זקנה כאן
שם: אפשר לנחש לפי הניק גיל: 36 מיקום בארץ: מרכז סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): רופאה בכירה... סתם.... אני מנהלת ידע במקצועי, בעיקר ניהול תוכן, עריכה לשונית, כתיבה וכד' מידת נעליים: 38 צבע אהוב: סגול בעל חיים: של השכן. רחוק ממני. בעלי והילדים רוצים חיות מחמד בבית (כלב וכאלה) ואני עדיין לא נשברתי עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: אני גם מכורה לדמדומים (לספרים) מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: את הראשון והשני בעברית. דמדומים היו הספרים היחידים שקראתי באנגלית. הנפילה הקטנה בעיניין בספר השני לסדרה של משחקי הרעב לא גירה אותו לקרוא את השלישי באנגלית. בעלי אגב, קרא את שלושתם באנגלית. זה התחיל שאני קניתי את הראשון בעברית. הוא קרא ולא נרגע. המין מאמזון את כל הטרילוגיה. קרא ומאז נידנד לי לקרוא את הספר ראשון שלא קראתי. עד היום אני קצת מחרטת שקראתי כי אני אוהבת לקרוא את הספרים כשיש לי את כל הכרכים ביד ואני לא צריכה לחכות לספר הבא. באשר אבדנו, אבדנו - בסוף נשברתי וקראתי. אכן ספרים טובים. והאהוב עליי מתוכם הוא: ראשון הדמות האהובה עליי היא: קטניס וחוץ ממנה, גם... גייל ופיטה כמעט באות מידה. אולי גייל קצת יותר, אולי פיטה... לא החלטתי - לכל אחד מהם יש את הקסם שלו כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... להתחיל את השני איך הגעתי לסדרה: קניתי את הספר. העטיפה מאוד מושכת... אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל - מחכה לסרט. מאוד. מקווה שיהיה מוצלח עוד ספרים אהובים עליי: דמדומים, אישתו של הנוסע בזמן, לא זוכרת עוד כרגע וסדרות: האוס, האנטומיה של גריי, טרה נובה, פלאש פרוורד, וסרטים: את הסרט ראשון של דמדומים מאוד אהבתי, אחריו את האחרים אבל פחות, יש סרט עם נטלי פורמן בשם מפתח הלב שאני מאוד אוהבת, ויש גם סרט בשם Lucky 7 שאני מאוד אוהבת (עם פטריק דמפסי). בעיקרון יש המון סרטים, בעיקר רומנטיים, קומדיות, פנטזיה ומדע בדיוני. וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: המשפחה שלי הגעתי לפורום דרך... קריאה בקומונה (שנסגרה) וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... הורים לתינוקות, הורים לפעוטות וכד' סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אין לי פייסבוק. היחידה בעולם, נראה לי מסר לאומה: לכל סיר יש מכסה ובזוגיות, יודעים מה שחיפשת אם אחד ועוד אחד זה יותר מ-2. הרבה יותר מ-2. ותמונה לסיום: