עוף להמונים

LeAnnDylan

Well-known member
התכוונתי מבחינת מראה

אבל היה בו משהו חמוד גם בהתנהגות המוזרה שלו.

limors2

Active member
קצת חמוד, כן. אבל הרבה קריפי.

למרות שהקריפיות שלו לא מוחצנת כמו בעונה הראשונה. או שסתם התרגלתי.

אני בהלם ממך.

איזה פטיש לאשכנזים יש לך! חשבתי את זה עוד מימי שלו ורועי.

אבל קאנטרי זה אשכנזים מגניבים

הם האשכנזים הכי ערסים אבר, עם המכוניות הגדולות, הג'ינסים הקרועים והשרשראות.

LeAnnDylan

Well-known member
אשכנזים זה אשכנזים

חוץ מזה, מה את סחה, יא אשכנזיה מתה!

LeAnnDylan

Well-known member
חחח לא אמרתי שאת צריכה להתבייש בזה

פשוט לא הבנתי מה הבעיה שלך עם בני מינך? אני גם לא ממש מבינה מה ניסית להגיד בהתחלה של הדיון הזה. אמרת שחשבת על זה עוד מימי שלו ורועי (שהיו לפני יומיים בערך אבל שיהיה) את שלו אהבתי כי יש לו קול מעלף, הוא שר והעיניים שלו שרות איתו. אני לא אוהבת שגברים שרים גבוה כל כך אבל הוא עשה את זה בצורה כל כך מדהימה וכובשת שאי אפשר להישאר אדישים אליו. ורועי פשוט חמוד! אי אפשר עם הילד הזה. הדיבור שלו ואוזני הפייפר שלו כבשו אותי. אבל היו אשכנזים מתים אחרים בתוכנית שלא אהבתי כמו שלי, עדי, שון, נועה וטוב נו, כל האחרים בערך... בהתחלה אגב הכי אהבתי את הפיליפינית. שקודם כל בשבילי להודות שאני אוהבת פיליפינית זה כבר הישג! אבל חוץ מהלוואי, לא אהבתי את בחירות השירים שמתי נתן לה. במיוחד לא את שני השירים באנגלית. הקול שלה עדין מעולה ואני שמחה שהיא הגיעה למקום שני אבל היא לא חמודה כמו הקטנטנים שם. אם את מדברת על מראה, ליבי הייתה הכי יפה שם לדעתי. תווי הפנים שלה היו מושלמים בעיניי!! (ולשי אבל היה את השיער הכי יפה
) אני מנסה לחשוב מהבנים מי היה יפיוף, למישל היה פרצוף מתוק עם הגומה הזו שלו, בכלל בנים עם גומות
אבל התספורות שלו היא כמו של אחי הקטן |כאפה| שלו אם יסתפר גם בעל תווי פנים נאים. אופירי יפיוף לגמרי אבל קטן מידי מכדי שזה ישאר איתו כשיגיעו לגיל מצוות וזהו. מי עוד, הוונאבי ג'סטין ביבר הזה?

אה אז זו באמת את

את חברה של אריאל (סמלי קאט לשעבר
). איך אני אוהבת אותה. היא דיברה עלייך כמה פעמים.

LeAnnDylan

Well-known member
ומה שיותר מדהים זה

שכולם או עומואים או סטוקרים מוזרים או שניהם!

למעלה