תכנון שבועי

Ruth Fletcher

New member
טס לתחרות של הרמת משקולות באירלנד

עם אנשים מכל העולם ופשוט קבע ארבעה שיאי עולם בהתאם למשקל ולגיל שלו, זה מטורף!

Adimenzer1

New member
מתכננת!

יום ראשון: (עבר) בוק רפורט באנגלית.
המשך של פרוייקט זכויות אדם
והייתי כל היום עם נעליים שקטנות עליי במידה אחת כי חברה שלי גילתה שיש לה משמרת במד"א וביקשה ממני את הנעליים, כי היא לא יכלה ללכת עם שלה
תזמורת - אני חייבת להגיד שממש השתפרתי משנה שעברה
כתבתי את אחד הפיקים שהכי אהבתי מכל מה שיצא לי לכתוב עד עכשיו. באנגלית.
ליברפול ניצחה את צ'לסי!
ואני נשכתי את השמיכה שלי בסוף המשחק מרוב לחץ והצלחתי איכשהו לקרוע אותה
יום שני: התחלתי ללמוד בעשר
(קיבלתי אישור לדלג על שעתיים כימיה) שלוש שעות של הכנה למסע בראשית (קיבלנו את המדריך עם הסנדוויץ'
) שעה תנ"ך עם מורה מחליפה = שיעור חופשי חזרתי הביתה מוקדם כי שכחתי את החליל בבית = דילגתי על שעתיים אזרחות. שיעור חליל
ואני צריכה עדיין לתקן את הפיק שכתבתי שנוגה הסכימה לעבור עליו ברוב נחמדותה
יום שלישי: נאמר לי שיש משחק של בארסה. אני מה זה לא עוקבת. ואני לא חושבת שיש. זה לא ברביעי? מגמת מוזיקה
תודה לאל אני מתגעגעת למגמה! שבועיים בלי זה ואני משתגעת
ללכת לכלוב בהפסקה הגדולה. אני חושבת שאני פורשת מההתנדבות
להביא מחשב לבצפר כדי לעזור לחברה שלי שמשום מה לא מסוגלת לעשות בעצמה התאמת צבעים לבלוג. לסיים לתקן את הפיק ולפרסם אותו. כי נועה חושבת שאני צריכה להשאיר את זה באנגלית.
יום רביעי: נראלי שהמשחק של בארסה נמצא כאן.
יום חמישי: כלוב בהפסקה הגדולה, במידה ולא פרשתי עדיין
יום שישי: שיעור מתמטיקה
שונאת שעושים ימים מרוכזים במתמטיקה
יום שבת: נמממ.... יש ליברפול-סיטי. וברצלונה-חטאפה, ואני מאוד מקווה שייתנו לי לראות. ילדה אחת שלומדת איתי כימיה ביקשה שאני אעזור לה להתכונן למבחן החוזר, אז אם היא תבקש אני כנראה אבלה כמה שעות בלעזור לה.

הוא היה מדהים~

והוא עשה לי חשק לנסות להבין קצת יותר בכדורגל, אבל בסוף וויתרתי. XD אל תתרגמי אותו לעברית. תשאירי אותו ככה. זה עדיף. ^^ ובהצלחה בשאר הדברים. כולל הכלוב. (די, אני קוראת את זה וזה גורם לי לצחקק. כלוב. האאאאא~
)

Adimenzer1

New member
תודה

חחחחחחחחחחחחחח ברגע שבא לך להבין עוד - יש אותי ואת קרן ואת נועה (אבל עדיף אני וקרן, כי נועה אוהדת ריאל) בטוויטר
כן אני אשאיר אותו ככה. ואני אפרסם אותו. כשישרא יחליט להפסיק להיות זבל. תודה
מה מצחיק בכלוב?!

Lady Madrid

New member
ברסה זה מחר

את טובה בכימיה?!
ואני רוצה לקרוא את הפיק שגרם לנוגה לרצות להבין בכדורגל!

