שאפו למנהל הפורום צחי בניטה:

IamStalker

New member
ואי ואי על מי אני עוד אצחק כיאנסו את מצ'ידה

בקרב הבא שלו מול ג'ונס?!!??!!? אינני בקיא מה נהיה לפני חבל שניר נשאר ללא אדום, במיוחד שזה היה לו מאוד מאוד חשוב! הוא בחור מצחיק והפורום הזה , הוא הסיבה היחידה שהוא באמת היה מעניין ומצחיק שזה מה שעשה אותו למיוחד! לא כמו צחי ועמית שהיו ברמת נתונים "יבשים" מעניינים כן אבל..... התנהגות לא נאותה. חבל....... ניר אני בטוח שתמצא משהו אחר מעניין לעשות.

iAsaf1

New member
אל תדליק לי אותו... אני נוסע עד נהריה...

לקשור אותו למקלדת וחוסם לו את הפרוקסי אך ורק לפורום הזה! מר אינדיגו. יעני נירו חבל לך על הזמן אם אתה עוזב שמעת? זה איום! (מותר לאיים בפורום?)

fatnoam

Active member
דרך ארץ קודמת לתורה

כי לפעמים לא משנה מה אתה עושה, אלא איך אתה עושה את זה. גם אלון שמתווכח עם אנשים פה לא פחות ממך, יודע להתנהל כמו בנאדם גם באי-הסכמה, ועל נושאים הרבה יותר כאובים מהלוחם X או Y. לי אישית אין בעיה עם הדיבור הזה, אבל אם אתה זוכר היו לך כמה הערות שקוטלגו ע"י אנשים כגזעניות (הדיון על מצרים לדוגמא) אז סה"כ לא מגיע לך לייצג את הפורום כמשתמש-על או וואטאבר, כמו שכן מגיע לדוגמא לקולורבי. just my 2 cents

silselon

New member
לדעתי צריך לתת את האדמומיות ל LAWISTO הטרול.

הוא ענק!!!!!!!!!!!

אני חושב.......

שצחי כמנהל עושה עבודה מעולה, זכורה לי התקופה שהוא התחיל את הפורום, וכולם ירדו עליו שבפורום גולשים רק אוהבי WWE, והפורום לא מקצועי, מאז עברו הרבה הרבה מים בנהר, הפורום הזה בהחלט זוכה לעדנה של הענף. מצד שני אינדגו - אינדיגו מתפקד כמו מנהל פורום, בתכנים הרבים שהוא מכניס, וברוח החיה של ההודעות שלו בפורום, הודעות שמעוררות תגובות הם הודעות שמחיות את הפורום ויוצרות עניין. זה שהוא לא מנהל פורום, והוא מתפקד כמו, זאת הבעיה, אני חושב שזה קצת תיסכל אותו, הצבע האדום זה בהחלט דבר שהוא ראוי לו. אבל גם צריך להיות איזה שהוא פאסון ואחריות שמגיעה עם הצבע, הצבע האדום בעצם בתפוז זה אומר מומחה, ומומחה צריך גם לנהוג ולהתבטה באופן ראוי למעמד שקיבל, מומחה זה אדם שבעצם הפעילות שלו והדיעות שלו והתכנים שהוא מכניס לפורום מעוררים את כל יושבי הפורום, ולפעמים צריך להיות חכם ולא צודק.... אני מקווה ששניכם תמשיכו בעשייה שלכם, בסה"כ הפורום הזה משרת קהילה עניפה. יניב

udi102

New member

דרך אגב אני לא רואה מצב שניר לא מגיב בפורום לפני או אחרי הקרב של מאצידה מול גונס במיוחד אם מאצידה מנצח

לאן גלשתם?! נשמות

אתם נורמלים לאן גלשתם? צחי ועמית מנהלים טובים לא יבשים ולא נעליים אל תכניסו את העוקצנות של צחי/ניר לתפקוד שלהם בתור מנהלים אני גולש פה בפורום מעל לשלוש שנים וצחי במיוחד עושה אחלה עבודה ופרוייקטים ומאמרים שכיף לקרוא ומי שעקב אחרי צחי יודע שהוא מקצועי. ויש גולשים סטייל ניר שעושים את הפורום מעניין ומצחיק במיוחד שהוא פעיל מאוד בהבאת נק׳ מגניבות ונותן הרבה פלפל לפורום והפורום יהיה משעמם בלעדיו והוא אחד הגולשים הותיקים והעיקריים כאן אז בלי שמחה לאיד. וחבל שהם לא מתעלים את האנרגיות ביניהם למקום טוב יותר לדעתי ניר/צחי עושים את הפורום למקום שכיף להיכנס אליו! עכשיו אני פונה לשניכם ישירות חלאס עם זה,אני בתור אחד שבאמת אובייקטיבי ואוהב את שניכם תמיד רואה את העקיצות הסמויות וזה מבאס, עכשיו אל תגידו שההוא התחיל מעניין לי את הביצה השמאלית מי בא קודם הביצה או התרנגולת!תתחילו דף חדש עם סולחה ובלי אבל!כי העניין הזה מבאס את התחת יאללה תחזיר לניר את האדום(שבהחלט מגיע לו)וכל אחד יסיק את המסקנות שלו להבא לגבי התנסחויות מעודנות ועקיצות ציניות העם דורש סולחה חברתית! יאללה שלום עכשיו!!!

PersonaNonGrata

New member
ניר אני מאוד אשמח אם תשאר בפורום...

ולא רק בגלל שאתה הולך להיות חייב לי חולצה :) אתה בהחלט מוסיף עניין בפורום ותורם לא מעט... יחד עם זאת אני לא מופתע מההחלטה ואני חושב שיש בה צדק מסויים...ההתנהלות שלך לא תמיד התאימה את מעמדך כ"מומחה" וזה הפריע לא רק להנהלה אלא גם ללא מעט מחברי הפורום... לדעתי תסתכל על זה במבט חיובי משהו...עכשיו אתה יכול להגיד מה שבזין שלך בלי לחשוב פעמיים אם זה יאה או לא יאה ל"מומחה" להגיב ככה ולכתוב ללא מעצורים... אל תעזוב אתה חלק בלתי נפרד מהפורום... אבי...

למעלה