תכנון שבועי

Lady Madrid

New member
אולי

מחוץ לריאל אני יכולה לעשות לך רשימה, אבל יהיו בה בקושי 5 שחקנים... בתוך ריאל אני בחיים לא אוכל לדרג אותם זה כמו לבחור בין הילדים שלך!

Adimenzer1

New member
למען האמת רוב השחקנים של בארסה לא

נכנסים אצלי אפילו לעשרים הראשונים... יש שם רק את פויול, אינייסטה, פונטאס, פברגאס, מקסוול, טיאגו, וייה, ו-ואלדס...

Adimenzer1

New member
לא נכון. בבארסה יש משהו כמו

20 שחקנים... עשרים ואחת אולי. אני כתבתי שמונה.

Adimenzer1

New member
חחחחחחח כן, אבל אם כתבתי שמונה

מבארסה, אני לא שוכחת שבריאל יש ארבעה שאני אוהבת (וכמה מהם אפילו יותר מאת השחקנים של בארסה) ושבבילבאו יש ארבעה שאני ממש אוהבת, ושבולנסיה יש כמה שאני אוהבת... ככה שאולי בבארסה יש שמונה, אבל זה לא הרבה יותר ממועדונים אחרים

RockinKeren

New member

זה ממש עצוב שאת לא זכרת באיזה יום המשחק, לא חפרתי לך מספיק על זה? (ואם לא, זה כנראה בגלל שאת כל הזמן מסננת!
)

Adimenzer1

New member
ילדה, את חייה בסרט!

מתי בדיוק סיננתי אותך?! אני תמיד, אבל תמיד עונה לך! (חוץ מהיום המוזר ההוא לפני כמה זמן שהתקשרת אליי ולא עניתי כי לא שמעתי, ואז אני התקשרתי אלייך ולא ענית, ואז את חזרת אליי ושוב פעם לא שמעתי ואז אני חזרתי אלייך וגם את לא ענית
שאני חייבת להגיד שזה היה מאוד משעשע!)

RockinKeren

New member
את עונה,

ואז את אומרת לי שהערתי אותך/שאין לך כוח לדבר. אם את לא אוהבת אותי, את יכולה לומר.

rachel malasa

New member
Boy you got my heart keep running away..

יום ראשון: היה שיעור נהיגה כפול.. לא משהו מיוחד :)
יום שני:כנ"ל לא משהו מיוחד, ושיעור נהיגה
יום שלישי: שיעור נהיגה היה היום, קצת חרישה ביוטיוב, נקווה שימשיך טוב.
יום רביעי: יומולדת 18!!
, לא יודעת מה אני יעשה.. (ככל הנראה כלום XD), שיעור נהיגה.
יום חמישי: במידה ואני אתכנן משהו ליומולדת אז יש מצב יציאה עם חברות... ויש גם סעודה אמנים לזכר אבא של חברה שלי שנפטר לפני חודש ומשהו.. אני לא הולכת, אולי זה יישמע אכזרי אבל לא מרגישה צורך
(שיעור נהיגה??)
יום שישי: יש מצב לשיעור נהיגה.. נראה אם יהיה מקום, הכנות לשבת.
יום שבת: גוטא שווילה! שינה עמוקה
המשך שבוע טוב ומבורך!

rachel malasa

New member
ארני יודעת שאני חייבת!

אבל נראה לי בסוף שאני כן עושה משהו.. יוצאת לת"א עם חברות..

למעלה