עוף להמונים

2DH

New member
:(

נו טוב, מזל שעדיין לא ראיתי את העונה הקודמת ... וזה אומר שאני יכולה לראות את עונה ארבע ממש לאט... למרות שאני מאד רוצה לנצל את האינטרנט המהיר שיש בארץ הקודש בחופשת הסמסטר להשלים את כל עונה ארבע וסביר שהרצון שלי לראות את עונה ארבע ינצח...

עונה 4 עוברת כל-כך מהר!

מורגנה נראית כל כך טוב בשחור;; וארתור כבר מלך
פשוט חמוד. אל תוותרי, תהני מכל רגע

עכשיו נגמרה העונה?

אם כן, ככה זה בכל הסדרות, לא? יש שנה הפוגה בין עונה לעונה...

שנה שלמה בין עונה לעונה?

יכול להיות שאת צודקת
זה בכל זאת נשמע יותר מידי. אני חושבת שתמיד היתי דוחה כל כך הרבה פרקים כך שנגמרה העונה פתאום התחילה חדשה

LeAnnDylan

Well-known member
וול, טכנית

ככל שעונה של סדרה מסוימת מכילה יותר פרקים או נמרחת על פרק זמן ארוך יותר (חגים, פגרות, משחקי פוטבול, בחירות וכאלה) ככה יש פחות זמן לחכות בין עונה לעונה. בעיקרון כל עונה של סדרה לרוב מתחילה באותו זמן. נגיד קחי לדוגמה את סדרות הסתיו בארה"ב (עקרות בית, דקסטר, האנטומיה וכו') כולן מתחילת כל שנה בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר. אבל ככל שיש לעונה יותר פרקים והיא נמשכת יותר זמן, ככה יש פחות זמן ציפיה עד לספטמבר הבא...

symptoms

New member
זה לא כמו באמריקה.

הבריטים האלה מעצבנים בכוונה, זה כאילו כל הסדרות עושות תחרות מי תוכל לגרום לצופים שלה לחכות יותר זמן. באמת. רעות

symptoms

New member
תלוי איזו סדרה.

נגיד עכשיו בדוקטור הו הם מחכים עד 2013 והם עוד מנסים להאכיל אותנו שאחרי שהם פיצלו את העונה לשתיים (אחת בקיץ ואחת בחורף, 6 פרקים כל חלק שזה אפילו לא נחשב עונה) אז אנחנו צריכים לחכות פחות. גם בין העונות של שרלוק היה המון זמן. בכלל, בגלל שאין שם דבר כזה עונה של יותר מ-13 פרקים, ובגלל שבדרך כלל זה משודר ברצף ולא כמו אצל האמריקאים שכל שבוע יש משחק או איזה טקס פרסים או חג שבגללו באותו שבוע אין פרק הם מסיימים באיזה חודשיים את כל העונה ואז גם אם הם משדרים עונה כל שנה זה עדיין יוצא איזה 10 חודשיים לחכות. בקיצור, באסה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
כמו בדקסטר

זה מתחיל באוקטובר כל שנה ואין פגרות/הפסקות ואז זה נגמר תוך חודש וחצי ואז לחכות עד אוקטובר הבא |מתאבד|

limors2

Active member
מה 2013:|

אמרו סתיו של 2012, אל תדחי את זה עוד יותר!

symptoms

New member
נו סתיו 2012 זה כמעט 2013

ראית את הספיישל האחרון? כי
הדוקטור אומר שם שהוא לא יודע כמה זמן איימי לא ראתה אותו ואז היא אומרת לו שנתיים, זה יוצא סוג של 2013 אם חושבים על זה טוב. מופאט גאון, אבל למה הוא צריך שנתיים בשביל לכתוב שלושה פרקים? לפחות שיעשה עונה שלמה של שרלוק בזמן הזה, אבל גם זה לא? סוף
רעות

limors2

Active member
הממ, לא חשבתי עד כדי כך לעומק.

ויש הבדל של כמה חודשים בין סתיו 2012 ל2013, זה כמה חודשים שבהם ריבר יכולה לחזור לחיי

symptoms

New member
מבחינתי שיחזירו רק אותה.

אני אפילו לא ממש חייבת שהדוקטור יהיה שם.
אוי, זה גאוני, עד שהדוקטור חוזר שיעשו הרפתקאות ריבר סונג. מעולה! רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אתן מדברות על התוכנית עם בילי פייפר

שבילי פייפר כבר לא חלק ממנה?

limors2

Active member

ואני חולמת על סדרת ריבר כבר מהרגע הראשון איתה
חבל שהשחקנית כ"כ עסוקה. זה יהיה מושלם
הרבה ריבר עם הופעות אורח של הדוקטור פה ושם.

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי מושג מי זו ריבר

אבל בילי
מי צריך ריבר או כל אחת אחרת בעולם כשיש סלאט צמרת? טוב, עכשיו סרייסלי אני הולכת לישון. לילה טוב.

למעלה