תשובה והבהרה
אני בטוח כמוך שלדורון לא הייתה כוונה רעה (לעומת מקרים אחרים בפורום, כמו לאונרדו וירדן ג'רבי) ושהוא לא ניסה למתוח ביקורת על רוני. סתם חוסר תשומת לב. בכל זאת רציתי להעיר ועשיתי זאת במעמקי הפורום, ברוח טובה ובטח לא בצורה מוגזמת (לא נראה לי שמישהו חוץ מדורון שם לב). (צריך בנוסף לשאול מה מבין מהניסוח הזה הקורא המזדמן לעומת הניסוחים שאני הצעתי) דורון פתח את זה אתמול גם ברוח טובה ולכן בחרתי להביע את דעתי (שידוע במילא לכל מי שקורא פה) שוב קצת יותר בהבלטה, בתקווה שבעתיד דורון או אחרים יקפידו יותר על הניסוח (הם לא חייבים שום דבר כמובן, רק אם יחשבו שיש איזה טעם בהערה שלי). אתרי הספורט הרבים והמוערכים מכינים את הכתבות שלהם ברוב הפעמים מתוך מבט חטוף בלוח התוצאות ולפעמים גם מציטוט מה שאנחנו כותבים פה. בד"כ פה בשרשורים של הג'ודו יש יותר פירוט ויותר דיוק מאשר באותם אתרים. זה לא ביקורת על אף אחד, פשוט הכתבים שמסקרים את הג'ודו מסקרים עוד הרבה ענפים ואירועים אחרים. כמו כן שם הם מנסים למשוך את הקוראים והטוקבקסטים ע"י כותרות מסוג זה. אני לא כל כך מעריך את זה כשזה בא על חשבון ספוראי ישראלי שכולנו אוהדים אבל זאת המציאות.