אכזבת השנה

udi102

New member
חחחחחח

התכוונתי ששאול לא נתן לייק לשילדס אחרי שהוא אשכרה אמר שהוא הולך לנצח את GSP בענק אני לא ישכח את זה

שילדס איכזב אותי בענק!

אבל זה לא אכזבת השנה בMMA, לא רחוק משם אבל עדין ככול שאתה גבוה יותר הנפילה כואבת יותר ופידור נפל בצורה קשה יותר השנה. אומנם אני נפלתי עם ההימור שלי בשילדס אבל מה עם ההימור של רוב הפורום על זה שGSP יעצור את שילדס כשבפועל גם עוד חמישה סיבובים עדין לא היה קורה שם כלום?

yair_bar

New member
מנהל
תראה לי גולש אחד בפורום שהימר השנה ש GSP

עוצר מישהו ואני מממן לו החלפת עדשות במשקפיים

udi102

New member
אני המרתי שGSP יעצור את שילדס מודה

אבל זה דבר שולי בהתחשב בעובדה ששילדס היה מרוצה שהוא הפסיד רק! בהחלטה

אין לזה סוף...

אין לוחם ,מאמן או מתחרה שניסה את כוחו ובסוף לא הובס ,כיום העולם שונה בעידן האינטרנט הכל פתוח לכולם.

ranzz

New member
בעידן האינטרנט??

מה קשור עידן האינטרנט לכך שלוחמים מובסים בסוף??

ועוד איך קשור...

האינטרנט הפך את העולם לכפר אחד קטן...בזמנו לוחמים כמו אויימה ,ברוס לי,ריקסון ואחרים לא היו להם מתחרים כי לא היו ידועים לוחמים נוספים שיוכלו להיתמודד איתם ,ואין ספק שהיו ...אגדות כמו רוקי מרציאנו ...זה מאוד מאוד יחסי בסופו של דבר אין סוף לחזק ...וישנן אינספור דוגמאות...

BeniTaz

New member
חורחה סנטיאגו

כשהוא מתקרב לדירוג הטופ 10 העולמי עם הישגים מכובדים חוזר חורחה סנטיאגו לסיבוב 2 ב-UFC הפעם כדי להוכיח שהוא ראוי למקום בארגון מספר אחד בעולם. בקרב החזרה שלו פוגש את בריאן סטאן שמגיע אחרי ניצחון גדול על ליבן. סנטיאגו מושפל ע"י סטאן ומפסיד ב-TKO בסיבוב השני. בקרב הבא שלו ב-UFC הוא פוגש את דמיאן מאיה. בקרב חלש מהרגיל מבלי לאיים כלל הוא מפסיד למאיה בכל הסיבובים ונפרד שוב מה-UFC.

BeniTaz

New member
ג'ייק שילדס

מי שדובר ע"י רבים כלוחם שיכול לתת את התשובה מול GSP, הגיע אחרי רצף ניצחונות ארוך מאוד ודומיננטיות מרשימה לקרב האליפות נגד הקנדי. הניצחון הבולט ביותר של שילדס היה בקטגוריית ה-MW בכלל על דן הנדרסון. ולמרות הציפיה הגדולה שילדס לא הצליח לאיים על GSP כלל ולא הציג שמץ ממשחק הקרקע והטקיידאונים הנפלאים שלו. רק ליטופים חסרי טעם כמו שרק הוא יודע לתת בעמידה. אחד מהם פגע בעינו של GSP שנשאר גם ללא עין אחת במהלך הקרב. בספטמבר פגש את ג'ייק אלנברגר, לוחם מסוכן מאוד אבל לא משהו ששילדס לא ראה לפני. אלנברגר בהסתערות חזקה הצליח לגמור את שילדס 53 שניות מפתיחת הקרב ולרשום לשילדס 2-0 בשנה אחת.

למעלה