המירוץ למיליון 2 - שירשור פרק 7

האם זה ספויילר?

אם כן - אז צריך לסמן אבל זה לא נראה לי נכון. אין להן לא את היכולות הפיסיות ולא את רוח הלחימה. הן לא זוג חזק.

הן מתקשות במשימות הפיזיות והן גם לא יודעות

אנגלית ברמה טובה לדעתי רוח לחימה יש לכול הזוגות אבל לכי תדעי, אולי זה נכון המזל זה המרכיב הכי חשוב במשחק הזה ואולי היה להם מזל

לימי 1

New member
לא נראה לי שחן ובעלה יהיו בגמר

מדובר כרגע שהיא בהריון חודש 4-5 סביר להניח שהיא לא הייתה נכנסת להריון אם היו בגמר. איו מצב שהיא תעשה משימות בחודש 7-8

katam

New member
צילמו כבר את הגמר ?

אם לא צילמו אז חן ואלון לא בגמר

M a b e l

New member
סיכום מבחינתי

טום ואדל - הדינמיקה בינהם איומה. לא יודעת איך אפשר לסבול את כל הירידות שלה עליו וחוסר הפרגון...במיוחד בזמן המשימות כמו בכדורגל. מה שמצחיק הוא שהיא רואה את זה כמין סוג של עידוד - כמשהו שכביכול מדרבן אותו במשימה.
האחים - חמודים. לא הבנתי למה הם סייעו לחן ואלון... הם היו הרי יכולים לשמור לעצמם את העיניין עם צוות הטלוויזיה... אולי כדי לנסות להתיידד איתם כדי לא לקבל שוב עיכוב ?
מוטי ופונדק - ממש מאוס כבר כל ההערות הסקסיסטיות שלהם.
בר ואינה - מצחיקות. בניגוד למישהו שכתב כאן - לדעתי יש להן דווקא המון נחישות ורוח לחימה (גם ממש הפתיע אותי איך הן אכלו כל כך מהר את העוגות!), וגם חברות חזקה ושיתוף פעולה, הבעיה היא שהן פשוט מעופפות ולא ממוקדות... בטח יהיו הבאות לעוף.
שירה ופיראס - ממש שמחתי שהם עפו.

בעצם אני מסכים רק עם 3 מתוך ה5

מוטי ופונדק אולי מעירים פה ושם הערות סקסיסטיות אבל הם לא עברו את הגבול והם לא מאוסים בעיני בר ואינה הצחיקו אותי רק בגלל שהן מעופפות ולא ממוקדות ולא בגלל שהן שנונות או מדברות באופן מצחיק

M a b e l

New member
מסכימה לגבי בר ואינה

לא התכוונתי שהן שנונות בצורה מיוחדת או מצחיקות במובן הזה. לגבי מוטי ופונדק - לא חושבת שזה "פה ושם" כל אישה שהם רואים ישר שומעים בדיוק מה הם חושבים על הגוף שלה, מה הם יעשו לה וכו'. נראה שיש להם קושי מסויים בלהתייחס אל נשים כאל בני אדם ובהקשר לא מיני (מעבר לכך שהם נורא נורא מתאמצים להיות מא-גניבים) בפרק האחרון עידן גם הודיע למשל שאת המלצרית הוא היה לוקח ל"שבועיים ספינינג". בעיני זה עובר גבול של טעם טוב ולא נעים לראות.

