מחפשת המלצות לקניית פלאפון חדיש

אני טוען שהוא מתאים בעיקר למי שיש לו פחד מטכנולוגיה...
לאנשים עם הבנה מינימלית אני חושב שאין בכלל מה להתלבט.... אנדרואיד

וכאן היתרון שלו, קצת יותר פרנדלי

גם לאלו שלא ממש מבינים. אני מנסה להיות אובייקטיבי

האמת שאני מאוד בקטע של אייפונים...

ותמיד שאני רואה אייפון 4 אני בהתלהבות ומתחילה לשחק איתו כאילו זה ממש צעצוע חדש ובקושי יש הבדל בין אייפון 3 לאייפון 4 לא?? (אותו דבר רק שאייפון 4 קצת יותר חכם!)... אני האמת מחכה לאייפון 5 ובנתיים אני אחכה שאצא מהתסביכים הכספיים..אני אקפוץ באיזה יום לאורנג' ונראה מה אפשר לעשות לגבי הסוללה, הקטע הוא שכבר תיקנו לי מס' פעמים (ותיקון עולה כסף!) אם היתי עובדת באורנג' והיתה באה אלי לקוחה עם בעיה כמו שלי שכבר הבעיה טופלה מס' פעמים, היתי מביאה לה מכשיר חלופי :)

נלי12

New member
מישהו יכול להסביר לי למה האייפון נחשב יותר

ידידותי למשתמש? במה זה מתבטא? יש לי גלקסי 2 ואני פחות או יותר מסתדרת איתו למרות שאני לא מסתדרת עם טכנולוגיה בכלל, אז רציתי לדעת אם אני מפספסת משהו ועבורי עדיף אייפון..

NEO83

New member
בואי נגיד ככה

אין לך יותר מידי "אפשרויות" עליהם אפשר ללחוץ באייפון, הכל שם בריבועים לכן זה מאוד אינטואיטיבי.

נלי12

New member
לא כל כך הבנתי גם אצלי הכל בריבועים אם הבנתי

אותך נכון

NEO83

New member
אצלך יש מסך אפליקציות

יש מסכי בית, יש ווידג'טים, יש שעונים, יש הגדרות ולאנצ'רים ועוד ועוד.... באייפון יש לך רק מסך של אפליקציות, מקסימום זה ריבוע שנכנסים אליו ויש קצת הגדרות.

Lee Rock

New member
תשובה אובייקטיבית

מנציג תמיכה טכנית בחברת סלולר שאין לו סמארטפון. קודם כל ציינת שאת רוצה מצלמה 8 מ"פ, חשוב שתדעי שלרוב המכשירים יש מצלמה קדמית ומצלמה אחורית, רק האחוריות הם 8מ"פ והקדמיות 2 או 1.3 בד"כ. ובסקייפ ושיחות וידאו משתמשים במצלמות קדמיות, כך שאת יכולה להסתפק גם במצלמה אחורית פחות טובה. עכשיו לכל סמארטפון יש הרבה יותר שימושים ממה שאת מבקשת ולהרבה משתמשים דעות שונות. את צריכה קודם לחשוב כמה את רוצה להוציא על המכשיר, תמיד עדיף לקנות בחנות ולא מחברות הסלולר. סקירה קטנה וכללית: אייפון- המכשיר היקר ביותר בשוק, גם הדגמים הישנים, יותר יקרים מהדגמים החדשים של המתחרים. בעל מצלמות איכותיות ביחס לדגמים, פשוט לשימוש ונוח לרוב, הנפוץ ביותר בארץ, רזולוצית מסך גבוהה מאוד. מערכת ההפעלה שלו סגורה ומאוד מוגבלת בהרבה בחינות (כדי להמנע מחלק מהמגבלות יש צורך לפרוץ את המכשיר). אין במכשיר אפשרות להחליף סוללה וא להכניס כרטיס זיכרון. וכן אין אחריות משתלמת לאייפון, כך שאם נשבר אז אין הרבה מה לעשות. נוסף לכך המסך שלו מאוד שביר. מכשירי אנדרואיד- מערכת ההפעלה של גוגל לרוב המכשירים בשוק, לרוב הרבה יותר זולים בייחס ליעילות שלהם. המערכת פתוחה כך שאפשר להעביר קבצים למחשב, דרך BT וכו. אם את רוצה 8 MP אז הפופולרי ביותר זה הסמסונג גלקסי 2, מכשיר מאוד חזק ומהיר, מאוד עמיד, וגם יש אחריות יצרן לשנה. יש גם את מוטורולה RAZR וסוני אריקסון REY (היותר קטן וקומפקטי). למכשירי נוקיה מערכת הפעלה משלהם ומצלמה מאוד איכותית בד"כ לסיכום אני הכי ממליץ שתבקשי מחברים שיתנו לך לשחק קצת במכשירים שלהם ותראי איזה נוחים לך ביד, בכיס (או תיק) אם נוח לך להקליד הודעות ואפילו תוציאי שיחה או 2. שאלות?

