סכמ"ש - הגרסה המשודרגת

Ayelet 363

New member
לא בטוחה

נראה לי שעדיף להשקיע בלקנות אחד שאמור להיות יותר טוב בהגנה מאשר אחד שלא שמעתי עליו עד כמה הוא טוב. אבל תודה רבה על ההמלצה!
אני אחשוב על זה.

N o R i K o

New member
מסכמ"שת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אז כידוע לרובכם, עוד פחות משבוע אני מ-ש-ת-ח-ר-ר-ת! D: אז השבוע הזה עסק בעיקר בהכנות לקראת השחרור. אתמול הייתה שתיית השחרור של הקורס שלנו
עכשיו, למי שבמקרה פספס, אני מאבחנת פסיכוטכנית... בסוף כל ראיון שאנחנו עורכות אנחנו כותבות חוו"ד (חוות דעת) על המרואיין. אז כשאנחנו משתחררות, יש מסורת שעוברת כבר שניםםםםם במדור הפסיכוטכני שהקורס שמתחתינו (במקרה שלי למשל, קורס אפריל) כותב עלינו חוודים ומקריא אותם. אז ככה התחיל החווד שלי- מישהי רנדומלית: "שיואו, איך בא לי פיתה." חברה שלי, שהקריאה את הרוב: "מה? פיתה? לא, לא פיטה, גייל! אני לא מאמינה שאת טים פיטה! תכף תגידי לי שאת אוהבת דמדומים או שהארי היה צריך להיות עם הרמיוני בסוף! פעם כתבתי פאנפיק שפשוט מוכיח למה הם לא צריכים להיות ביחד, זה כל כך OOC!" כולן: "מה?!?!" חברה שלי: "נוי, את מודעת לעובדה שרק אני מבינה מה הלך פה עכשיו, נכון? בעצם, אני היחידה שמבינה את כל מה שאת אומרת..." בקיצור, היה ממש ממש מצחיק. רוב החווד שלי צחק על זה שאני חנונית ומוזרה למדי
ובסופ"ש הזה אני הולכת לכתוב את כל מכתבי השחרור... יהיה קשה!
המלצה לסופ"ש:
אז הסופ"ש הזה הוא
יום שישי ה-13
ועל אף שנורא מתבקש להמליץ על סרט דביקי ורומנטי בשל מזג האוויר אני בכל זאת אמליץ על סרט קצת מלחיצי...
אז בגלל שאני לא אוהבת סרטי אימה אני אמליץ על דרמת מתח\אימה מפורסמת... אם במקרה לא צפיתם בה, 'החוש השישי'. ד"ר מלקולם קרוו (ברוס וויליס) הוא פסיכולוג ילדים, שעובר בעצמו תקופה לא קלה בחייו כשאשתו מתנכרת לו, וכחלק מעבודתו הוא מטפל בקול (היילי ג'ואל אוסמנט), ילד חרדתי עם בעיות חברתיות. האמת היא שזה סרט ממש... "חמוד" זו לא מילה מתאימה אבל ככה אני מרגישה לגביו, אני מאוד אוהבת אותו ומאוהבת בקול. חבל שהוא לא גדל להיות גבר חתיך
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
כמו שכבר אמרתי, אני מ-ש-ת-ח-ר-ר-ת! D: ואני גם בתקווה שיקרה משהו מגניב בפורום, אבל זה כבר ספויילרים
מילות סיום ומסר לאומה:
גם השנתיים הכי ארוכות אורכות רק 730 יום... במקרה הכי גרוע, 731
תמונה לסיום, אם בא לכם:
הסבר: בדרך כלל כל קורס מצלם סרט לקראת השחרור שלו, סתם שטות כזו שמתארת את הקורס... לנו לא היה זמן לצלם סרט כי היינו עובדות עד שעות ממש מאוחרות, אז החלטנו לעשות רצף של תמונות לכל אחת, שיתארו את הסרט שהיא הייתה מצלמת אם היה לנו זמן לצלם סרט
היה לנו סרט אקשן, קומדיה רומנטית, אפילו סרט פורנו...
כחנונית אני כמובן הייתי סרט מצוייר XD אז הנה אחת התמונות שלי מהסרט XD אם מישהי מעוניינת, אני אעלה את הרצף המלא

N o R i K o

New member
יש לי פה! אין לי אף!

הייתי צריכה אשכרה לצייר פה קטן למטה בצייר כדי להצליח להבין איך בדיוק אתה רואה את הפה כאף... XD

שתביני ששעה אני מתלבט עם עצמי

אם שכחת פה או אף ובסוף החלטתי שהחסרת את הפה כי זה קרוב יותר מדי למרכז של הפרצוף אז חשבתי שזה אף
אבל לפחות שמתי לב שחסר משהו!

