LeAnnDylan

Well-known member
ג'וני קאש הוא זמר קאנטרי. כל השירים שלו הם

בז'אנר הקאנטרי. כמובן שכמו לכל אמן יש לו גם שירים עם נגיעות של סגנונות אחרים אבל בגדול המוזיקה שלו היא מוזיקת קאנטרי. נהורית1 נתנה דוגמה לשיר אחד שלו שאני מניחה שזה שיר שהיא הכי אוהבת או סתם שיר שהיא מאמינה שמזוהה איתו. אבל הוא לא שיר הקאנטרי היחיד שלו.

X יו יו S

New member
כן זה מה שרציתי לדעת

הייתה לי הרגשה שזה שיר שלו שהיא אוהבת אבל אז לרגע קט קיוותי שהוא באמת קאטרי איזה כיף סוף סוף אני שייכת

X יו יו S

New member
וגם

אני עדיין לא מזהה שירים קאנטרי לבד <a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo7.gif>

LeAnnDylan

Well-known member
גרנד אול אופרי

הגראנד אול אופרי (Grand Ole Opry) הינו אולם מופעים הממוקם בלב נאשוויל, טנסי -בירת הקאנטרי של העולם- המוקדש כולו למוזיקת קאנטרי. החל משנת 1925 הציג האופרי את כוכבי הז'אנר הגדולים ביותר בקאנטרי. זוהי מקפצה לכל אמן קאנטרי מתחיל. מידי שבוע נערכים באולם מופעים של אמנים חדשים לצד וותיקים המוקירים כבוד למוזיקת הקאנטרי ושורשיה. בתחילת ימיו שימש האולם כתחנת שידור רדיופונית של התוכנית "ריקוד האסם" (Barn Dance), תוכנית יומית בת שעה ששודרה ברדיו WSM-AM, המוקדשת כולה להוקרת מוזיקת קאנטרי וההיסטוריה שלה. האופרי מציג כיום שילוב של אגדות קאנטרי לצד אמנים עכשוויים עם מגוון רחב של סגנונות מקאנטרי, בלוגראס, פולק, גוספל וכלה בהופעות קומיות ומערכונים. האולם שנחשב לסמל אמריקאי, מושך אליו מאות אלפי מבקרים מכל רחבי העולם, ולתחנת הרדיו המפורסמת שלו "The Opry" המשדרת באופן ישיר את כל המופעים המתקיימים בו, מאזינים מיליוני מעריצים מידי יום. האופרי נחשב היום כחלק מהנוף האמריקאי, "התוכנית שהפכה את מוזיקת הקאנטרי למפורסמת", כשרבים מתייחסים אליו כ"בית של המוזיקה האמריקאית", וכאל "במת הקאנטרי המפורסמת ביותר".
חברות בגראד אול אופרי
להפוך לחבר באגודת הגראנד אול אופרי, בית מוזיקת הקאנטרי הגדול ביותר, הוותיק ביותר והמוערך ביותר הנחשב ל"היכל תהילה", זה להיות מזוהה כחבר באליטת מוזיקת הקאנטרי. זהו הכבוד הגדול ביותר המוצע לאמני קאנטרי. במובנים רבים, האמנים והרפרטואר של האופרי מגדירים את פניה של מוזיקת הקאנטרי היום. מאות אמנים במהלך השנים הוזמנו להיות חברים באגודה. אמנים חדשים, כוכבים מפורסמים ואגדות קאנטרי חיות. את החברות באופרי לא רק צריך להרוויח אלא גם לשמר אותה לאורך כל הקריירה של האמן. לאחר מותו של האמן, הוא לא נחשב יותר כחבר בגראנד אול אופרי. עם זאת, ההשפעה שלהם על מוזיקת הקאנטרי נחגגת באירועים מיוחדים כמו לדוגמה, יום השנה ה-50 לציון מותו של האנק ויליאמס בשנת 2003, אשר הציג מופעים של האנק ויליאמס הבן והנכד, האנק ויליאמס השלישי.

West Doll

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo47.gifגרוזיה לנד../images/Emo68.gif|זהב||קרי|

ובכן, אין מילון מונחים שלם ללא גרוזיה לנד. המונח התחיל כמובן (כמו רבים מן המונחים) בפורום קרי אנדרווד המנוח
זה התחיל כמובן מהמילה "גרוזיה" לבד, שבעצם כך היינו זורקים משפטים על בחירות הלבוש המשתנות של קרי
ולאט לאט כשהתפתחנו לפורום שמדבר על כלל עולם הקאנטרי התווספה המילה "לנד". כי אין מה לעשות, כוכבות וכוכבי קאנטרי לא ניחנו בחוש אפנתי מזהיר
אני מניחה שכל מי שכותב וקורא כאן בפורום, או באמריקן איידול, מכיר את שלטון הגרוזיה לנד כך שלא צריך להוסיף בדיבור, תמונה אחת (ובמקרה של אנשי הקאנטרי- אלפי תמונות) שווה אלף פייטים זהובים ומנצנצים

