עוף להמונים כי האחרים לא קופצים. כל השטויות שלכם, לכאן
LeAnnDylan Well-known member 4/1/12 #2 לא תאמינו למה מצאתי תיעוד בפייסבוק היום בו החלטתי שליידי איי שווים האזנה... הטיימליין הזה מגניב!
B blah blah story New member 4/1/12 #3 חחח...גם אני חרשתי עליו בהתחלה. מוצאים בו דברים מצחיקים.. אני מצאתי קיטור על זה שאחשלי שודרג למחלקה ראשונה כשטס לתאילנד ובכלל כל מיני דברים מצחיקים שלא זכרתי אפילו
חחח...גם אני חרשתי עליו בהתחלה. מוצאים בו דברים מצחיקים.. אני מצאתי קיטור על זה שאחשלי שודרג למחלקה ראשונה כשטס לתאילנד ובכלל כל מיני דברים מצחיקים שלא זכרתי אפילו
A And It Feels Like New member 7/1/12 #21 חחח גדול, לא ידעתי שהם קיימים כל כך הרבה זמן כאילו, ידעתי בדיעבד, אבל לא הרגיש כאילו עבר כל כך הרבה זמן. את יכולה להגיד שהכרת אותם אחרי סינגל אחד בלבד... כבוד
חחח גדול, לא ידעתי שהם קיימים כל כך הרבה זמן כאילו, ידעתי בדיעבד, אבל לא הרגיש כאילו עבר כל כך הרבה זמן. את יכולה להגיד שהכרת אותם אחרי סינגל אחד בלבד... כבוד
LeAnnDylan Well-known member 7/1/12 #28 זה דרורית הכירה לי אותם מבחינתי הם סתם היו החברים הלאסביים שלה
T the whole shebang New member 5/1/12 #5 העונה הבאה של מרלין תחל רק בעוד שנה!!!!!!! שנההההההההההההה!!! זה לא טובבב בכללללל! מי יודע מה יקרה בשנה הזאת איףףףף
העונה הבאה של מרלין תחל רק בעוד שנה!!!!!!! שנההההההההההההה!!! זה לא טובבב בכללללל! מי יודע מה יקרה בשנה הזאת איףףףף
T the whole shebang New member 6/1/12 #8 סדרה בריטית שמתבססת על אגדת המלך ארתור והקוסם מרלין. זה לא בדיוק לפי האגדות, אבל זו סדרה מאוד משעשעת, מתוחכמת ומותחת אחת הסדרות הכי כיפיות שראיתי.
סדרה בריטית שמתבססת על אגדת המלך ארתור והקוסם מרלין. זה לא בדיוק לפי האגדות, אבל זו סדרה מאוד משעשעת, מתוחכמת ומותחת אחת הסדרות הכי כיפיות שראיתי.
S symptoms New member 7/1/12 #15 לא, כמעט כולן דוקטור הו, שרלוק, ג'קיל, הנוכלים ועוד ועוד כמעט ולא נתקלתי בסדרה בריטית שאני לא אוהבת. הבעיה היחידה איתן בדרך כלל זה שהן מתעקשות להיות קצרות מדי (מה זה לעזאזל עונה של 3 פרקים? זה אפילו לא עונה. גם 13 פרקים לא) רעות
לא, כמעט כולן דוקטור הו, שרלוק, ג'קיל, הנוכלים ועוד ועוד כמעט ולא נתקלתי בסדרה בריטית שאני לא אוהבת. הבעיה היחידה איתן בדרך כלל זה שהן מתעקשות להיות קצרות מדי (מה זה לעזאזל עונה של 3 פרקים? זה אפילו לא עונה. גם 13 פרקים לא) רעות
L limors2 Active member 7/1/12 #32 מיספיטס נורא מפגרת. [אם אני כבר פה נראה איפה עוד אפשר להיתקע] אם ניית'ן לא היה כ"כ יפה לא יודעת אם הייתי ממשיכה לראות. ולכן העתיד של העונה השלישית מוטל אצלי בספק
מיספיטס נורא מפגרת. [אם אני כבר פה נראה איפה עוד אפשר להיתקע] אם ניית'ן לא היה כ"כ יפה לא יודעת אם הייתי ממשיכה לראות. ולכן העתיד של העונה השלישית מוטל אצלי בספק
LeAnnDylan Well-known member 7/1/12 #33 לא ניית'ן! ניית'ן חתיך יש רק בגיבורים. איך קוראים להוא המוזר שכל הזמן מסרק את הפוני הצידה? נו ההוא במסיכה? הוא שווה!!@#$
לא ניית'ן! ניית'ן חתיך יש רק בגיבורים. איך קוראים להוא המוזר שכל הזמן מסרק את הפוני הצידה? נו ההוא במסיכה? הוא שווה!!@#$
L limors2 Active member 7/1/12 #34 סיימון. אבל הוא שווה רק עם הביטחון של תקופת המסיכה שלו. אני עדיין בתקופת סיימון הלוזר המוזר.