ג'ודו: גביע העולם בפראג וורשה

yati6

New member
העניין הוא שכולם סובלים מסדר הקרבות

יכול להיות שהכושר הגופני שלו לוקה בחסר. בכל מקרה חבל. אין לי ספק שהוא יכל לנצח גם את המולדבי וגם את האוסטרי בחצי (שהמולדבי ניצח).

BentzWatchJudo

New member
בגדול אתה צודק...

וספורטאי צריך להיות מוכן גם לקרה כזה. חשוב לי בכל זאת לציין שלמלדובי היה קצת יותר זמן מנוחה בהשוואה לסוסו.

alonshin

New member
מה שמוזר הוא האיחור הגדול לקרב- כמעט נפסל

סוסו איחר בכמעט 2 דקות לקרב שלו. השופטים והמולדובי פשוט עמדו שם וחיכו לו, הפרשנים אמרו שבעקרון צריך לפסול את המתחרה גם אם הוא מאחר בכמה שניות לקרב (מה באמת החוק בקשר לזה? אין לי כוח לבדוק..) בסוף סוסו הגיע בריצה מהכיוון ההפוך- ז"א לא מהכיוון של כניסת הספורטאים ובקרת המארגנים, אלא מהצד השני של האולם! הפרשנים גם היו מבולבלים. הקרב התחיל וסוסו לא עשה כלום מהשניה הראשונה, לא רק ב-2 הדקות האחרונות. פשוט לא זז ורק חיכה שהקרב ייגמר. מוזר.

בעיתונות פורסם שגורם אלמוני מימן את הנסיעה

שלו לצ'כיה. לך תדע מה היתה התמורה שביקש אותו גורם, תמורת המימון.

BentzWatchJudo

New member
אין פה קונספרציה. התורם ילד בן 12...

סגן אלוף ישראל בטניס לגילו שסיפורו של סוסו נגע לליבו והחליט לוותר על מתנת יום ההולדת. האבא של הילד השלים את התרומה. סוסו פשוט עלה לכמה קרבות ברצף ובלי כמעט מנוחה. זה הכל.

ילד בן 12 שמוותר על מתנת יומההולדת שלו

מציג את האיגוד באור שלילי, מה שעובד נפלא כספין תקשורתי מתוחכם... צר לי שאני סקפטית, אבל גם אם סוסו חסר משאבים, האנשים התומכים בו, אלה שגיבו אותו בכתבות המשמיצות ובנסיעה ללא אישור, בוודאי בעלי אמצעים. לא קניתי...

BentzWatchJudo

New member
אני חושב שזה לא ספין הפעם

דניאל רוט הכתבת של ערוץ הספורט סיפרה שהיא קיבלה טלפון מיד אחרי השידור בחדשות הספורט. בתחילה התורם ביקש לא להיחשף אבל לבסוף הסכים להיחשף ושמו פורסם. אני נוטה להאמין לזה הפעם.

אתה יודע בנץ,

בד"כ מחוות מהסוג הזה מרגשות אותי מאוד, אבל משום מה, דווקא מכיוון שזה מגיע מכיוון הכתבת הזאת שציינת אני סקפטית, הרי זו בדיוק אותה הכתבת שציטטה את סוסו כשהתבטא בחוסר כבוד כלפי מאמן הנבחרת כשטס לחו"ל ללא אישור, והציגה אותו באור שלילי. בעיניי זה מגמתי, אני לא מוצאת כאן משהו תמים. ואולי זו רק אני....

doron62

New member
לא עקבתי אחרי הדיווחים הספצים בעניין סופו

אבל מדובר בכתבת .שבעצמה היתה ספורטאית -קלעית.וממה שאני מתרשם ממנה בכללי דווקא יש לה הערכה וגישה חיובית לספורטאים.

yati6

New member
מה קרה לו ??

עכשיו אחרי שראיתי את החיבוק בסוף , אני מתחיל לחשוב שמשהו מסריח פה..

myaron

New member
סוסו תשוש - מפסיד בארבע עונשים

אחרי שהתקשה לעמוד על הרגליים כבר מתחילת הקרב.

ומתאושש עם נצחון על הסיני

עכשיו, יאבד על מדליית ארד. חבל שהטיימינג לא הסתדר, לקרב הקודם.

yati6

New member
מדליית ארד לסוסו !!!!!! ניצחון ענק !!!

ניצחון ענק בוואזרי ואיפון על המונגולי החזק !!! חוזר הביתה עם טעם חמוץ - מתוק בפה, היה יכול לקחת לפחות כסף בתחרות הזו. בכל מקרה, רק שיתרכז בג'ודו. כישרון יש לו בשפע.

ניצחון יפה

גבר על מונגולי שמועמד בכלל למדליה בדרגת משקל של 66 ק"ג באולימפידה. עכשיו מדלית כסף ויתכן שגם ארד יספיקו כדי להופיע באולימפידה.

למעלה