סכמ"ש - הגרסה המשודרגת

N o R i K o

New member
סכמ"ש - הגרסה המשודרגת

חשבתי על זה, ו... למי באמת יש כוח לציין כל שבוע מה היה עצוב ומה היה מצחיק ולבחור שיר ולבחור ספר ולבחור סרט ו... אין לכם, נכון?
מצד שני, עקב שרשור הספרים שהיה כאן לא מזמן הבחנתי בעובדה שאנחנו פורום של חובבי ספרות וקולנוע ושאם תהיה לנו את האפשרות לתת המלצות מעניינות כך נעשה... וחוץ מזה גיליתי שאני לא החופרת היחידה כאן. D: אז במקום לציין נקודות, יהיה לנו סכמ"ש עם פחות שאלות, אך עם יותר הזדמנויות לחפור!
אם אני אראה שאין היענות נחזור לסכמ"ש הקודם
אבל יש לנו שבוע שלם לבחון זאת
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
ספרו לנו על משהו שקרה לכם השבוע, בין אם הוא מצחיק\עצוב\מעצבן\מדהים\סתם מעניין
המלצה לסופ"ש:
כאן אנחנו פתוחים להצעות- אתם יכולים להמליץ על ספר, סרט, סדרת טלוויזיה ואפילו מסעדה טעימה או שמפו מומלץ לשיער (אני אישית זקוקה להמלצה על קרם ידיים...). כך האלו בינינו שעדיין לא תכננו לעשות שום דבר בסופ"ש הזה גם יצאו מרוצים D:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
ספרו לנו על התוכניות המרתקות שלכם לשבוע הקרוב. גם אם אין כאלה
מילות סיום ומסר לאומה:
התשובה בגוף השאלה
תמונה לסיום, אם בא לכם:
כנ"ל~ מקווה שיהיה המון שיתוף פעולה ושהפן החברתי בפורום ילבלב
~

מסכמשת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: טוב אז הייתי בקניון שזה לא מרגש מה שמרגש זה שפגשתי חניך שלי מהפנימיה שעובד שם עכשיו
וגם קניתי נעלי בית כיפיות לאללה וגם כמה בגדים ייאיי לי
המלצה לסופ"ש: בגלל מזג האוויר החורפי משו הרשו לי להמליץ לכם על סרט קיטישי לצפיה מתחת לפוך עם כוס שוקו/תה חם. לסרט קוראים לו רק (באנגלית what if) הפלוסים שלו הוא קיטש מדהים ,לונדון,ושחקן בריטי הורס!!!! המינוס היחיד שלו זה ג'ניפר לאב יואיט מנסה לדבר במבטא בריטי
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: וול לא מתוכנן לי משהו מסעיר בכללל השבוע אבל אני צריכה לקנות בגדים אז אולי אם לא יהיה ממש קר ודוחה
מילות סיום ומסר לאומה: נורא כיף לשמוע אדל במזג אוויר הזה .. תמונה לסיום, אם בא לכם: סתם כי אני אוהבת אוצתה, צילמתי אותה במועדונית שאני עובדת בה ..

