מחפשת המלצות לקניית פלאפון חדיש

EdisonGirl

New member
חחחחחח ממש לא!

אני באה להגיד שזה גובל בפרסום... אם כי, כל השרשור הזה מריח פרסום, אבל קצת מיותר לקרוא למכשירים א' ו- ג' כדי לא לפרסם. כולנו מבינים במה מדובר.

לא (!!!) לקנות סוללות בדולרים בודדים באיביי

עלול לעשות נזק למכשיר במקרה הרע (להתפוצץ בפנים) או סתם להחזיק מעט מאוד זמן במקרה הטוב

EdisonGirl

New member
הטכנולוגיה מתקדמת מהר יותר מיכולת ההספק של

סוללות בימינו. פשוט קחי את זה כנתון- אליה וקוץ בה, מה שנקרא. על הנוחות המדהימה שבסמארטפונים את תשלמי בהצטיידות במטען, והתחברות לאינפוזיה לשעה בערך, פעם ב-9-12 שעות... :)

אדי יקירתי...

כשזה מגיע למצב שהאייפון היה במטען שעתיים לפני שיצאתי מהגן, ויצאתי מהגן עם חשק להיות בפייסבוק מהאייפון בזמן הנסיעה באוטובוס הביתה ופתאום נכבה האייפון כי אין סוללה...זה מבאס!! זה לא דבר תקין... זה לא נתון! זה לא אמור להיות.. זה מקולקל!!!

EdisonGirl

New member
נכון, זה באמת לא נשמע תקין..

האייפון מחזיק לי בשימוש אינטנסיבי "רגיל" של גלישה באינטרנט משהו כמו 9 שעות לפני שהוא ממש מתעצבן עליי... אם את משוחחת הרבה בטל', לעומת זאת, זמן הסוללה יתקצר בחצי בערך, והטל' לא יחזיק יותר מ- 5-6 שעות.

יש ימים שאני לא מדברת בטלפון בכלל...

אני בן אדם של כתיבה :) אני לא סתם חופרת לכם בפורום ובקבוצה חחחח, אני מלא שעות בפייסבוק וב SMS... שיחות ממש בקושי,כבר לאף אחד אין כוח לשמוע אותי מדברת :)

כלום...אף אחד לא ענה לי על השאלה החשובה באמת.

איך האייפון 4S מבחינת סוללה? והגלקאסי? וכל המתקדמים והנחמדים שלא נחמדים כמו אייפון 3...

השוואה אמיתית ואני משתדל להיות אובייקטיבי

באמת! אז ככה, אפשר עד כמה שאני יודע לרכוש סוללות נוספות מסמסונג ולאחרונה קראתי גם שיש סוללות של חברה בשם Anker שעושה סוללות באותו גודל אבל עם קצת יותר זרם מהמקוריות לסמסונג עד כמה היא תחזיק או תיהיה טובה כמו המקורית לא יודע, הם טוענים שהיא טובה לפחות כמו המקורית. אבל יש גם קייס שהוא מטען לסוללה. ושאר האופציות שכתבתי עליהן קודם. ועכשיו ליצירה הכי ... הכי . האייפון. שם הסוללה היא בילד אין, כלומר אם תירצי להטעין אותה, או שתיסחבי עם מטען או שתיתארגני על קייס שמטעין. שכחתי משו?

zubumafu

New member
הרבה משתמשים של גלאקסי מתלוננים על הסוללה

חבר שלי טוען ש"זה הדבר היחיד שמפריע לו בגלאקסי". מצד שני, השמועות אומרות שאייפון 4S טוחן את הסוללה יותר מאייפון הרבה, כי יש לו מעבד עם ליבה כפולה (זה גם עושה אותו יותר מהיר, אבל צורך יותר חשמל..) אז תאכלס אם החלטת לקנות אייפון עדיף לקנות את ה-4, מה עוד שה-4S לא נותן איזשהו שיפור משמעותי

אתה מבין שכל שיכלול ופיצ'ר שתוסיף למכשיר

ידרוש מהמכשיר לספק לאותו פיצ'ר אחוזי סוללה, מה שאומר שפחות ישאר לדברים אחרים, זה נכון לכל מכשיר.

זה פשוט מאוד...

אם את טכנופובית אז אייפון. אם לא אז אנדרואיד כלשהו בהתאם לתקציב ולדרישות (SGS2 הוא אחלה אופציה.. רק שהוא קצת יקר בארץ). אייפוניסטים נא לא לסקול אותי

EdisonGirl

New member
אין מה. אתה צודק.

האייפון מתאים גם למי שלא מבינים טכנולוגיה. מי שמבין רק ינצל אותו טוב יותר...

למעלה