אכן נהניתי
וקצת חוויות כי אני עייפה אז אני מעתיקה מה שרלוונטי ומשדרגת. קודם כל הייתה הופעה ממש טובה, אז כן, כל הופעה שלה היא כזו אבל הפעם היה משהו מיוחד. אומנם המקום לא היה הכי מדהים שביקרתי בו, והייתי צריכה לדרוך על אנשים בדרך לכיסא שלי [בתיאוריה לפחות, בפועל פשוט עשינו סיבוב סביב האולם. ואח"כ הרגשתי ממש מטופשת כשיוסי אמר שיש כניסה ממש קרובה לצד של הכיסאות בהם ישבנו] הלכתי להופעה עם אישתו של דוד שלי שהיא בחורה הזויה ומצחיקה והיה לי ממש כיף איתה! השירים: קרן שרה את הסט הרגיל של הופעת שני פסנתרים בתוספת של "על כל אלה" של נעמי שמר שהיא הרגישה במוד אליו. היא נתנה ביצועים מעלפים לכל השירים. שיהיה לנו בית עם הא-קפאלה באמצע קוטף את תואר הביצוע המצטיין. קטע פשוט מרגע ומדהים! "אם אלה החיים" היה גם ממש מדהים הפעם. איזה ביצוע
אחרי שאמרתי לה שבפעם הקודמת כשהיא שרה את כל היתר חולף עם תנועות הידיים הממחישות זה גרם לי להקשיב לשיר באמת ולהבין כמה הוא מדהים, היא החליטה לצאת במופע פנטומימה לאורך כל השיר
חמודה
הייתה איזו אמא אחת עם ילדה בת שתים בערך שישבה לפנינו והייתה הדבר הכי מעיק אבר. כל ההופעה היא החליטה שבא לה לשיר בקולי קולות ולהסביר לילדה שלה מה קורה בהופעה. לא עשה רושם שהילדה מעוניינת בכלל בהופעה או בקרן. בסוף גם בא בעל המקום עם איזו עוגה שרצה להביא לקרן וניסה לשכנע את הילדה לעלות איתו לבמה כדי להביא לקרן את העוגה והילדה לא רצתה והאמא שלה התחילה לנזוף בה שתלך. זה היה באמצע מבול וחצי מהשיר במקום לשמוע את קרן, שמעתי את האמא הזו מפצירה בילדה שלה לעלות לבמה. לייק, תשחררי! אה, היה קטע שצפיתי שיקרה משהו בסגנון, כשעמדנו במזנון כדי לקנות קפה ומאפה פשוט שמעתי מישהו קורא לי, הסתובבתי וראיתי זוג הורים מהגן הקודם שעבדתי בו
נאלצתי להשקיע בהם כמה דקות של שיחת חולין. רגע מיותר בחיי שלא ישוב עוד... היילייטים: היה איזה קטע שקרן התחילה לספר על ההיריון שלה ועל בדיקות שהיא עושה והתזונאית שהלכה אליה תוך כדי שהיא שותה מים ואחרי כל שתי מילים היא עוצרת לקחת שלוק. עם כל לגימה שלה הקהל נקרע מצחוק. בסוף היא עשתה עצירה ארוכה ולגמה כל מה שנשאר בבקבוק והניחה אותו לידה ואז באה להמשיך את הסיפור על כמה שוקל העובר והיא אומרת כזה "בקיצור, אז כשהייתי אצל הוטרינר" ואז עוצרת כשהיא מבינה שהיא התבלבלה ופשוט נקרעה מצחוק במשך איזה דקה. זה בטח לא נשמע מצחיק עכשיו אבל זה היה כל כך קורע. כל הקהל היה על הרצפה. היה גם קטע בתחילת ההופעה שקרן השתפכה על כמה שהיא אוהבת את החומוס ביקנעם של אליקו, ההוא בתחנת דלק ושזה החומוס הכי טעים שיש. איזה כמה דקות היא רק מדברת על החומוס ואז סיפרה גם שאליקו, בעל החומוס הוא דמות בספר שלה שעתיד לצאת. אחרי איזה שלושה שירים קרן אמרה "טוב עכשיו הפסקה לצ'ייסרים לכל מי שמלאו לו 18 על חשבון גידי" הייתי בטוחה שהיא מסתלבטת אבל אז הדליקו את האורות ואיזה שני אנשים התחילו לעבור בין השורות ולחלק צ'ייסרים. קרן שאלה איזה צ'ייסר זה ואמרו לה שזה צ'ייסר עראק. הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלה
אני לא העזתי לטעום אבל אשתו של דוד שלי שהייתה איתי טעמה ואמרה שזה דווקא ממש טעים. לקרן ההריונית הביאו יין לבן במקום ועמרי קיבל בירה על חשבון הבית. בזמן שכולם שתו עמרי עושה כזה "רוצים שאני אנגן לכם מוזיקת המתנה בינתיים?" ואז כשהקהל מנסה עדין להבין אם הוא מסתלבט או לא הוא ממשיך "אתמול התקשרתי לבזק והם ייבשו אותי עם המוזיקת המתנה שלהם במשך שעות אז החלטתי ללמוד אותה" ואז הוא התחיל לנגן את המוזיקת המתנה של בזק כולם נקרעו מצחוק ואיזה מישהו שאל אותו כמה בזק שילמו לו על זה אז הוא עונה לו" שילמו לי? בסוף השיחה אני עוד שילמתי להם!!"