Ayelet 363

New member
אין לי כותרת אז אני אקדיש אותה לך- מזל טוב לש

+חרור! משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: המון! מוריסה טנצ'רואן צייצה לי, היה לי פז"מולדת, הרבה שטויות מעצבנות:נתחיל בדבר מעצבן שהוא גם מצחיק (אם כי אני מניחה שהייתם צריכים להיות שם כדיי להבין): אה! ואפשר להוסיף סיפור מצחיק, מעצבן? יש לי במקום עבודה בבסיס ארון עם הרבה מדפים, שאני ממש צריכה. מישהו חשב שיהיה מצחיק אם הוא ינסה לטפס עליו (מישהי שאלה אותו והוא אמר שזה היה בצחוק. ואין שום סיבה לטפס עליו) ולראות אם הארון יישבר. שני מדפים נשברו והוא התעקש לנסות להעמיד אותם עם מעטפות (הוא לא רצה שהרס"ר יידע על כך, אבל כן התעקש לתקן. אז כך הוא עשה את זה). אבל אני חוששת שצריך להיות שם כדיי להיבן למה התיקון עם המעטפות קרע אותי מצחוק, ומה שהכי מצחיק זה דווקא עד כמה נקרעתי מזה (לא הצלחתי לדבר ). הרבה זמן לא היה אור בחלק מהאזור שאני נמצאת בו, וסוף סוף סידרו אותו. אז הגיע ידיד שלי ואמר "ראית שסוף סוף יש אור?" אז סיפרתי לו על זה והוא התחיל לנסות לתקן, אבל ראיתי שהוא לא מצליח ואמרתי לו שיעזוב, צריך משהו שבור איפה שאני נמצאת, אם זה לא האור שלא עובד חיי בלהיות משהו אחר שייתפוס את מקומו. אבל כן פניתי לרס"ר. מעניין כמה זמן ייקח להם תקן את זה. משהו הרבה יותר חשוב (לא האור) לקח להם איזה המון זמן לתקן. ודברים מעצבנים: -הייתי בבדיקה שגרתית ברמב"ם (בנוגע לזה שאני לא אמורה להיות בשמש וכל זה...), והרופאה חושבת שזה שאני לא שמה קרם הגנה כל יום זה רע, אפילו שאני יוצאת רק בבוקר בדרך לבסיס ואז כל הזמן במכונית וכשאני חוזרת זה אחרי השקיעה\לפעמים חושך. אפילו שאלתי אותה אם אני צריכה לשים קרם הגנה בחושך והיא אמרה שכן! וזה אחרי שרופאים אחרים אמרו לי שאני לא צריכה לשים כל הזמן ולא כל כך הרבה... ואני יודעת שזה רק קרם הגנה, אבל זה מדכא אותי. אני שונאת שצוחקים לידי "יש כאן ריח של ים!" או אנשים שלא מבינים למה בחורב בשעות השקיעה אני שמה קרם הגנה. ברור שזה שהם לא מבינים לא אומר שהם צודקים וכו'... אבל זה מעליב אותי. ממש. וגם א תמיד אני מספיקה לשים. חוץ מזה שזה באמת ממש מעליב ונמאס לי מזה. וגם קצת מפריע לי שכמעט כל פעם שיש לי ביקורת שם (יש לי משום מה דיי הרבה, אפילו שלא קורה כלום) יש רופא אחר, וכל רופא אומר משהו אחר. -קבעתי תור למרפאת היחידה וביטלו לי אותו. >< -שונאת את האופנה בישראל (לא שונאת- שונאת, אבל עצבנית עליה) ואת זה שאין בארץ בגדים חמים באמת. המלצה לסופ"ש: אין לי המלצות חדשות. אני תמיד חופרת את אותן ההמלצות.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: סתם, שמירה ותור למרפאה. מילות סיום ומסר לאומה: -

N o R i K o

New member
רק שתדעי לך,

שאני כל בוקר מורחת קרם הגנה. כל בוקר! אני פשוט דואגת לשים בושם שניה אחר כך ואז הריח של הים מתערבב איתו
אני נשרפת מכלום. לבנה כמו החיים. לא כיף
פשוט אל תתני לזה להזיז לך, הבריאות שלך הרבה יותר חשובה מדעה של אנשים, ואת גם תמיד יכולה להסביר שפשוט העור שלך ממש רגיש ואת חייבת למרוח קרם הגנה.
ותודה! על אף שנותרו לי עוד שישה ימים כחיילת

Ayelet 363

New member
אה באמת? פדיחות

כן, חשבתי על זה למה לא הזכרת שחרור...
טוב, אני לא איילת אם אני לא מתפדחת לפחות פעם אחת ביום. אבל לא נורא. 6 ימים זה כלום (אמרה זו שאמרה ששנה זה כלום
אבל אם אפשר רגע לשנות נושא- אני היחידה שחושבת שאם חושבים על שנה כעל 525,600 דקות, זה נשמע כמו כלום? באופן יחסי. כי אני טוענת מאז היותי ילדה שדקה זה המון זמן). לא משנה כמה אני אגיד לעצמי שהבריאות יותר חשובה, כמה שזה נשמע פתטי מצידי, מפריע לי גם מה אומרים עליי. אבל תודה רבה!