פרינז

New member
דעתי על הפרק אתמול

יחסית היה חביב...למרות שיש לי תחושה שלהפקה אין הרבה כסף למשימות הפעם אז הם כל פעם מקבלים משימות לא הכי מאתגרות וזולות מבחינה עלויות גם זה שהם התחילו בישראל, עברו לאירופה ועכשיו מגיעים למדינה שלישית באירופה קצת מתחיל להרגיש לי לעוס מדי...בעצם מדינה רביעית לא? לגבי הזוגות... את האחים אני עדיין ממש לא אוהב, כל פעם שהם על המסך האח הצעיר נראה לי לחוץ ומעצבן, קשה לי להאמין שהוא יגיע לסוף המירוץ בלי לקבל איזה התקף לב, המשימה של העושה עברו יפה תכלס ומהר, לגבי הפקק זה היה סוג של חוצפה ישראלית שאני לא אוהב לראות אז לא הערכתי אותם על היצרתיות הזו, והיתה לי תקווה שהם ימשיכו לחפש שירותים במקום את הפסל של ליידי פיפי...בכדורסל היה סביר וזהו מוטי ופונדק...מוטי בלתי נסבל פונדק מדי פעם דווקא חביב אבל גם יש לו יציאות של טמבל...והוא החכם בין השניים... אני ממש ממש ממש מרחם על תום ועל זה שהוא צריך להיות עם מישהי כמו אדל, ובהתחשב בהתנהגות המאוד לא מפרגנת שלה אני מבין את ההתנהגות שלו, איזה עידוד זה לומר למישהו על ההתחלה שהוא עושה פדיחות? מה היא חושבת שהיא עושה? בגללה הם התעקבו במשימה עוד יותר הוא מריץ הכל מנסה לדבר עם אנשים למרות שהוא לא באמת יודע איך והיא ממש לא עוזרת, ובסף הוא עוד מתנצל על זה. התימניות התחילו להראות סדקים בחברות כנראה בגלל שהן יותר מדי זמן יחד, וחברים לרוב נמצאים יחד פחות זמן, פחדתי שיהיה להן קשה הטיפוס וגם הכדורסל אבל בסוף הצליחו. בלונדיניות פשוט בלונדיניות (השורשים לא) טועות בניווט, לא הבינו שהן צריכות לחפש דגלים של המירוץ אז לא ראו את החניה או את העליה במדרגות שהיתה ממש לידן, בהתחלה זה היה משעשע וחשבתי שהם יתאפסו ויתחילו להיות יותר מסודרות עכשיו זה עצוב לראות את זה...אבל לפחות נשארו עוד קצת..וכן שמחתי שהם הצליחו לעקוף את התימניות במדרגות... ענהאל ועקיבא...אין מה לומר...מת עליהם מקסימים יודעים להתחשב בחולשות אחד של השניה, מעודדים בצורה מתאימה ויודעים לפרגן בקיצור נחמד לראות שהם מצליחים... אלון וחן לא הרגשתי אותם בפרק הזה די נעלמו מהראדר שלי היו די סתמיים והערבי והחברה שלו...טוב שהלכו...אומנם הצליחו להדביק את הפער אחרי שחיכו שעה כי הבנות טעו בדרך, אני לא זוכר עכשיו איך הבנות יצאו יותר מהר מהכדורסל אבל זה כנראה היה החלק החשוב שעזר להן וגם העוגה שהן אכלו הרבה יותר מהר, כי אני מאמין שאם הם היו מגיעים קצת קודם אז היו מתליחים לעקוף את התימניות אם היה להם תמריץ אבל ברגע שהתימניות גם הלכו והם נשארו לבד לאכול זה יותר קשה...

mmeny

New member
הפקה חסכנית,לקחו אותם למזרח אירופה

לקחו אותם למזרח אירופה למדינות קטנות שקרובות אחת לשניה מרחק יריקה. ככה בסוף המירוץ יראו כאילו הם היו בהרבה ארצות

פרינז

New member
וגם מעבירים ברכבות...

או שהם עוברים את הגבול לבד עם רכב... מה שאמור להיות כייף זה לראות גם סוגים שונים של אנשים ברקע, האירופאים אומנם שונים בתרבות אבל זה מרגיש קצת חוזר על עצמו....

