LeAnnDylan
Well-known member
../images/Emo63.gifמילון המונחים המלא של הפורום../images/Emo63.gif
הרבה זמן אני מתכננת לעשות אחד כזה וממחסור בזמן (ובואו נודה בזה בעיקר מעצלנות) לא יצא. היום הבטחתי לאורית שנוציא את הענין לפועל והנה אני מקיימת את הבטחתי. להודעה זו אני הולכת לשרשר את אותיות הא'-ב' ובעזרתכם האדיבה, נדאג שיהיה לנו מילון מונחים לפורום. המילון מיועד בעיקר לאנשים חדשים שלא מבנים על מה אנחנו מדברים אבל גם בשבילנו
לתוך המילון אתם מוזמנים להכניס את כל ההגיגים שלנו, שמות שירים בולטים, אמנים, טקסים, אירועים, מקומות, חברי פורום, בדיחות וכל העולה על רוחכם!
לכל ערך שאתם מוסיפים רצוי לכתוב תיאור עם כמה מילים. לא חייב להיות משהו חופר או מושקע מידי (למרות שאם אתם רוצים אתם בהחלט מוזמנים!)
ניתן להוסיף קישורים ליוטיוב ו/או לאתרים רישמיים/ויקיפדיה וכיו"ב.
כיוון שיש דברים שפשוט לא צריך לתרגם לעברית מסיבה כזו או אחרת (כמו ראשי תיבות של הטקסים/ערוצים) אני אוסיף בסוף כמה הודעות לאותיות באנגלית אבל לא אפתח לכל אות הודעה נפרדת כי זה סתם יהפוך את השרשור למסורבל ולא נוח.
במקרה של שמות אמנים- אנא מכם שרשרו בצורה של שם פרטי-שם משפחה. כדי לשמור על סדר, במקרה של אנשים כמו קלי פיקלר לדוגמה, שבפורום נקראת בעיקר "פיקי" ניתן לכתוב באות פ' פיקי בכותרת ובתוכן "ע"ע קלי פיקלר" ובאות ק' כשרושמים על קלי ערך, להתייחס לזה שהכינוי שלה בפורום הוא פיקי.
אם חבר פורום מסוים כתב ערך באות כלשהי ואתם מרגישים שניתן להוסיף לערך עוד קצת תוכן כמובן שאת מוזמנים, רק שרשרו את התוספת שלכם להודעה של אותו חבר פורום כדי ליצור סדר.
להוסיף תמונה לערך, זה מבורך ורצוי
אם אין לכם כוח לכתוב בתוכן פירוט לערך מסוים אבל מרגישים שהוא חייב להיות ערך במילון, אתם מוזמנים לכתוב את הערך עצמו בנושא ולהשאיר את התוכן ריק כדי שמישהו אחר יוסיף פירוט.
כל ערך שתוסיפו אני אוסיף למילון המונחים הרשמי של הפורום שיצטרף לשורה הכחולה בראש הפורום וכך יהיה נגיש לכולם ולא סתם "יתבזבז".
אם יש לכם שאלות נוספות, אתם מוזמנים לשאול.
שתפו פעולה, יהיה כיף
הרבה זמן אני מתכננת לעשות אחד כזה וממחסור בזמן (ובואו נודה בזה בעיקר מעצלנות) לא יצא. היום הבטחתי לאורית שנוציא את הענין לפועל והנה אני מקיימת את הבטחתי. להודעה זו אני הולכת לשרשר את אותיות הא'-ב' ובעזרתכם האדיבה, נדאג שיהיה לנו מילון מונחים לפורום. המילון מיועד בעיקר לאנשים חדשים שלא מבנים על מה אנחנו מדברים אבל גם בשבילנו