ג'ודו: גביע העולם בפראג וורשה

כנראה שיצטרך, כפי שהסברתי במהלך השבוע

באליפות אפריקה משתלם ברמה הכי פשוטה למתחרים אחרים לאפשר למצרי להכנס לרשימת ה-22 דרך זכיה בזהב, כדי שיתפנה להם מקומות ב 2 המשבצות לאפריקאי. אותו כנ"ל באמריקה.

nitsansh

New member
אבל הם צריכים קודם להגיע לגמר..

או לפחות חצי גמר, כי ברוב המשקלים יהיו 2 מאפריקה. ואל תשכח שיכול להיות שהם מתמודדים נגד מישהו או מישהי מאותה מדינה במשקל אחר, ורק אחד יכול לקבל את הכרטיס היבשתי, כך שלא בכל סיטואציה יהיה כדאי לתת למצרי לנצח...

למשל במקרה של המשקל עד 66 ק"ג

אין שום מתחרה מצרי נוסף שיכול לעקוף את הנוכחי שנאבק על מקום בין ה-22 , גם אם השני יקח זהב, בגלל הפער הבלתי ניתן לסגירה.

nitsansh

New member
זה לא משנה באיזה קטגוריה

בכרטיס יבשתי יכול/ה לזכות רק ג'ודאי/ת אחד/ת ממדינה בכל המשקלים. בדרך כלל העדיפות היא לנשים בגלל שרק 14 מקבלות כרטיס לפי דירוג עולמי לעומת 22 אצל הגברים.

ולכן נתת לעצמך תשובה מדוע, במקרה ושוורץ

תקח זהב, היא ככל הנראה תועדף עלפני כל ג'ודאי אחר שיעמוד על אותה מדרגה של כרטיס יבשתי. אישית, בהסתכלות כוללת, לו אני בוחן גם עבודה לאורך זמן וגם סיכויים לטווח ארוך, גולן פולק היה הבחירה שלי.

nitsansh

New member
לא בהכרח... היא צריכה להיות גם בין 2 הראשונות

מאירופה במשקל שלה...

yati6

New member
זוכה במדליית הארד

מנצח ביוקו, וואזרי ולבסוף איפון. כל הכבוד לטומי, תחרות מעולה !!

alonshin

New member
ארד לטומי! כל הכבוד

מגיע לו, עבודה קשה וטובה בשנה האחרונה, היום היה נראה מצוין, ממש כיף לראות אותו ואת גולן פולק- 2 צעירים שקרוב לודאי יובילו את נבחרת הג'ודו ב-2 האולימפיאדות הבאות (אחרי לונדון..) אם לא יהיו פציעות או פרישות לא צפויות
אחרי הנצחון השמיעו ברמקולים קטע בעברית מהשיר "הנה אני בא" של הדג נחש... נחמד

guinnart

New member
מפסיד לגיאורגי

קרב מאוד דינמי. הגיאורגי צעיר מפולק בשנה אבל מוכשר מאוד - אלוף אירופה לג'וניור וזהב בגביע העולם בטביליסי לפני חודש.

מפסיד בשמינית הגמר לגרוזיני

למזלו הלטבי , ההולנדי וגרוזיני אחר שדולקים אחריו, הודחו קודם לכן. אם הגרוזיני שניצח כרגע את פולק יגיע עד זה זהב, גם הוא יכנס אמנם בנחיתות לאיומים על פולק על אחד משני הכרטיסים.

למעלה