אדיר, הנדרסון הוא לוחם חכם, אני חושב שהוא ינסה להוריד את שוגון בהתחלה בשביל להוציא לו את האוויר (פחות או יותר מה שג'ונס עשה), ורק אז הוא יתקוף בצורה חזקה יותר. אבל למען האמת, עם הנדרסון אי אפשר באמת לדעת. פידור פתח מולו בברולינג על השניה הראשונה, והנדרסון זרם עם זה, וראינו מה נגמר בסוף. מה שכן, תהיה בטוח שאם הנדרסון יצליח לשגר בהצלחה את הH BOMB שלו לסנטר של שוגון, יש מצב טוב שנראה בפעם הראשונה את שוגון מאבד את ההכרה.

iAsaf1

New member
קונה. לא מאמין ששוגאן יסיים כמו ביספינג...

בכל מקרה תודה על התגובה המהירה….יהיה פיצוץ - יש לי הרגשה טובה על הקרב הזה

iAsaf1

New member
פשש לא ידעתי שיש כזו יריבות בינכם…

זה אחלה קרב מרכזי ל IFC 2 חחח לאיפה נעלמו המארגנים? היה דווקא נחמד בנוקיה… מקווה שתלבנו את העניינים מהר! נ.ב. אל תשכח שברחובותֿאשדודֿאשקלון והסביבה היו מאוד מרוצים אם היו מורידים להם את "הצבע האדום"!!!

AmitNHB

New member
חברים, אני רוצה להבהיר כאן משהו.

אתם צריכים להבין שזה לא הפורום של צחי ולא הפורום שלי. זה הפורום של
הם קובעים את הלך הרוח ואת דפוסי ההתנהגות. זה לא שאנחנו מקבלים הוראות מדוקדקות לתיבה בכל בוקר אבל יש הנחיות לגבי שמירה על הסדר ואנחנו משתדלים לשמור עליהן עד כמה שניתן לצפות מאנשים שבאים לכאן בשביל הכייף ולא בשביל להיות גננת. בדיוק כמוכם, בשביל לדבר ולהתעניין על MMA ואם יש למישהו בעיה עם היותי כחול אני מוכן להעביר את הג'יוסטיק לכל מי שרוצה. רק שיההי ברור שלא מדובר ביותר משרשור הודעות ומידי פעם לעשות copy paste לאיזו הודעה מנהלתית. ץראו חברים, אני לא יודע מה קרה כאן בזמן האחרון שאנשים החליטו לדבר בטון, איך לומר בעדינות
מלהיט יצרים משהו, ואינדיגו ממש לא היחיד. אני אשקר אם אגיד שלא היו איזו הודעה או שתיים שלך, iratherdie , שלא חשבתי שלא נוסחו בצורה הכי טובה שאתה מסוגל
אבל תכלס, אתם ילדים גדולים אז תתבטאו כפי שאתם רוצים להתבטא (כל עוד אין לנו תקנון שאומר אחרת). אני לא רוצה להיות הגננת של אף אחד ואם זה היה תלוי בי לא היה למנהלים את היכלת להאדים אף אחד.

ElGoldi

New member
מסכים עם מילה. וניר-

עזוב אותך שטויות. אין מה להתלכלך על אנשים בגלל שטויות. לא כל תגובה שווה תגובה. ובנימה אישית - כל שרשור שאתה פותח, לא משנה אם אני מסכים איתך או לא - בטוח שיהיה מעניין
בקיצור, תמשיך לכתוב פה, אין ספק שאתה מוסיף

iAsaf1

New member
אני אגיד לך מה קרה כאן לאחרונה...

שורה תחתונה כחובב MMA אגו טוטאל פישלו ובגדול!!!!!! האירוע האחרון היה היחידי בכמה שנותי האחרונות שלא ראיתי בשידור חי (כאשר אני נמצא בישראל) הם הצליחו נראה לי להרגיז פה בגדול את חברי הפורום שהם בעצם עיקר לקוחותיהם! כואב לי שהשדרים בערוץ הוחלפו.... פדות היה מדהים כפרשן מדהים!!! וגלבוע מלובני ואולי עוד שאני לא מכיר בשמות היו בסדר גמור כשדרנים (ת'כלס כבר הבעתי את דעתי בעבר שאין כמו לשמוע את השידור עם הפס קול המקורי באנגלית הבעיה היא שאני חצוי מכיוון שדעתי זו עלולה להביא לפיטורים של חברנו היקרים בפורום...זה הדבר האחרון שאני רוצה!) אין שום סימנים לנסיון שדרוג הערוץ לצפייה ב HD (בהשוואה לאיכות של השידור הנוכחי זה פשוט שמיים וארץ) - בואנה כל הג'אבים של סנט פייר שנשלחו לעבר קושצ'אק מה ראיתי שם בדיוק? לא ראיתי כלום לעזאזל... הורדתי אח"כ ב HD וואלה אתה רואה קרב חדש בפוקוס מדהים... עזבו את זה שאני עיוור... איך לעזאזל מביאים שידור HD לערוץ הזה? מה רק פאקינג כדורגל וכדורסל אפשר לראות HD? ליגת קוקה קולה ווינר והחרטא ברתה הזה? מה עושים? למי פונים? איך מתארגנים? בת'כלס באסה אני יודע ששום דבר לא יקרה בעניין הזה נמשיך להיות כאן אחרונים בכל דבר בדיוק כמו עם האייפונים החדשים שלא הגיעו עוד לארץ (במקרה הזה אין צורך כי אפשר להשיג בחו"ל) שידור HD בלייב ברמה של MMA פשוט אין להשיג! כל הבאסה.

Ori L88

New member
כולה אינטרנט אח שלי.

אני גם בטוח שצחי הוא לא זה שמחליט על דברים כאלה , יש צוות ויש את תפוז והם מחליטים. וחוץ מזה , מה אכפת לך מהשטויות האלה בנינו. זה המקום הכי תוסס והכי גדול לכתוב בו על MMA בעברית , מה זה משנה אם אתה מסתדר או לא מסתדר עם המנהל. גם אני לא מסתדר פה עם כולם ויש אנשים שבא לי לקחת את המחשב ולזרוק אותו מהחלון שאני קורא תגובות שלהם , צריך להיות האדם הגדול יותר ולא להגיב על הכול. יאללה , עזוב שטויות ותשאר.

elvis18

New member
היי ניר ,

בלי קשר לכל מה שהולך בפורום בינך לבין אחרים ,שזה עניינכם רוצה לומר משהו על ניר ... אני רוצה לציין :קראתי המון ממה שכתבת ,למדתי ממך הרבה דברים בקשר לMMA ,נתת לי הסברים מרתקים,הראת לי דברים ואתה חשוב לפורום MMA, אתה תורם לו רבות ,אף אחד לא יכול להתעלם מזה . לפעמים דעותיך שונות ומגוונות ואחרות משל אחרים , גם זה חשוב שיהיה ..ולא משנה אם אתה אדום ירוק כחול שחור או באיזה צבע שתרצה ... אל תעזוב את הפורום ,בגלל דברים כאלה .. תסגרו את זה בינכם .אתם כולכם חשובים ,מכל אחד מכם אני לומד דברים חדשים , אחד מהדברים הכי טובים בפורום שלנו שיש בו המון גיוון והמון דעות ...בורכנו ,באנשים טובים ומשקיענים שבאמת אוהבים MMA ואני שמח להיות חלק מהפורום,יש לנו פורום מעולה

למעלה