LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo63.gifמילון המונחים המלא של הפורום../images/Emo63.gif

הרבה זמן אני מתכננת לעשות אחד כזה וממחסור בזמן (ובואו נודה בזה בעיקר מעצלנות) לא יצא. היום הבטחתי לאורית שנוציא את הענין לפועל והנה אני מקיימת את הבטחתי. להודעה זו אני הולכת לשרשר את אותיות הא'-ב' ובעזרתכם האדיבה, נדאג שיהיה לנו מילון מונחים לפורום. המילון מיועד בעיקר לאנשים חדשים שלא מבנים על מה אנחנו מדברים אבל גם בשבילנו
לתוך המילון אתם מוזמנים להכניס את כל ההגיגים שלנו, שמות שירים בולטים, אמנים, טקסים, אירועים, מקומות, חברי פורום, בדיחות וכל העולה על רוחכם!
לכל ערך שאתם מוסיפים רצוי לכתוב תיאור עם כמה מילים. לא חייב להיות משהו חופר או מושקע מידי (למרות שאם אתם רוצים אתם בהחלט מוזמנים!)
ניתן להוסיף קישורים ליוטיוב ו/או לאתרים רישמיים/ויקיפדיה וכיו"ב.
כיוון שיש דברים שפשוט לא צריך לתרגם לעברית מסיבה כזו או אחרת (כמו ראשי תיבות של הטקסים/ערוצים) אני אוסיף בסוף כמה הודעות לאותיות באנגלית אבל לא אפתח לכל אות הודעה נפרדת כי זה סתם יהפוך את השרשור למסורבל ולא נוח.
במקרה של שמות אמנים- אנא מכם שרשרו בצורה של שם פרטי-שם משפחה. כדי לשמור על סדר, במקרה של אנשים כמו קלי פיקלר לדוגמה, שבפורום נקראת בעיקר "פיקי" ניתן לכתוב באות פ' פיקי בכותרת ובתוכן "ע"ע קלי פיקלר" ובאות ק' כשרושמים על קלי ערך, להתייחס לזה שהכינוי שלה בפורום הוא פיקי.
אם חבר פורום מסוים כתב ערך באות כלשהי ואתם מרגישים שניתן להוסיף לערך עוד קצת תוכן כמובן שאת מוזמנים, רק שרשרו את התוספת שלכם להודעה של אותו חבר פורום כדי ליצור סדר.
להוסיף תמונה לערך, זה מבורך ורצוי
אם אין לכם כוח לכתוב בתוכן פירוט לערך מסוים אבל מרגישים שהוא חייב להיות ערך במילון, אתם מוזמנים לכתוב את הערך עצמו בנושא ולהשאיר את התוכן ריק כדי שמישהו אחר יוסיף פירוט.
כל ערך שתוסיפו אני אוסיף למילון המונחים הרשמי של הפורום שיצטרף לשורה הכחולה בראש הפורום וכך יהיה נגיש לכולם ולא סתם "יתבזבז".
אם יש לכם שאלות נוספות, אתם מוזמנים לשאול.
שתפו פעולה, יהיה כיף

LeAnnDylan

Well-known member
אבא של חן

אז לא, לא באמת מדובר באבא של חן. בדר"כ כשרואים בפורום את רצף המילים "אבא של חן" מדברים על רוני דאן, המוכר יותר מהצמד ברוקס אנד דאן. בשרשור התאומים הסיאמים שדרורית פתחה פעם (וניתן למצוא בטאגליינס) היא מצאה את התאום הסיאמי של רוני דאן. חן מצידה, טענה שהוא דומה לאבא שלה. משם, הכל היסטוריה...

LeAnnDylan

Well-known member
אליסון קראוס

באנגלית – Alison Krauss נולדה ב-23 ביולי 1971 (בת 40) נולדה בדקטור, אילינוי. אליסון היא זמרת קאנטרי-בלוגראס מפורסמת שהחלה את דרכה בגיל 10 כשזכתה בכמה תחרויות שירה מקומיות. את אלבום האולפן הראשון שלה הקליטה בשנת 1985 כשהייתה בת 14 תחת חברת הקליטים Rounder Records ושיחררה אותו כשנתיים לאחר מכן. היא הוזמנה להופיע עם להקת Union Station, להקה שהיא מופיעה איתה עד היום תחת השם Alison Krauss and Union Station (או בקיצור AKUS) את האלבום הראשון שלהם יחד הם שיחררו בשנת 1989. מאז היא שיחררה 12 אלבומי אולפן הופיעה במספר פסקולים של סרטים שונים ועזרה לחדש את ענין הציבור במוזיקת בלוגראס. אחד מהפסקולים שהקליטה היה לסרט קולד מאונטן (עם ניקול קידמן) עבורו הקליטה שני שירים – Scarlet Tide ו-You Will Be My Ain True love (דואט עם סטינג). שני השירים היו מועמדים לאוסקר וגראמי בקטגורית הפסקול הטוב ביותר (הדואט עם סטינג היה מועמד גם לגולדן גלוב). אליסון זכתה עד היום ב-26 פרסי גראמי מה שמקנה לה את המקום הראשון בקטגורית most awarded singer, כמו גם הזמרת עם הכי הרבה פרסי גראמי (במקום השני אגב, נמצאת ארית'ה פרנקלין עם "פיגור" של 8 פסלונים) ובשוויון על המקום השלישי בדירוג הכולל של " Most awarded artist overall in Grammy history". כשזכתה בגרמי הראשון שלה היא נחשבה לאמנית השניה הצעירה ביותר שזכתה בגראמי. כיום היא נמצאת במקום השלישי אחרי ליאן ריימס שנמצאת במקום הראשון ולואיס מיגל שנמצא במקום השני) בין השירים המצליחים ביותר שלה ניתן למצוא את הדואט עם בראד פייזלי – Whiskey Lullaby ושיתוף הפעולה עם קני רוג'רס ובילי דין – Buy Me a Rose. אחד הקאברים המוצלחים ביותר שלה הוא החידוש לשיר When You Say Nothing at All של קית' וויטלי.