M a b e l

New member
לגבי התימניות

אני חושבת שהחיכוכים נובעים מחוסר הסימטריה מבחינת הנחישות שלהן - יש שם אחת (לא זוכרת את השמות) שהיא מאוד פייטרית ונחושה ושניה שהיא יותר חוששת ומהוססת... לגבי הבלונדיניות - לא חושבת שהן טיפשות (לא יותר מהממוצע של שאר המשתתפים לפחות). "מעופפות" וחוסר יכולת ניווט אלו תכונות שלא קשורות לאינטיליגנציה. כמובן שאלו תכונות שלא מתאימות למירוץ כזה.

סיכום הביניים שלי...

המודחים... בינתיים ההדחות מתאימות לרמת העניין... (או שהעריכה מכוונת לכך...) שירה ופיראס היו זוג 'צבעוני' על הנייר, אבל לא בפועל. אני שמחה שהם נשארו עד עכשיו בתכנית כי אם היו מודחים ראשונים כל הגזענים הוא עולצים... אבל אין להם מה לתרום לנו יותר... יאללה ביי.... התימניות... לפעמים הן חביבות עלי, למרות שבהתחלה כל הרעש הזה די דחה אותי. כפי שכתבו פה בתגובה על הכתבה עליהן - ההכוונה לאתניות מוגזמת וההמוניות (כנראה מצד ההפקה) מיותרים ולא נעימים, אבל מתחת לקליפה הזו מודבר בנשים טובות שמתמודדות יפה ובכבוד מול אנשים ספורטיביים וצעירים מהן.
בר ואינה... אני עדיין לא יודעת מי זו מי... שילוב מוזר בין מעופפות טוטאלית ועילגות בסיסית להבזקי חוכמה ורוח לחימה נהדרת. אהבתי את הקטעים עם התימניות (גם בברכת שוקולד וגם במדרגות) וכן, הן גם חברות טובות ומפרגנות אחת לשניה... טום ואדל... טוב, משהו לא עובד בזוג הזה. הם שניהם תינוקיים כ"כ שאין לי כוח להתעסק בהם. אני מרחמת על טום, שבניגוד לאדל שנראה כאילו לא אכפת לה מכלום , רוצה להיות שם ולהצליח - זה נורא קשה לרוץ כשאין לך פרטנר בראש שלך. אלון וחן - הם אכן פחות בולטים לאחרונה. אני עדיין מחבבת אותם אבל אין לי מה לומר עליהם. שושי ושושה - הם מעצבנים שאין דברים כאלו... יש להם עבודת צוות מעולה, הם פייטרים וה באו כדי לנצח וזה נהדר. אבל הם כ"כ בלתי נסבלים שאני לא מצליחה להנות מהם. אורן ואלון - אותם אני הכי אוהבת, למרות שאני מודה שאני משוחדת מראש. הם מצחיקים, הם אינטיליגנטים, הם מקוריים והם שם שם כדי לקחת את המליון - שזה כל התכונות שאתה מצפה ממתחרה בתכנית כזו. הקטע עם הפקק היה מעולה - ולמי שתהה למה הם לקחו איתם את חן ואלון - אני מניחה שסתם בגלל שהם היו שם. היה להם חשוב לדבר איתם כדי לדעת מה מצבם (הם הרי התברברו בדרך - ולא ידעו מי עקף אותם..) אחרי שהם הבינו שהם באמצע, זה כבר לא היה משנה כ"כ.. אז למה לא בעצם... מוטי ופונדק- גם הם לא היו כ"כ בולטים הפעם. אני לא אוהבת את היציאות הסקסיסטיות של מוטי. אני לא אוהבת את האובר נסיון להראות 'מגניבים'. אבל זה הולך ונחלש עם הזמן. אז בסדר.

M a b e l

New member
מזדהה לגבי שושי ושושה...

יש להם זוגיות מדהימה ויש הרבה דברים טובים לומר עליהם אבל הם פשוט מציקים... ההתייחסות הילדותית לאלוהים, צורת העידוד המעצבנת...

למעלה