כזה... ספרים אחרים שקראנו!

וואו מאיפה להתחיל?

אני מאוד אוהב את הספרים של הרלן קובן, ובמיוחד את אלו שמספרים על מיירון בוליטר
סופרת נוספת שאני מאוד אוהב היא ג'ודי פיקו. אני גם אוהב את הספרים של דיוויד באלדאצ'י. חוץ מהם אני אציין ספרים שאהבתי: -אשתו של הנוסע בזמן
-בתו של שומר הזיכרון -כמה טוב להיות פרח קיר (גם לזה עומד לצאת סרט!!) -חדר -מישהו לרוץ איתו -הטרילוגיה של אנשי הקש -מרחק נגיעה -מצרפי המקרים
פשוט גאוני -ארבעה בתים וגעגוע -משאלה אחת ימינה נוילנד גם טוב אבל טיפה פחות -בשבילה גיבורים עפים אני גם אוהב ספרי פנטזיה נקרא להם, בסגנון של רשומות רומח הדרקון ובטוח יש עוד הרבה שפרחו לי כרגע מהראש...

N o R i K o

New member
זה מצחיק

ליד כל ספר\סופר שאני אוהבת שמת ספר\סופר שאני לא יכולה לסבול! נגיד ג'ודי פיקו...
ואז הרלן קובן שקראתי שניים וחצי ספרים שלו, נכנעתי באמצע השלישי כי קלטתי שכולם פאקינג אותו דבר!!111 לא יכולה לסבול סופרים שלא מגוונים
ואז אשתו של הנוסע בזמן שכבר הבעתי את דעתי עליו כאן
ואז מישהו לרוץ איתו שזה קלאסה.
ואז אשכול יקירי... ואז במרחק נגיעה שזה פשוט הספר הכי מיותר שקראתי, כאילו המטרה שלו היא לומר לי "אם לא נולדת עשירה יהיו לך חרא חיים." @_@ בקיצור... השארת אותי מאוד מבולבלת

יש לי טעם מגוון

ואם את אומרת שהרלן קובן כל הספרים שלו אותו דבר, אז גם לג'ודי לא חסר ספרים מאוד דומים, למשל שומרת אחותי וזהירות שביר. גם אשכול נבו שקראתי כל פעם ספר שלו, זה הזכיר לי כמה דברים בספר אחר שלו... מן הסתם לסופרים יש איזשהו קו כתיבה דומה, ואם נוסחא מסויימת עובדת להם, הגיוני שהם ישמרו עליה... כמו מוזיקאים באיזשהו מקום...

N o R i K o

New member
לא קראתי עדיין את 'זהירות, שביר'

וכן, לפיקו יש את מוטיב המשפט בכל ספר, אבל הדמויות שלה מאוד שונות והמסקנות מכל ספר אחרות לגמרי... לא יודעת, מהרלן קובן פשוט הייתה לי הרגשה של "לא קראתי את הספר הזה כבר?"

מהרררררררררר לקרוא את זהירות שביר!

הוא מהמם
ולא רק המוטיב של המשפט חוזר, בייחוד בין שני הספרים שציינתי אבל אני לא רוצה להרוס לך...

N o R i K o

New member
אבל 'בת ברית' יצא קודם!

וגם אותו טרם קראתי...
יו, יש כל כך הרבה ספרים שאני צריכה לקרוא! אני צריכה לעשות לעצמי רשימה מסודרת עם תאריכי יעד...

ורדונה2

New member
אני לא מאמינה

שמצאתי עוד מישהו שלא סובל ת'ספרים של הרלן קובן!
ניסיתי לקרוא ת'ספרים שלו כמה וכמה פעמים, והצורת כתיבה שלו כל הזמן אותו הדבר... ואני לא סובלת את זה! יש לי זיכרון דפוק לאללה, והוא אוהב להתחיל פרק בנושא מסוים ולהכיר לנו דמויות מסוימות, ואז בפרק הבא הוא מדבר על נושא אחר לגמרי עם דמויות אחרות לגמרי, וככה שוב ושוב עד שבסוף הכל "מתחבר". אבל הבעיה היא שאני תוך 5 דקות שוכחת מה קראתי בפרק הקודם ואז אני צריכה לדפדף כל שנייה אחורה
אז התייאשתי מהסופר הזה...

ellendili

New member
זה לא כזה נדיר...