N o R i K o

New member
זה באמת לא כזה הרבה

היי רנט! וכמו שאמרתי, אם זה מפריע לך, תגרמי לכך שלא ישימו לב... שימי מייקאפ-פודרה מעל כדי שלעור שלך לא יהיה גוון שומני, ושימי בושם. אני תמיד לוקחת איתי בתיק קרם הגנה, דיאודורנט ומן רול-בושם קטן כזה של ללין כדי שאני לא ארגיש שאני מריחה מוזר\מקרם הגנה\סתם מסריחה
האמת שלי סתם יש אובססיית סדר ונקיון חריפה, אני גם חייבת לקחת איתי אלכו-ג'ל לכל מקום ומגבונים לחים וקרם ידיים וקרם פנים ומליון שפתונים נגד יובש...
בסופו של דבר הכל פסיכולוגי... ולים יש ריח טוב ד"א. אז אם אומרים לך שיש לך ריח של ים קחי את זה כמחמאה

Ayelet 363

New member
אה, לא ראיתי רנט

אבל באמת הוצאתי את זה משם. אני מכורה ללהגיד את זה. ואני רוצה לראות (כן כן, עוד מיוזיקל מה"רשימה" של אלה שאני חייבת לראות. אבל את זה אני כן מוכנה להתפשר על לחפש באינטרנט. כשיהיה לי זמן...
). אין לי בעיה שייראו את זה. אני מורחת באופן כזה נורא ששמים לב, אבל אם אני משתדלת אז לא רואים. הממ... את יודעת, יש לי body suffle (המילה האחרונה אולי כתובה בשגיאת כתיב, אבל הכוונה הי אלסופלה) בריח ocean. זה יכול להתאים עם ריח ים, לא?
תודה רבה על כל העידוד!

N o R i K o

New member
גם אני לא ראיתי האמת

אבל כן, זה השיר הזה שחורשים עליו... למזלך את המחזמר הזה בניגוד לוויקד צילמו, כי הוא כבר ירד, אז יש לך הזדמנות לצפות בו אונליין
ונו, רואה, את מסתדרת
והיי, אין תקציב להנהלה מסודרת, אז אני גם המנהלת, גם המורה, גם היועצת וגם השרת. D:

Ayelet 363

New member
כן, אני יודעת

גם שמעתי שכן אפשר איכשהו למצוא הורדות של וויקד. אבל לא בא לי... את וויקד אני מקווה לראות במציאות. מרנט פחות אכפת לי.

N o R i K o

New member
את וויקד לא תמצאי באיכות טובה \:

כי כל מי שצילם צילם באופן פיראטי... מחזיקה לך אצבעות שעוד תזכי לראות בלייב, זו חוויה מדהימה

Billy Shirs

New member
תגידי, [לגמרי לא קשור]

מה המדיניות של הפורום לגבי פרסום פאנפיקים?

N o R i K o

New member
מדיניות מאוד נוקשה

חל איסור מוחלט לפרסם פאנפיקים שהם לא פלאף, גייל\קטניס, דירוג R ומעלה ונגמרים בכך שקטניס וגייל חיים יחד באושר ועושר עם לבבות, נצנצים, שמונה ילדים ובאטרקאפ. עקב העובדה שאני בטוחה ב-100% שהפאנפיק שלך לא עונה על אף אחד מהקריטריונים, את מודחת מהפורום.
סתאאאםםםם D: את הרבה הרבה יותר ממוזמנת לפרסם כאן פאנפיקים (איך פספסת את כל ההודעות בהן אני מתחננת לכאלה?) רק חשוב כמובן לסמן ספויילרים, ולהזהיר מפני דירוג או טריגרים.

Billy Shirs

New member
אוסוםםםםם.

באמת שלא ראיתי שום הודעות כאלהXDD הפאנפיק שחברה שלי ואני כותבות בכלל, אבל בכלל, ואני מתכוונת - בכלל לא עומד במדיניות
ועם זאת הוא די נחמד. וארוך. כל כך מאדרפאקינג ארוךXD הוא עדיין בתנור כרגע, אבל ברגע שהוא יהיה בר-פרסום אני אפרסם אותו כאן. טוב לדעת שיש לי קהל מראש

N o R i K o

New member
מאדרפאקינג ארוך?

חומד, אני כותבת את אותו פאנפיק מה-12 בנובמבר 2006. ועדיין יש לי קוראות. אם תצליחי להביס את זה אני משלמת לך
מבטיחה לקרוא

Billy Shirs

New member
כל הכבוד לך ולקוראות על ההתמדה

אז כנראה שלא ארוך כמו שלך. אבל כרגע אנחנו בסביבות ה-200 עמודים ולא ממש התקרבנו לסוף. זה ממש חדש בשבילי כי אני רגילה לכתוב וואנשוטים, והדבר הכי ארוך שכתבתי חוץ מזה אורך בערך 9000 מילה.

