דעתי על הפרק אתמול
יחסית היה חביב...למרות שיש לי תחושה שלהפקה אין הרבה כסף למשימות הפעם אז הם כל פעם מקבלים משימות לא הכי מאתגרות וזולות מבחינה עלויות גם זה שהם התחילו בישראל, עברו לאירופה ועכשיו מגיעים למדינה שלישית באירופה קצת מתחיל להרגיש לי לעוס מדי...בעצם מדינה רביעית לא? לגבי הזוגות... את האחים אני עדיין ממש לא אוהב, כל פעם שהם על המסך האח הצעיר נראה לי לחוץ ומעצבן, קשה לי להאמין שהוא יגיע לסוף המירוץ בלי לקבל איזה התקף לב, המשימה של העושה עברו יפה תכלס ומהר, לגבי הפקק זה היה סוג של חוצפה ישראלית שאני לא אוהב לראות אז לא הערכתי אותם על היצרתיות הזו, והיתה לי תקווה שהם ימשיכו לחפש שירותים במקום את הפסל של ליידי פיפי...בכדורסל היה סביר וזהו מוטי ופונדק...מוטי בלתי נסבל פונדק מדי פעם דווקא חביב אבל גם יש לו יציאות של טמבל...והוא החכם בין השניים... אני ממש ממש ממש מרחם על תום ועל זה שהוא צריך להיות עם מישהי כמו אדל, ובהתחשב בהתנהגות המאוד לא מפרגנת שלה אני מבין את ההתנהגות שלו, איזה עידוד זה לומר למישהו על ההתחלה שהוא עושה פדיחות? מה היא חושבת שהיא עושה? בגללה הם התעקבו במשימה עוד יותר הוא מריץ הכל מנסה לדבר עם אנשים למרות שהוא לא באמת יודע איך והיא ממש לא עוזרת, ובסף הוא עוד מתנצל על זה. התימניות התחילו להראות סדקים בחברות כנראה בגלל שהן יותר מדי זמן יחד, וחברים לרוב נמצאים יחד פחות זמן, פחדתי שיהיה להן קשה הטיפוס וגם הכדורסל אבל בסוף הצליחו. בלונדיניות פשוט בלונדיניות (השורשים לא) טועות בניווט, לא הבינו שהן צריכות לחפש דגלים של המירוץ אז לא ראו את החניה או את העליה במדרגות שהיתה ממש לידן, בהתחלה זה היה משעשע וחשבתי שהם יתאפסו ויתחילו להיות יותר מסודרות עכשיו זה עצוב לראות את זה...אבל לפחות נשארו עוד קצת..וכן שמחתי שהם הצליחו לעקוף את התימניות במדרגות... ענהאל ועקיבא...אין מה לומר...מת עליהם מקסימים יודעים להתחשב בחולשות אחד של השניה, מעודדים בצורה מתאימה ויודעים לפרגן בקיצור נחמד לראות שהם מצליחים... אלון וחן לא הרגשתי אותם בפרק הזה די נעלמו מהראדר שלי היו די סתמיים והערבי והחברה שלו...טוב שהלכו...אומנם הצליחו להדביק את הפער אחרי שחיכו שעה כי הבנות טעו בדרך, אני לא זוכר עכשיו איך הבנות יצאו יותר מהר מהכדורסל אבל זה כנראה היה החלק החשוב שעזר להן וגם העוגה שהן אכלו הרבה יותר מהר, כי אני מאמין שאם הם היו מגיעים קצת קודם אז היו מתליחים לעקוף את התימניות אם היה להם תמריץ אבל ברגע שהתימניות גם הלכו והם נשארו לבד לאכול זה יותר קשה...