עוף להמונים

LeAnnDylan

Well-known member
עוף להמונים

כי האחרים לא קופצים. כל השטויות שלכם, לכאן

LeAnnDylan

Well-known member
לא תאמינו למה מצאתי תיעוד בפייסבוק

היום בו החלטתי שליידי איי שווים האזנה...
הטיימליין הזה מגניב!

blah blah story

New member
חחח...גם אני חרשתי עליו בהתחלה.

מוצאים בו דברים מצחיקים.. אני מצאתי קיטור על זה שאחשלי שודרג למחלקה ראשונה כשטס לתאילנד ובכלל כל מיני דברים מצחיקים שלא זכרתי אפילו

חחח גדול, לא ידעתי שהם קיימים כל כך הרבה זמן

כאילו, ידעתי בדיעבד, אבל לא הרגיש כאילו עבר כל כך הרבה זמן. את יכולה להגיד שהכרת אותם אחרי סינגל אחד בלבד... כבוד

LeAnnDylan

Well-known member
זה דרורית הכירה לי אותם

מבחינתי הם סתם היו החברים הלאסביים שלה

העונה הבאה של מרלין תחל רק בעוד שנה!!!!!!! שנההההההההההההה!!! זה לא טובבב בכללללל! מי יודע מה יקרה בשנה הזאת
איףףףף

סדרה בריטית

שמתבססת על אגדת המלך ארתור והקוסם מרלין. זה לא בדיוק לפי האגדות, אבל זו סדרה מאוד משעשעת, מתוחכמת ומותחת
אחת הסדרות הכי כיפיות שראיתי.

symptoms

New member
לא, כמעט כולן

דוקטור הו, שרלוק, ג'קיל, הנוכלים ועוד ועוד כמעט ולא נתקלתי בסדרה בריטית שאני לא אוהבת. הבעיה היחידה איתן בדרך כלל זה שהן מתעקשות להיות קצרות מדי (מה זה לעזאזל עונה של 3 פרקים? זה אפילו לא עונה. גם 13 פרקים לא) רעות

limors2

Active member
מיספיטס נורא מפגרת.

[אם אני כבר פה נראה איפה עוד אפשר להיתקע] אם ניית'ן לא היה כ"כ יפה לא יודעת אם הייתי ממשיכה לראות. ולכן העתיד של העונה השלישית מוטל אצלי בספק

LeAnnDylan

Well-known member
לא ניית'ן!

ניית'ן חתיך יש רק בגיבורים. איך קוראים להוא המוזר שכל הזמן מסרק את הפוני הצידה? נו ההוא במסיכה? הוא שווה!!@#$

limors2

Active member
סיימון.

אבל הוא שווה רק עם הביטחון של תקופת המסיכה שלו. אני עדיין בתקופת סיימון הלוזר המוזר.

LeAnnDylan

Well-known member
כן!

גם בתקפת הלוזר שלו היה לי קראש עליו. הוא ממש הטעם שלי

למעלה