N o R i K o

New member
א-א-א-א-אאוץ'!!1

גם שלי בסביבות ה-200 עמודים, אבל כל פרק אני כותבת פעם בכמה חודשים והוא רק באיזה אורך עשרה עמודים... @___@ טוב, אני מניחה שאם זה היה משהו שממש הייתי רוצה לכתוב, הייתי כותבת את זה מהר יותר
את הפאנפיק-מתקן-ספר-שלישי שלי אני אכתוב בחצי שנה!@%^@ *מבטיחה לעצמי הבטחות שקר* אמאלה, הפחדת אותי עכשיו. לא מספיק שקראתי את הספר השלישי, עכשיו גם קטניס\פיטה באורך 200 עמודים?! לאן אני מכניסה את עצמי *מתעלפת*

Billy Shirs

New member
זה לא בדיוק ככה.
CF

קודם כל, זה יהיה כנראה באורך 400 עמודים. (
) ועל מה הפאנפיק שלך? סיקרנת אותי... אני גם רוצה לקרוא
חוץ מזה, הפאנפיק של נטע ואני הוא מתקן-ספר-שני. זה יותר מה קורה אם הקפיטול היה מחליט להעניש את קטניס ופיטה בדרך אחרת במקום להכניס אותם לזירה. ככה ששניהם יהיו מנטורים והמיועדים יהיו... אנשים אחרים. רוב הפיק מדבר על המיועדים אבל יש הרבה הבלחות של פאטניס באמצע.

N o R i K o

New member
איזה מהם סקרן אותך?

המתקן סוף-שלישי או הנוכחי שאני כותבת? כי הנוכחי הוא בפאנדום אינויאשה
ועקב העובדה שהתחלתי לכתוב אותו בגיל 15, הוא קיטשי להחריד. זה למה נורא קשה לי להתמיד בו, וזה למה הקוראות שלי מתוסכלות XD והיי, נשמע מעניין דווקא! תשמרי את הרעיון הזה, הוא עשוי להועיל לך בעתיד
*לא רומזת על שום דבר* ותודה אלוהים יקרים, את לא אומרת פיניס. אם יש משהו שאני שונאת זה מעריצות פיטה\קטניס שקוראות להם פיניס. @_@ עשיתי על זה מים פעם- http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2011/330/3/6/peeniss_by_nushixd-d4hbw5b.jpg אל תיעלבי מהתוכן

Billy Shirs

New member
המימ די מוצלח

לא לקחתי קשה. ואני גם שונאת שאומרים פיניס, זה כל כך מטרידO_O אני מעדיפה לקרוא לזה פאטניס וזהו. כי גם פיטניס לא מסתדר לי ממש טוב. הפיק שסיקרן אותי היה הארוך, כי היי, אם את ממשיכה לכתוב אותו מ2006 הוא בטוח שווה משהו. אבל אם זה באינויאשה אין ממש טעם שאני אקרא... אני בכלל לא מכירה את הפאנדום לצערי ואין לי כוח להתחיל לראות אנימה עם 200 פרקים. אולי אחרי השחרור כשאני אטפס על הקירות בבית
ממה שהבנתי עוד לא התחלת את המתקן-ספר-שלישי, לא? אבל אם כבר התחלת אני אשמח לקרוא או אפילו להעביר בטא אם תרצי. ואיך זה עשוי להועיל לי בעתיד? לא הבנתי את הרמיזה

N o R i K o

New member
כן זו הייתה רמיזה לא מוצלחת

אבל בואי נגיד שרצוי שחברות הפורום לא ילכו לקנות את הספר השלישי אלא יתרכזו בתיקון הספר השני. גם זו רמיזה מאוד כושלת אבל אסור לי לחשוף עוד פרטים, בקרוב זה יתבהר לכולן
ו... אל תתחילי לראות אינויאשה, זה סבבה והכל בגיל 13 כשזה משודר בטלוויזיה, אבל עכשיו זה כזה... אל תעשי את זה לעצמך
ולא, עדיין לא התחלתי לכתוב אותו, סתם תהיתי אם את רוצה תקציר
למען האמת יש שניים כאלה. אחד שמתקן את הסוף, ואחד שמקביל לסוף אבל הוא 10 שנים אחרי, ודווקא סביר שאותו אני לעולם לא אכתוב כי אני גרועה בלכתוב אנגסט, ו... הוא בעיקר אנגסט XD

למעלה