יום שני-
ושאלות

חנתולה

New member
האמ

למען האמת שאני מוכרת משהו שכזה, אבל הוא ארוך, בגוון אחיד של אפור ובמידה 36, אז אם זה יתאים..אשמח. ובכל אופן, לא נתקלתי,אבל אני חושבת שכדאי לבדוק בתמנון,בפוקס...אם אתקל אעדכן אותך :) *הפורום ממש תקוע אצלי,יש בעיה כללית או שזו רק אני?*

MeshiNS

New member
חחחח זה ממש פיצי

אכן יש בעיה כלכלית X_X מחירים עולים ולנו יש פחות כסף מיום ליום = אף אחד לא מוצא דברים שהוא באמת רוצה ללבוש =\

חנתולה

New member
הסבירי לי נא

מה הקשר בין התגובה שלי לבין התגובה שלך?(חוץ מהכותרת,לא הבנתי את הקשר של כל השאר חחח)

MeshiNS

New member
את רשמת שת חושבת שיש בעיה כלכלית לא? O_O

בעקרון לא הבנתי כל כך מה רשמת אז פשוט כתבתי מה שהבנתי

חנתולה

New member
חחחח סטלנית

ציינתי שהפורום ממש תקוע...ושאלתי אם זה אצלי או אם זו בעיה כללית. כ-ל-ל-י-ת, ז"א אצל כולם D: חחחחחח קרועהD:

MeshiNS

New member
אה נו

תראי באיזה שעה כתבתי ת'הודעה! זה תירוץ מוצדק! XD

joyiasista

New member
הסבר טיפה עילג - בתקווה שתביני.

תל אביב - את הולכת בקינג ג'ורג' לכיוון שוק הכרמל, באיזור של שוק בצלאל. אני משערת שאת מכירה את החנות של ואנס - מקינג ג'ורג' תפני שמאלה לרחוב "מרכז בעלי מלאכה" החנות נמצאת מימין (קצת "פולשת" אל המדרכה) - חנות רק של מכנסיים (קטנה מאוד, שכחתי את שמה). די בטוחה שתמצאי שם, בעבר היו שם. אם במקרה לא מצאת - חזרי לקינג גורג'ס, המשיכי לכיוון שוק הכרמל על המדרכה השמאלית ויש שם חנות של פריקים (עוד אחת פיצפונת) ויש סיכוי שתמצאי שם. ENJOY

joyiasista

New member
באיזה מהמקרים?

אם הולכים עם הפנים לכיוון שוק הכרמל מדובר במדרכה השמאלית.

חנתולה

New member
אההה את מדברת על

PRINCE :) החנות בגודל של 2 משבצות. אני דיברתי על החנות שיש בה כל מיני שטויות וגם קצת דברים אלטרנטיביים והיא די גדולה, על אלנבי, כשפונים ימינה :)

Orcoblin

New member
בקינג ג'ורג' יש הרבה חנויות שמוכורת כאלה.

גם זארה מכרו כאלה חורף שעבר. ויש לי גם מכנס קורדרוי משובץ עם שפשופים שקניתי ב- 700 ש"ח מ- big tom. אני לא רוצה לדבר על זה.

Blue Emptiness

New member
מכנסי חביבה! באתי בדיוק להציע בעצמי

(החנות הראשונה) אני זוכרת שהיו שם בפעם האחרונה שעברתי אצלה

PurpleJud

New member
כפי שציינו מעליי, חביבה!

פעם היא הייתה צמודה ממש לחנות שהייתה פעם ואנס, היום היא באותו הרחוב רק טיפה יותר בהמשך, בעלי המלאכה 6. (אם זה עדיין קיים, יש שם חנות של עופות בגריל משהו ממש צמוד אליה ם0, אז אולי תלכי בעקבות הריח
) חנות קטנטנה, הרבה מידות ודוגמאות. http://www.facebook.com/haviva.perez

Donampi

New member
שעון יד

אודה להמליצה על אתר/חנות במרכז לרכישת שעון יד מטיטניום (קל מאוד) לגבר בעלות של כמה מאות שקלים ולא 1,500 ש"ח וצפונה? תודה!

LucyXX

New member
מה לובשים לחתונה? ;;

חתונה של אנשים רגילים, מה שאומר שאני די צריכה להוריד פרופיל~ מחפשת גם נעליים וזה. מומלץ כמה שיותר זול~ HELP ME

MacabreDoll

New member
מה הקרבה לזוג מחותן?

משפחה קרובה או רחוקה? אם זו משפחה רחוקה אפשר מכנס שחור אלגנט עם איזו חולצה פנסית (לוליטה?) ואקססוריז בהתאם אם הקרבה יותר משמעותית אפשר שמלת קוקטייל שחורה (שמוטב שתהיה לכל אחת בארון ממילא) עם איזה גרביון יפה ונעל עדינה, ואז אקססוריז אלטרנטיביים יכולים להשתלב בהרמוניה עם המצב הכללי ~דוגמאות לשם המחשה 2 דקות מגוגל

למעלה