blah blah story

New member
ואו. חידשת לי הרבה (לא בציניות)

לא ידעתי את כל זה... אולי כי אני לא כ"כ אוהבת את הקול שלה. אני זוכרת שלפני שנים חברה שלי ניסתה להכיר לי אותה ומהר מאוד שללתי כי יש לה קול וסגנון שונה.

LeAnnDylan

Well-known member
בלייק שלטון

באנגלית - Blake Shelton נולד ב-18 ביוני 1976 (בן 35) במילבורן אוקלהומה. בלייק זמר קאנטרי מצליח, מוכר בזכות הלהיטים שלו Hillbilly Bone, Home ו- Austin. אלבומו האחרון של בלייק- Red River Blue עשה היסטוריה כשהפך לזמר הקאנטרי היחיד שהכניס אלבום בו זמנית למקום הראשון במצעד אלבומי הקאנטרי ומצעד האלבומים הכללי בשבוע השחרור שלו. שני הסינגלים מתוכו; Honey Bee ו- God Gave Me You נכנסו אף הם למקום הראשון במצעד הסינגלים. כשהאני בי הגיע למעמד של פלטינה (מיליון עותקים). מעבר להיות זמר הוא אוהב לעצבן את PETA בעמוד הטוויטר שלו ולהעלות תמונות של האיילים/צבאים/שאר חיות בר שהוא ומירנדה למברט, אישתו צדים להנאתם. כרגע הוא מתפקד כמאמן בתוכנית הריאלטי המוזיקלית The Voice. התוכנית משודרת בימים אלה ביס. את העונה השניה של התוכנית מצלמים בארה"ב בימים אלה.

Guncrazy

New member
בראד פייזלי

באנגלית – Brad Paisley בראד דאגלס פייזלי נולד ב-28 לאוקטובר 1972 (מחר בן 39) בגלן דייל, ווסט וירג'יניה. בראד, אחד מזמרי הקאנטרי העכשוויים המוערכים ביותר בתעשייה. הסגנון המוזיקלי שלו נע בין מוזיקת קאנטרי מסורתית ורוק דרומי. השירים שלו ידועים בשל ההומור שלהם וההתייחסויות הרבות לתרבות הפופ. בשנת 1999, שיחרר בראד את אלבום הבכורה שלו Who Needs Pictures. מאז שיחרר 7 אלבומי אולפן ואלבום כריסטמס כשכולם הגיעו למעמד זהב לפחות. הוא שיחרר 25 סינגלים, 16 מהם הגיעו למקום ראשון במצעד הקאנטרי עם רקורד של עשרה להיטים רצופים במקום ראשון. בין השירים המפורסמים ביותר שלו ניתן למצוא את Whiskey Lullaby הדואט עם אליסון קראוס, She's Everything ו- Then. Alcohol - http://youtu.be/q3zkkLckeyM Little Moments - http://youtu.be/vBErCVNP6rM (הוא בלי כובע בקליפ!!) Celebrity - http://youtu.be/B9mpDAJOPac Remind Me - http://youtu.be/7qzhngp7jh8 (הסינגל האחרון, דואט עם קרי אנדרווד)

LeAnnDylan

Well-known member
גם אותי

הקטע בסוף שהוא אומר לו קקה
יואו פעם ראשונה שראיתי את זה כמעט נחנקתי מרוב צחוק
והקטע שהוא לוקח לו את הכובע ואומר לו "אני אראה לך כמה מגוחך אתה נראה"

Guncrazy

New member
הקקה בסוף באמת משעשע

אני אוהבת את הקליפים שלו. אגב שמתן לב שהשוטר שעוצר אותו זה ניקולאס קייג'?

X יו יו S

New member
ככה זה שלא סגורים על מה שרוצים לשאול

אני רציתי להגיד שאני אוהבת את ג'וני ומה אז רק שיר הזה נחשב קאטנרי איך שוב נפלתי ממשבצת הנכונה

למעלה