אכזבת השנה

fatnoam

Active member
אני מבין אבל מנקודת מבט של אוהד

אם יש קרב שרציתי לראות השנה זה סילבה-סונן 2. סונן דורש את הקרב הזה בכל במה אפשרית. הקרב הזה צפוי להכניס לדיינה ווייט מליונים, בטח יותר מסילבה-מוניוז. דיינה ווייט לא הולך לשרוף קונטנדר כמו סונן אלא אם הצד של סילבה לא היה משאיר לו ברירה. עם כל הכבוד לג'ו סילבה, אנדרסון הוא אלוף כזה מרשים ודומיננטי, שבטוח יש לו SAY, גם בדברים האלה. אם הוא היה מסכים להילחם עם סונן הקרב הזה היה נקבע ממזמן. תסתכל על דברים אחרים שגם אכזבו אותי... פידור? אחרי ההפסד הראשון שלו ידעתי שהבאים בדרך. ניפוץ המיתוס מאכזב מאוד, אבל פחות לדעתי מההתחמקות של סילבה. קרו קופ? מאז הבעיטה של גונזגה הוא לוחם ממוצע. אני לא חושב שיש מישהו שחשב ששלהי הקריירה שלו ייראו אחרת. שילדס? זה שלא הצליח לסיים שק גופות חסר כושר כמו שאיך הנדרסון נראה מולו? שנראה איום בבכורה שלו ב-UFC? מישהו חשב בכלל שהוא מסכן את GSP לא מטעמי "אני רוצה לראות את GSP מפסיד מתישהו"?

מרקו בי

New member
מה עם גריי מיינארד

התחיל את 2011 עם מאזן מושלם כולל ניצחון על האלוף הנוכחי לאחר סיבוב ראשון מטורף שלו מול אדגר איבד שליטה על קרב שהיה בידיים שלו וסיים בתיקו קרב שני אותו סיפור רק שבסופו קיבל tko רגע מלהיות אלוף פעמיים ועכשיו דיינה יתן לו בקושי פרלימינרי קארד

BeniTaz

New member
לא כל לוחמי ה-MMA יכולים להיות בקטגוריה אחת

לעשות תיקו ולהפסיד לאלוף ה-LW ב-UFC לא עושה אותך אכזבה.. לדעתי לפחות.

ElGoldi

New member
אתה לא יכול להסתכל רק על מאזן ודירוג שלילי

מיינארד לקח חלק ברימאצ'ים שהיו באמת קרבות היסטוריים. אתה לא יכול לקרוא לזה אכזבה, כשהוא נתן לצופים השנה הרבה יותר ממה שציפו ממנו.

fatnoam

Active member
לא מסכים בכלל

ההפסדים של מיינארד הרבה פחות באשמתו, והם יותר לזכותו של פרנקי אדגר שכל פעם הצליח לעשות את מה שהיה נראה בלתי אפשרי

מרקו בי

New member
מאוד באשמתו

אם הוא שלט בסיבוב ה 1 בכל אחד מהקרבות עד רמה של כמעט tko (וכאן אני מסכים לגבי הלב של אדגר) הוא צריך לסיים את העבודה סיבוב שני. כמו שקוטור אמר לא באחד הסיבובים בקרב הראשון, את מחפש מכה אחת לסיים, תעשה קומבו, טייקדאון משהו. בקיצור גיים פלן לקוי, לא שומע לצוות פינה שלו. אין ספק שאדגר תותח אבל זה כמו בכדורגל תוביל 3-0 מחצית ראשונה ותפסיד 4-3 בסוף המשחק. בדרך כלל לצד המפסיד יש חלק גדול בהפסד יותר מאשר לצד המנצח. אסור לשכוח שהוא הגיע לקרב הראשון שהוא כבר ניצח בעבר את אדגר. אם הוא היה מקשיב לקוטור הוא היה אלוף כבר בקרב הראשון, אם הוא היה עולה אם תוכנית קרב שונה או טקטיקה שונה גם אז היה לו סיכוי טוב לצאת עם חגורה.

למעלה