לא ממש פרוייקט...
אני פשוט אגיד שוב שלא כדאי ללכת לקנות את הספר השלישי, יותר חשוב לתקן את הסוף של השני...
וכן, הפאנפיקים הם ספויילר ל-MJ
הפאנפיק שמתקן את הסוף פשוט הולך להמשיך מהנקודה שבה לדעתי הסוף סופית התחרבש, וזה כשקטניס נכנסת למשכן של סנואו ובמקום להרוג אותו היא רואה את פרים מתה לה מול העיניים... במקום זה אני הולכת לגרום לקטניס להשלים את משימתה, לשם שינוי, ולהתעמת מול סנואו... ומכאן פשוט המשך של הספר
אני כן מתכננת שיקרו הרבה דברים בהקבלה לסוף הספר הקיים, אבל התכנון שלי הוא לתת לקטניס להתמודד עם כמה דברים בעצמה במקום שהם יקרו סתם ככה באוויר. וזהו, אני לא אגלה יותר כי את זה אני עוד מתכננת לכתוב
והזה 10 שנים אחרי... טוב, עקב היותי גיילניפ שיפרית, לדעתי קטניס לא באמת תהיה מאושרת עם פיטה, במיוחד לא בסוף הנוכחי @-@ אז 10 שנים אחרי, ד"ר קטניס מלארק היא רופאה במחוז 12 שיש לה חיים די מתסכלים (היימיץ' מת מהרעלת אלכוהול, אמא שלה התאבדה, היא נשואה לברירת המחדל שלה, עוד אלמנטים של עוני...), וכדי לסיים את ההתמחות שלה בשקרכלשהו (התכנון שלי זה אונקולוגיה אבל עקב העובדה שאני לא באמת הולכת לכתוב את זה זה לא באמת משנה) היא צריכה ללכת להשתלמות במחוז 2. אז היא מגיעה לשם ולהפתעתה מדריך ההשתלמות הסופר חתיך עם הזיפים המבט העצוב בעיניים שכל הבנות בבית החולים חמות עליו והוא שוכב עם כל מי שבאה להשתלמות בסוף ההדרכה ובאסה שעם קטניס הוא לא יכול כי היא נשואה (האמנם) הוא לא אחר מאשר אותו גייל הות'ורן שלה (הפעם ד"ר הות'ורן, עם כל הכבוד). עכשיו היא צריכה להתמודד עם כל הרגשות שהיא ניסתה להדחיק במשך שנים של מרחק ביניהם תוך כדי נאמנות לפיטה (שרמז, אופס, לא ממש הולכת לה. טוב ידוע שקטניס כלבה מטומטמת). הקץ'- זה לא AU. זה מקביל לאפילוג. אבל כן, זה הולך להיות אנגסטי למדי ואני לא יודעת לכתוב אנגסט, ואני גם גרועה בלמצוא עלילות רקע מספיק מעניינות (כמו למשל, הילדה הקטנה חולת הסרטן שהם יאלצו לטפל בה, שתזכיר לקטניס את רו ופרים כמובן...), אז או שאני אוותר, או שאני אכריח מישהו לכתוב את זה בשבילי