המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 7

ny22

New member
מנהל
גם אני. אני שמח שהם כרגע מובילים...

(בעיקר האחים). כל הכבוד להם. בהחלט היה יפה היום שהם הגיעו מקום שני למרות הכל....

ny22

New member
מנהל
אני לא אומר שאני שמח מההדחה, אבל אני אומר

שאני שמח מאוד שהתימניות לא הודחו... הן תורמות כל-כך הרבה!

גם אני ואם הן היו מצליחות לעקוף את בר ואינה

אז הייתי עוד יותר שמח וחבל גם שהן התחילו לריב בינהן כמו הזוגות האחרים (חוץ מהדתיים)

ny22

New member
מנהל
אגב, אני רק רוצה להוסיף,

שהנופים והמראות שהם הראו בתוכניות היו פשוט -
. ח"ח לצוות שבחר נופים כאלה!

JasPoint

New member
טום ואדל בלתי נסבלים

בהתחלה הם הצחיקו אותי אבל עכשיו זה די מגעיל לראות את התקשורת ביניהם. אדל לועגת ומזלזלת בו בכל הזדמנות אבל זה לא מצדיק את העצבים שיצאו ממנו עליה. אני מאוד מקווה שהם המודחים הבאים כי הם נמאסו עליי טוטאלית. בר ואינה כאלה קלולסיות שזה כבר מביך. מילא לא מצליחות לנווט בכבישים, אבל לפספס את החנייה ואת המגדל כששניהם מול העיניים שלהן?.. מוטי ופונדק סבבה, אחלה חוש הומור יש להם. רק שאני לא רוצה שגם העונה יזכו זוג גברים, זה יהיה משעמם וצפוי. האחים שיחקו אותה עם התרגיל צוות צילום בתאונה. התימניות קורעות. מסכנה אוסי שהכל נופל עליה, כרמית לא ממש מהווה פקטור בצוות הזה. הזוגיות של הדתיים ממש מתוקה. כיף לראות אותם ולשושה יש יציאות מצחיקות. משפחת סופר על
זה לא הפרק הכי טוב שהיה עד היום אבל עדיין היה נחמד.

אני חושב כמוך לגבי כול הזוגות

טום ואדל נמאסו עלי כבר בפרק הקודם אבל אני בכול זאת מעדיף שבר ואינה יודחו כי הן הכי משעממות, למרות שאני מודה שהפיספוס של החניה ושל המגדל גרמו לי לחייך

ניחוש שלי

הדתיים ומוטי ופונדק יהיו בגמר וקשה לי לנחש מי הזוג השלישי האחים מבריקים וחכמים אבל יש לי הרגשה שהם לא יהיו בגמר כי אלון נראה קצת כועס בראיון ב"7 לילות" הלוואי שאני טועה

הוא אמר שהוא סבל ושהוא בז לאלה שמשתתפים

בתוכניות ריאלטי ובאופן כללי הוא נראה די כועס לאורך הראיון אורן לא נראה כועס האמת שאלון נראה הרבה פעמים זועף גם בתוכנית אז אולי זה לא אומר כלום

אני לא חושבת שזה קשור

למיקום בתכנית. זה לא בנאדם שיש לו בעיה להפסיד בכבוד. אני מאמינה שהוא סבל, בלי קשר. הוא טיפוס לחוץ והמשחק הזה זה דבר מלחיץ. זה פשוט לא סוג הדברים שהוא אוהב לעשות. והוא לא בז למי שמשתתף בריאליטי הוא בז לקונספט הזה של התכניות באופן כללי. הוא בא לשם בשביל אחיו.

אבל לפי מה שהיה רשום בעיתון

הוא אמר שהוא בז למי שמשתתף בזה אני ציטטתי נכון מהעיתון אם העיתון לא ציטט נכון זה כבר משהו אחר

אני לא זוכרת מה היה כתוב בדיוק

אז אקח את מילתך... אבל השורה התחתונה של הדברים שלו לא היתה שהוא נורא רצה להיות כוכב ריאליטי ושינה את דעתו... אלה שהוא מראש לא רצה להיות שם, כי זה לא הסגנון שלו ובא רק בגלל אח שלו. אז לא נראה לי שזה מרמז על מה שיהיה בהמשך.

maron000

New member
אם אינני טועה.......

התימניות בגמר, את השאר אני יכולה רק לנחש......

למעלה