LeAnnDylan

Well-known member
ג'וליאן האף

באנגלית - Julianne Hough נולדה ב-20 ליולי 1988 (בת 23) בסנדי, יוטה. בגלל שם משפחתה, בתחילה היא נקראה בפי הפורום ג'וליאן הוג'. אחרי שעלינו על טעותנו היא הפכה להיות ג'וליאן הוג'/האף ודי נשארה ככה עד היום אם להודות באמת. ג'וליאן התחילה את דרכה כרקדנית בתוכנית רוקדים עם כוכבים וכשהפכה למפורסמת יותר מהכוכבים שלצידה החליטה לפצוח בקריירת שירה. היא שיחררה את אלבום הבכורה שלה הנושא את שמה והסינגל הראשון מתוכו That Song In My Head נכנס למקום 18 במצעד הסינגלים. האלבום עצמו אגב, נכנס למקום הראשון במצעד אלבומי הקאנטרי ולמקום 3 במצעד האלבומים הכללי והגיע למעמד זהב. חוץ מקריירת השירה והריקוד שלה , ג'וליאן היא גם דוגמנית ושחקנית. את היצירה הקולנועית האחרונה שלה תוכלו לראות על המסכים אצלנו בחודש הבא בחידוש של הסרט "פוטלוס" לצידו של קני וורמלד. בסרט הבא שלה Rock Of Ages היא תככב לצידו של טום קרוז (סתם שתדעו). בעבר היא יצאה עם זמר הקאנטרי צ'אק וויקס שהופיע לצידה בעונה השמינית של רוקדים עם כוכבים. כרגע היה יוצאת עם ריאן סיקרסט/

LeAnnDylan

Well-known member
Think fast |הא|

אני אאחד את שני הסיכומים לסקס אחד משותף ואשים במילון;;

West Doll

New member
../images/Emo68.gifג'וליאן הוג'/האף

Julianne Hough ובכן, בתכלס השם הוא ג'וליאן האף. אך סביר להניח שכאן תראו את השם מלווה בשם הוג' וזה בגלל העילגות שלי ושל צליל
כשג'וליאן רק נכנסה לתודעתנו אני וצליל היינו בטוחות שאת שם המשפחה שלה Hough מבטאים כמו שזה נראה בערך ולכן במשך תקופה היינו קוראות לה ג'וליאן הוג'. אח"כ לא זוכרת מה קרה בדיוק (בטח ראינו איזה ראיון שלה או משהו שמציגים אותה בשם המלא) והתברר לנו בהפתעה רבה שהשם שלה הוא ג'וליאן האף. מאז אנחנו מסרבים לזרוק את הוג' לפח
ולכן בכל פעם שאנו מזכירים את ג'וליאן אנו כותבים כפי שאתם רואים בנושא ההודעה
בכללי, ג'וליאן היא רקדנית שהתחילה כרקדנית הליווי בתוכנית "רוקדים עם כוכבים" ואז הוציאה אלבום קאנטרי. היא גם הוציאה איזה דיוידי כושר או שטות דומה לזה. היא יצאה בעבר עם זמר הקאנטרי צ'אק וויקס(
) וכיום (אני חושבת שזה עדיין רלוונטי, אני לא מעודכנת ממש) היא יוצאת עם המגיש של אמריקן איידול, ריאן סיקרסט |גיי| ומככבת בסרט פוטלוס
חוץ מזה, היא כוסית מהממת עם רגליים מעלפות
היא גם הוציאה קליפ סקסי ביותר לשיר שלה, Is That So Wrong, מסתבר שזה באמת היה וורנג כי הקליפ לא מוצג ביוטיוב בכלל. בקליפ היא מציגה את כישורי הסלאט צמרת שלה וכישורי החשפנות...יאיי פור אס

דרורית

חברת הפורום בידועה בכינויה the whole shebang (או dolytush) נקראת בפי הפורום דרורית (או דרורה או דרוריה) היא טוענת שב-ת.ז שלה כתוב דרור. אנחנו לא מאמינים לה. דרורית היא אבי תורת יחסות המשמש בפורום (ואֵם כל הטרשים) היא הפיטר פן של הפורום- לעולם תישאר בת 12 (ורק האל יודע בת כמה היא באמת). היא סוג של לאסביה מצויה עם פאטיש לא מוסבר לאנשים בגיל העמידה (עדיפות לנשים משמשיות בגיל העמידה). היא בדר"כ זו שתעריך נשים בגלל החמוקיים שלהן ולא בשל שום דבר אחר. יש לה בערך 12 נשים שקוראים להן אמילי ועוד 40 אחרות שאף אחד חוץ ממנה לא שמע עליהן. היא מכירה את כל האמנים שאתם לעולם לא תכירו ו/או תאהבו אבל זה לא יפריע לה להמליץ לכם עליהם. השיר האהוב עליה בכל העולם הוא דאז הי לאבבבבבבזזזז יווווו ופניני החוכמה שלה בפורום מלווים אותנו כבר שנים על גבי שנים.

West Doll

New member
יואו איזה הורסת ../images/Emo6.gif

עלק החפירה על הבהמות מהתנ"ך חחחחחח וד"א, השאלה שלי עדיין בתוקף. מזה חמוקיים ומי צריך את זה?

נהורית1

New member
דולי פרטון הגדולה (תרתי משמע)

מצטערת שהזמרים המוכרים רובם חטיירים (כמוני) אבל אני פה גם בשביל ללמוד מהצעירים, מהדור החדש של הזמרים והזמרות. עם יד על הלב המבחר והאיכות ממש מפתיעים אותי.

למעלה