אה, ואני מכירה כמעט את כל השירים. יש!
W West Doll New member 4/3/12 #67 איזה חפירה כמובן שלא קראתי. את צריכה להזהיר מראש לא להכנס להודעות כאלו
T the whole shebang New member 5/3/12 #101 היא ממש מצחיקה כשראיתי את ההודעה בגודלה המכובד בהתחלה, נרתעתי. אבל הופתעתי לגלות כמה מהר סיימתי אותה. אני אוהבת את הכתיבה שלך. הבחורה ההזויה זו את במקרה?
היא ממש מצחיקה כשראיתי את ההודעה בגודלה המכובד בהתחלה, נרתעתי. אבל הופתעתי לגלות כמה מהר סיימתי אותה. אני אוהבת את הכתיבה שלך. הבחורה ההזויה זו את במקרה?
S symptoms New member 3/3/12 #42 עוד אחת? את נהית גרופי. וכמובן שאנחנו מחכות לציור על דף הפייסבוק שלה מחר רעות
LeAnnDylan Well-known member 3/3/12 #44 תדברי עם דניאל אני בכלל גרופית של עמרי הפעם זה היה שיא. אני חושבת שבהיתי בו רוב ההופעה. חתיךךךך מזל שיש כמה שירים שקרן מנגנת לבד. כבר הרגשתי לא נעים ממנה כפרעליה^^
תדברי עם דניאל אני בכלל גרופית של עמרי הפעם זה היה שיא. אני חושבת שבהיתי בו רוב ההופעה. חתיךךךך מזל שיש כמה שירים שקרן מנגנת לבד. כבר הרגשתי לא נעים ממנה כפרעליה^^
S symptoms New member 3/3/12 #45 עם מי? וגרופית של מי? רעות (אני באמת צריכה להתחיל להקשיב לקרן פלס, אחרת אני אבוא להופעה ויהיה פאדיחות, נראה לי אני מכירה רק את השירים הישנים)
עם מי? וגרופית של מי? רעות (אני באמת צריכה להתחיל להקשיב לקרן פלס, אחרת אני אבוא להופעה ויהיה פאדיחות, נראה לי אני מכירה רק את השירים הישנים)
T the whole shebang New member 4/3/12 #51 חזרתי מהפיזיותרפיה חשבתי שכדאי לעשות סבב אחרון לפני הצבא בשביל לקשור קצוות. הוא אמר שהיציבה שלי לקויה אז עכשיו אני צריכה לשבת מול המחשב כמו איזו סנובית עם הגב זקוף והסנטר מעל החזה.
חזרתי מהפיזיותרפיה חשבתי שכדאי לעשות סבב אחרון לפני הצבא בשביל לקשור קצוות. הוא אמר שהיציבה שלי לקויה אז עכשיו אני צריכה לשבת מול המחשב כמו איזו סנובית עם הגב זקוף והסנטר מעל החזה.
LeAnnDylan Well-known member 4/3/12 #60 כפרות!!!! אני מתה על אנשים שיושבים ככה בא לי להוריד כאפה לאנשים שיושבים כמו סימן שאלה
T the whole shebang New member 5/3/12 #99 סימן שאלה זה קשה לשבת ישר, אחרי שנים של מחשב זה לא כזה פשוט.
L limors2 Active member 4/3/12 #63 אני צריכה להתחיל לשבת ככה. אני לא יושבת כמו סימן שאלה אבל אני כן יושבת חצי מסובבת כדי להשעין את הרגליים על משהו ואחרי כמה ימי בטלה כאלה מול המחשב תמיד ממש כואב לי הגב|סבתא|
אני צריכה להתחיל לשבת ככה. אני לא יושבת כמו סימן שאלה אבל אני כן יושבת חצי מסובבת כדי להשעין את הרגליים על משהו ואחרי כמה ימי בטלה כאלה מול המחשב תמיד ממש כואב לי הגב|סבתא|
W West Doll New member 4/3/12 #71 צליל אמרה שהיא תהיה אצלי ב18:00 והיא שיקרה הבחורה לא עומדת בזמנים!!!!!