אני לא אוהבת לא את קובן ולא את דן באון. בכלל נראה שספרי מתח שאין בהם שום דבר חוץ ממתח זה לא הקטע שלי. קובן בכלל משעמם למוות. קראתי את הנעלמים או הנשכחים או הנפלאים או וואטאוור וויתרתי על כל השאר. אין בו לא כשרון כתיבה, לא עומק של דמויות. רק עלילה דינמית. ובאיזשהו שלב ספר שהוא רק התרחשות כל הזמן מתחיל לעייף.

ורדונה2

New member
כ"כ!!!

ביקורת נרחבת אין לי, פשוט כי אף פעם לא נשארתי לקרוא ספר שלם של הרלן קובן. ניסיתי בכמה ימי כיפור לנסות שוב ולראות אולי אני סתם שופטת מהר מדי, אבל תמיד אני מתייאשת באמצע. לא יכולה לקרוא ספרים שאין בהם שום רצף הגיוני... יש לי זיכרון מעאפן ואני לא יכולה לקרוא ספר על דמות מסוימת ואז מזכירים אותה שוב רק אחרי 10 פרקים, ועוד מצפים ממני לזכור מי זאת לעזאזל

terrapin

New member
אה וספר נוער מדהים

אם כבר דיברנו על ספרי נוער ספר שקראתי לפני שנתיים בערך וממש רוצה לי להשיג ולקרוא שוב מומלץ לכולם! Stargirl ילדת כוכבים של ג'רי ספינלי יש גם ספר המשך Love, Stargirl שלא קראתי.

בואו נראה ..

קטגורית התקופתיים : אני חובבת קן פולט סדרתית (עולם ללא קץ ,עמודי תבל,נפילת ענקים) ציפורים מתות בסתר
קטגורית ה- אני יכולה לקרוא שוב ושוב ושוב ולא ימאס לי לעולם- אשכול נבו (ארבעה בתים וגעגוע ניצב בראש רשימת הספרים האהובים על שאני יכולה לקרוא שוב ושוב ושוב ולא ימאס לי ),גם משאלה אחת ימינה חביב למרות שאותו לא קראתי כל כך הרבה פעמים. גיא אוני - נכון מדובר בספר לבגרות בספרות אבל הוא כל כך יפה בשניה שמתגברים על זה שהוא לבגרות. הוא אמיתי וסוחף וכיף איתו. אליפים,אורי, -כן שני ספרי נוער ,קודם כל השפה בהם מדהימה לדעתי ודבר שני נו אני מתה עליהם . קטגורית הספרים שממש משאירים חומר למחשבה או משקעים - אני פריקית של ספרי סמים (אני כריסטיאנה פ. המדהים , קתלין שובי הבייתה המפוספס ,גחליליות המעולה) פרא אציל של דודו בוסי - השאיר אותי עם מועקות אמיתיות קשת בשחור לבן - אלוהים עדי כמה חבילות של טישו סיימתי על הספר הנוראי הזה! הוא קשה ונוראי ואי אפשר להפסיק לבכות בו לרגע. קטגורית התפסן - טוב נו יש פה רק את התפסן ואת כמה טוב להיות פרח קיר שמאוד מושפע ממנו אבל אני אוהבת את הסגנון . הרומן הרומנטי - טוב לפה נכנסים כל ספרי הקיטש שאין מה לעשות גם הם יש פינה אצלי אם ז ה סיפור אהבה בלתי נשכח או כל ספר של ספארקס
או זאבים בשלג של אורלי קראוס ווינר או מצרפי המקרים החמוד להפליא טוב אני צריכה לצאת לעבודה אבל בטוח יש עוד

יוווו אני כ"כ רוצה לקרוא את הספרים של קן פולט

אבל אין לי זמן והספרים שלו כ"כ ארוכיםן
וגם ככה יש לי רשימה ארוכה של ספרים שאני צריך לקרוא

אבל הם כל כך טובים!!!

תתחיל בעולם ללא קץ נכון שהוא מפחיד אבל הוא זורם מדהים

E l S i

New member
הו ציפורים מתות בסתר

בכלל לא מסוג הספרים שאני קוראת (מדכא) אבל קריא בצורה לא נורמלית. אני חושבת שזה היה חמישה ימים. כולל באוטו. ובד"כעושה לי בחילה לקרוא בנסיעות.

סוף סוף קיבלתי את התואר!!!!!

אהעהאעהאעהאעהאע אני כ"כ מאושר שברוך השם היום הזה הגיע !! ואתם הפורום הראשון שאני מעדכן, אז תבינו כמה אתם חשובים לי

למעלה