Adimenzer1

New member
כן הצלחתי להבין את זה

אכן
אני מעולה בכימיה. ואם את לומדת כימיה וצריכה עזרה את מוזמנת לבקש ממני עזרה (אני תמיד אוהבת לעזור
תשאלי את קרן) אני אפרסם את הפיק הזה עוד מעט, ואני אשלח לך קישור

Lady Madrid

New member
ביג לייק

ממש אהבתי את הסוף, אבל לא הבנתי למה כתבת מקסימיר במקום סנטיאגו ברנבאו עד שקלטתי את העניין עם החולצה האדומה! מתוחכם
והסמל על החולצה נקרא crest אבל אולי גם אפשר לקרוא לו symbol...

Adimenzer1

New member
חחחחחחחח ברגע שראיתי את צ'אבי לבוש

בתלבושת שכולה אדום התחלתי לבכות כמו מטורפת
זאת פשוט רמה חדשה של אכזריות לעשות את זה. וכמובן שישר התחלתי לכתוב פיק, אז שאלתי אוהדות ריאל (אהמ-נועה-שלא-ענתה-לי-אהמ) מתי הייתה הפעם הראשונה שהם לבשו אדום ואז נשארתי ערה עד אחת וחצי בלילה כדי לכתוב את זה XD תודה
נהה.... גם symbol זה בסדר

Lady Madrid

New member
אני לא חושבת שלאדידס אכפת

מאוהדי ליברפול כשהם מעצבים תלבושות לריאל מדריד
גם טוב שבחרת בצ'אבי ולא בארבלואה או טורס או משהו.. יותר אמין

Adimenzer1

New member
עדיין. יש לך מושג כמה בכיתי?

ההורים שלי לא הבינו מה עובר עליי
פשוט אכזרי לראות ככה את צ'אבי. אכזרי, עצוב ומכאיב בלב
אבל כל עוד טוב לו בריאל מדריד אני שמחה בשבילו
טורס בכלל בצ'לסי, אז האדום לא היה מסתדר, ולמרות שאני חולה על ארבלואה אני לא באמת יכולה לכתוב עליו פיקים. צ'אבי וסטיבי זה פשוט שיפ שזורם ממני בכמויות, אז אני כותבת עליהם המון.

Lady Madrid

New member
חחחחח

אני מסכימה שהמדים האדומים ממש ממש דומים למדים של ליברפול, לפחות הם לובשים את זה אולי פעמיים בשנה
והתכוונתי שטוב שבחרת בצ'אבי כי מן הסתם שהוא אוהב את ריאל מדריד אבל תמיד נראה לי שהוא ממש מתגעגע לליברפול...

Adimenzer1

New member
אני חושבת שאיפשהו בתוכו הוא ראה

בליברפול בית שני, ולמרות שהלב שלו תמיד יהיה בספרד, הוא גם תמיד יתגעגע לליברפול. או שזאת פשוט אני אוהבת להיות רגשנית

Lady Madrid

New member
אפילו בראיון שלו

לריאל מדריד TV הוא לא הפסיק לדבר על ליברפול... ברור לי שהוא עם ריאל ב100% והוא עושה כל מה שהוא יכול כדי לעזור לקבוצה, אבל הוא לא כמו ראמוס, קסיאס, היגוואין, מרסלו, פפה ועוד כמה שריאל מדריד בשבילם זה הכל... בגלל זה הוא אף פעם לא יוכל להיות מהכי אהובים עליי

Adimenzer1

New member
אצלי דווקא הוא בין האלה שאני הכי אוהבת

יש לי רשימה
רק שכרגע אני לא יודעת מה קורה איתה. בפעם האחרונה שבדקתי הוא היה מקום שישי, אבל אני די בטוחה שהוא כבר עלה למעלה לאיזה מקום שלישי, או לפחות רביעי...

Adimenzer1

New member
חחחחחחחחח אני לא יכולה להגיד

שהרשימה שלי הכי עקבית בעולם
אבל אני פרפקציוניסטית ברמה מוגזמת, ואני צריכה מסגרת. אז כעיקרון יש את התשעה שאני הכי אוהבת שהמקומות שלהם כל הזמן משתנים, ואז יש עד העשרים, שזה כעיקרון כל הזמן משתנה ואני לא באמת זוכרת את זה בעל פה.

למעלה