מסכמ"שת
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אז כידוע לרובכם, עוד פחות משבוע אני מ-ש-ת-ח-ר-ר-ת! D: אז השבוע הזה עסק בעיקר בהכנות לקראת השחרור. אתמול הייתה שתיית השחרור של הקורס שלנו
עכשיו, למי שבמקרה פספס, אני מאבחנת פסיכוטכנית... בסוף כל ראיון שאנחנו עורכות אנחנו כותבות חוו"ד (חוות דעת) על המרואיין. אז כשאנחנו משתחררות, יש מסורת שעוברת כבר שניםםםםם במדור הפסיכוטכני שהקורס שמתחתינו (במקרה שלי למשל, קורס אפריל) כותב עלינו חוודים ומקריא אותם. אז ככה התחיל החווד שלי- מישהי רנדומלית: "שיואו, איך בא לי פיתה." חברה שלי, שהקריאה את הרוב: "מה? פיתה? לא, לא פיטה, גייל! אני לא מאמינה שאת טים פיטה! תכף תגידי לי שאת אוהבת דמדומים או שהארי היה צריך להיות עם הרמיוני בסוף! פעם כתבתי פאנפיק שפשוט מוכיח למה הם לא צריכים להיות ביחד, זה כל כך OOC!" כולן: "מה?!?!" חברה שלי: "נוי, את מודעת לעובדה שרק אני מבינה מה הלך פה עכשיו, נכון? בעצם, אני היחידה שמבינה את כל מה שאת אומרת..." בקיצור, היה ממש ממש מצחיק. רוב החווד שלי צחק על זה שאני חנונית ומוזרה למדי
ובסופ"ש הזה אני הולכת לכתוב את כל מכתבי השחרור... יהיה קשה!
המלצה לסופ"ש:
אז הסופ"ש הזה הוא
יום שישי ה-13
ועל אף שנורא מתבקש להמליץ על סרט דביקי ורומנטי בשל מזג האוויר אני בכל זאת אמליץ על סרט קצת מלחיצי...
אז בגלל שאני לא אוהבת סרטי אימה אני אמליץ על דרמת מתח\אימה מפורסמת... אם במקרה לא צפיתם בה, 'החוש השישי'. ד"ר מלקולם קרוו (ברוס וויליס) הוא פסיכולוג ילדים, שעובר בעצמו תקופה לא קלה בחייו כשאשתו מתנכרת לו, וכחלק מעבודתו הוא מטפל בקול (היילי ג'ואל אוסמנט), ילד חרדתי עם בעיות חברתיות. האמת היא שזה סרט ממש... "חמוד" זו לא מילה מתאימה אבל ככה אני מרגישה לגביו, אני מאוד אוהבת אותו ומאוהבת בקול. חבל שהוא לא גדל להיות גבר חתיך
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
כמו שכבר אמרתי, אני מ-ש-ת-ח-ר-ר-ת! D: ואני גם בתקווה שיקרה משהו מגניב בפורום, אבל זה כבר ספויילרים
מילות סיום ומסר לאומה:
גם השנתיים הכי ארוכות אורכות רק 730 יום... במקרה הכי גרוע, 731
תמונה לסיום, אם בא לכם:
הסבר: בדרך כלל כל קורס מצלם סרט לקראת השחרור שלו, סתם שטות כזו שמתארת את הקורס... לנו לא היה זמן לצלם סרט כי היינו עובדות עד שעות ממש מאוחרות, אז החלטנו לעשות רצף של תמונות לכל אחת, שיתארו את הסרט שהיא הייתה מצלמת אם היה לנו זמן לצלם סרט
היה לנו סרט אקשן, קומדיה רומנטית, אפילו סרט פורנו...
כחנונית אני כמובן הייתי סרט מצוייר XD אז הנה אחת התמונות שלי מהסרט XD אם מישהי מעוניינת, אני אעלה את הרצף המלא