הארק הוא טלפון סבבה..

השאלה היא מה השרידות שלו לאורך זמן כבר היום, מדובר על טלפון עם מעבד 1 במהירות 1Ghz שזה לא בדיוק הטופ או דה ליין גם הגלקסי S2 כבר לא הטופ של הטופ, אבל אם משקיעים במכשיר לדעתי, ולאור העובדה שכל מכשיר היום הוא סוג של מחשב... אז לקחת מכשיר טוב ש"יחזיק שוק" לאורך קצת יותר זמן.

NEO83

New member
הארק בהתאם לחומרה שלו

נמכר זול יותר מול הS2, חוץ מזה לצרכים שהיא כתבה היא לא צריכה מעבר.

zubumafu

New member
רק לא מוטורולה

ואת זה תשמעי מהרבה אנשים... בעצם, מכל אחד שהיה לו אי פעם מכשיר של מוטורולה לדעתי, אחרי כמה ימים בודדים של התנסות עם אייפון פרוץ (!) אין אף אחד שיהיה מוכן להחליף אותו בעד סמארטפון אחר

מצד שני, הוא הרבה יותר רגיש לנפילות ופגיעות

חיצוניות +המחיר שלו, גם אם הטלפון יחסית ישן והמפרט שלו נמוך ביחס למתחרים, המחיר שלו נשאר גבוהה מאוד (כי יש שם תפוח באריזת זכוכית) אז למה לא לקנות טלפון שגם יש לו מערכת גמישה ביותר ונוחה וגם שהוא כבר מראש פתוח לכל האפשרויות שאם רוצים באייפון, צריך לפרוץ ? אני מסכים ויודע שמערכות האנדרואיד היו מסורבלות וקשות ומוגבלות, במכשירים כמו האופטימוס 1 של LG והאייס של סמסונג ועוד מכשירים "מוחלשים" אבל החל מה-Android OS, v2.3 (Gingerbread) המערכת הפכה להרבה יותר קלה נוחה וגמישה ועכשיו במרץ כשיתחילו להפיץ את ה"גלידת סנדוויץ" בכלל יהיו חיים טובים לכל משתמשי האנדרואיד שיקבלו את השידרוג. בנוסף קיימת קהילה פעילה שמשדרגת ומעודדת את ה"כניסה לקרביים" של הטלפון , זה מאוד פשוט להחליף לו את גרסת האנדרואיד לכל גרסה שרוצים.

zubumafu

New member
לי יש CASE שעלה לי 10$ באיביי

ושומר יפה מאוד על האייפון. פריצה זה משהו שעושים תוך רבע שעה, וכל אחד יכול לעשות את זה בעצמו בבית. היום גם ככה אין שום היגיון לעשות ביטוח דרך חברת הסלולר. ושוב, בשורה התחתונה, כמה ימים איתו ואי אפשר בלעדיו. SAY NO MORE

zubumafu

New member
אני יכול לשלוח תמונות בוואטסאפ..

וחוצמזה, לי אישית אין צורך בזה אני מסכים איתך שבעולם שבו לכולם היה סמאטפון מסוג X ולאחד היה אייפון, היה לו קצת מבאס.. ועדיין - אם אני הייתי האחד הזה הייתי מבסוט מהסמארטפון שלי

ומילה על מוטורולה

גם אם הם הוציאו מכשיר שלכאורה יש לו מפרט טכני דוומה לS2 בכל המבחנים שראיתי, הוא היה הרבה מאחורה... (הרייזור החדש)

נועה בר1

New member
ממש לא נכון לגבי הרייזר

הוא אחד ממכשירי האנדרואיד הכי טובים בארץ היום.

יש לו יכולות של מחשב (מעבד כפול ליבה במהירות 1.2 ג'יגה), עמידות של קיר בטון ואת ה- Smart Actions.

למעלה