קרן בנתיים התלהבה מכוס היין שקיבלה ובכלל מהקטע ואמרה "יא זה כמו בקיבוץ!" ואז הרימה כוס ואמרה "לחיי ועדת קישוט"
היה קטע שקרן התחילה לספר על התקופה שהיא התגרשה או לפני שהיא התרגשה וחשבה להתגרש ועל החששות מהתגובות שתקבל על זה שהיא לא יכולה להתגרש בשלב הזה של החיים [מבחינת גיל] ושהבעל שלה באמת היה בן אדם מדהים ושהיא לא תמצא משהו טוב יותר עכשיו ואז איזו מישהי בקהל עושה כזה טחחחח וקרן התחילה לצחוק ואמרה "זו בדיוק התגובה המתאימה טחחחחחח" טוב היו כל מיני קטעים מצחיקים שכבר הספקתי לשכוח |סנילית| אבל היה קטע בסוף שאיזו מישהי הזויה בקהל [
] צעקה לעמרי אחרי איזה קטע נגינה ממש מוצלח שלו "עמרי יא חתיך!!!" הוא בתגובה התפלא "כן?" ההזויה צעקה לו בחזרה שכן
ואז הוא צחק ואמר שכל החתיכים מנגנים ככה וקרן כמובן הייתה חייבת להוסיף "גם נועם מנגן ככה"
אה רגע נזכרתי בעוד קטע. בסוף שגידי עלה לבמה עם העוגה קרן אומרת לו "מה, זו עוגה? אבל אסור לי, אני בדיאטה!" ואז הוא עושה לה "זו לא עוגה זה חומוס אליקו" [כשאגב, גם מסוף האולם יכלו לראות את שם הקונדיטוריה שעל הקופסה] ואז לא יודעת באיזה הקשר הוא אמר לה בלה בלה יש כאן 220 קילו של אהבה אז היא בתגובה עונה לו שהיא לא צריכה את זה, שהיא בעצמה 220 קילו של אהבה
טוב, היו כל מיני קטעים מצחיקים אבל אני לא באמת זוכרת הכל, רק זוכרת שהיה ממש כיף ושהיא כמעט ולא מיחזרה שום בדיחות קודמות שזה נחמד ומרענן למרות שאיך שהיא מספרת את הבדיחות שלה זה ממש בסדר מבחינתי לשמוע אותן שוב ושוב וזה תמיד מצחיק. היו לה המון סיפורים חדשים ועמרי היה כזה הורס היום
כשהוא נכנס קרן עושה לו כזה "לוקינג גוד" והוא עונה לה "לוקינג גוד יורסלף" והיא כזה "תודה שאתה משקר
" בסוף יוסי אמר לי שנלך להגיד לה שלום אבל היא כבר נכנסה לאוטו כי היה ממש קר והוא לא ויתר ואמר שנצא אליה. תפסנו אותה שם מכורבלת באוטו עם איזה סאנוויש בגודל שלה
מסכנה, גם לאכול לא נותנים לה
אני מצידי החלפתי איתה שני משפטים והלכתי לחפש את עמרי כדי להציע לו לעשות איתי ילד