Billy Shirs

New member
ננסה את הגרסה החדשה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: וול, לא משהו מסעיר במיוחד אבל הייתי השבוע במסעדה מפוארת ונאלצתי לשלם 60 ש"ח על חתיכת לחם עם כבד. נשארתי רעבהO0 בנוסף, הייתה לי השבוע את השמירה האחרונה שלי שעברה מאוד בנעימים, גם הייתה בפנים בזמן שירד גשם, גם קראתי לי קצת בMJ ופגשתי אנשים מגניבים. באמת שנהניתי אבל אני שמחה שהיא הייתה האחרונה. המלצה לסופ"ש: קראתי לא מזמן פאנפיק ממש מגניב, שמספר על זה שפוקספייס ות'רש יצרו ביניהם ברית, והם חברים די טובים. בעיקרון זה אפילו יכול להיות נכון, כי לא יודעים מה אף אחד מהם עשה במהלך הספר
והוא גם כתוב ממש טוב. משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שבוע לילות! מה זה אומר? שאני הולכת לבסיס, ישנה, ואז חוזרת הביתה לכל היום. אחחח משמרות
מילות סיום ומסר לאומה: אם אחותכן אומרת שיש מלא מים והדוד דולק שעות וכו'... אל תאמינו לה! תמונה לסיום, אם בא לכם: כנ"ל~

terrapin

New member
יאי! שדרוג מעולה!

אני הרבה יותר אוהבת את זה מהסכמ"ש הקודם. משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ובכן יצאתי לי החוצה, בגישת הבם בידיבם יום יפה היום למה לקחת מטריה
. כמובן שמצאתי את עצמי בגשם
. עם כלבה שחרדתית מגשם בטירוף
. פאן פאן פאן
. המלצה לסופ"ש: צאו לדייט, תתכרבלו עם אהובכן בגשם ותזכרו את אלה מאיתנו שהן פוראבר אלון
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לא יודעת. מילות סיום ומסר לאומה: אוסקר ויילד הוא גבר חלומותי. תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
אני יצאתי לדייט עם BFF

והיה כ"כ קר שחזרנו הביתה לפני 12, איזה פייל. מה שכן, המוכרת בגלידריה הייתה בדיוק באמצע קריאת מוקינג'יי.

E l S i

New member
נבודק את הגרסה המשוכללת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי בבית המווווון כבר קיבלתי HomeSick רק הפוך היום הלכתי לבי"ס, אבל היה כזה גשם שלא היה בי"ס אז שוב הייתי בבית, אבל בקושי יכולתי לעשות משהו כי לא היה חשמל המלצה לסופ"ש: מבין הסרטים שראיתי השבוע אהבתי את "אני מספר 4" ו"מים לפילים" משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: ראשון חופשי, שני חופשי, שלישי מרתון ספרות, רביעי מתכונת בספרות ייאי לא מילות סיום ומסר לאומה: פונה לקרוא את עורבני חקיין, תודה

אוהב מאוד את השינוי

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: סוף סוף קיבלתי את התואר אהאעאהעהאהאע!!!! המלצה לסופ"ש: חוץ מעורבני חקיין, אני אמליץ לכם על ספר שנקרא- "הביקור" והוא ספר ביכורים של הילה בלום...כתוב פשוט נפלא (מי שאוהב את אשכול נבו, הסגנון שלה בכמה מקומות הזכיר לי את שלו) מומלץ בחום!! משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מישהי שאני מכיר כנראה מתחילה לעבוד אצלנו ככה שאני שמח :) מילות סיום ומסר לאומה: לכל הבנות שמחפשות את האחד- הוא נמצא למעלה, מצד שמאל במקלדת :) שבוע מדהים לכולם

גיני1998

New member
מסכמ"שת סטייל MJ |לא ספויילר|

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: השגתי את עורבני חקיין :O והוא יצא :O ואני בהתחלת חלק 2' המלצה לסופ"ש: לגמור את עורבני חקיין משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: גומרת את עורבני חקיין XD מילות סיום ומסר לאומה: תקראו עורבני חקיין! או שלא,כי אמרו שהוא גרוע אבל עד תחילת החלק השני הוא דווקא ממש סבבה,לפי דעתי יותר טוב מהספר השני תמונה לסיום, אם בא לכם:ברוח הספר :) למרות ש...סוג של
מעמ' 162 די באלי לרצוח אותו כרגע!
אותו ואת הקפיטול!

Cordillia

New member
החתימה שלך

מתייחסת למשחקי הרעב, הארי פוטר, יומני הערפד ומה עוד?

גיני1998

New member
כבר ענו לך XD

אני מתכננת להוסיף עוד ספר אבל אני צריכה לחשוב על זה XP כל הכבוד שזיהית את הרוב D:

ellendili

New member
מממ?

האריה והכבשה זה דמדומים? אני מרגישה ממש סתומה, אבל למה...?

noa1510

New member
זה משפט ממש מפורסם בשביל

מעריצים שקראו..
"וכך האריה התאהב בכבשה.." "איזו כבשה טיפשה.." "איזה אריה חולה מזוכיסט.."

ellendili

New member
מאיזה ספר זה??

קראתי רק את הראשון ואני לא זוכרת אותו... בעצם זה לא מפתיע שאני לא זוכרת... בעצם למה זה מטריד אותי....? אני בכלל לא אהבתי דמדומים!

למעלה