ראשונה! רונה ו...
במשך די הרבה זמן ניסיתי להריץ באינטרנט מאחורי הקלעים את הרעיון המהפכני האישי שלי: הופעה משותפת לרונה קינן ועמיר לב. שניים מהיוצרים האהובים עליי ביותר. בינתיים זה עוד לא קרה וקצת הפסקתי לטפטף את זה. היום בבוקר הספקתי לראות את השאלה לפני שיצאתי לעבודה וכשחיכיתי לאוטובוס בתחנה החמה, הרצתי עוד כמה אופציות, דמיוניות יותר, כי עם עמיר זה עוד יקרה לדעתי... קודם כל עם האלוהים שלי - ג'ון לנון, הופעה בסנטרל פארק, ממש איפה שהסטרוברי פילדס. רונה וערן יושבים על הספסל, עם הגיטרות, שרים את Tips וג'ון מגיע מהבית, בבגדים לבנים, עם הגיטרה שלו, מתיישב על הריצפה לידם ומצטרף בפזמון. ורונה היתה אומרת - טוב, אני קצת מתרגשת, תבינו, זה יהיה נדוש מדי עבורי לומר ש"גדלתי עליו" אבל בינינו, מי לא?! הרשו לי להציג - ג'ון לנון, האיש שהיה צריך להביא את השלום אבל נרצח בדרך. הדמיון השני היה עם אריק איינשטיין, בפארק הירקון באווירה של פיקניק, לא עם מיליון צופים, הכי ספונטני ואינטימי, יום שישי בשעת השקיעה, מול מרכז השיט, על דשא מלא ומטופח, על מחצלות ושמיכות פרחוניות. שרים את 'אני ואתה נשנה את העולם', 'קח לך אישה ובנה לה בית', ואז שלום חנוך מצטרף בספונטניות והם שרים ביחד את 'בדיוק כמוך'. ורונה היתה אומרת - בחלומות הכי פרועים שלי לא הייתי מאמינה שיום אחד אנגן עם אריק איינשטיין! אריק, תעשה לי ילד!