יום שני-
ושאלות

MacabreDoll

New member
נעליי עקב בייסיק יש כרגע לא יקר ב

לוצ'י, יש בשחור/אדום/כחול והן עולות איזה 130 בנוגע לבגד פשוט חפשי סופי עונה ומבצעים בטופ שופ תמיד יש סטנד של הנחות גדולות, בטוח יש שם משהו

חנתולה

New member
מתחפשים לפאקצה חולת חתונות!!!!!!D:

סתם לא. חח אממ.. תלבשי איזשהי שמלה *מקווה שאת מסתדרת עם שמלות* יש מלא שמלות שנמכרות די בזול, את יכולה לקנות שמלה פשוטה יחסית מסתם איזו חנות, אבל שתשב עלייך יפה, ותשדרגי אותה עם תכשיטים ועם חגורה.. או שתקני שמלה שהיא מספיק יפה,אבל במחיר סביר..יש גם כאלה. תכלס, לכי עם מה שהכי נוח לך מבין מה שנחשב אלגנט ושגרתי..

NyaPrawr

New member
תתחילי מנעליים שאת אוהבת. לי אישית

הכי קל למצוא נעליים. אחרי זה מוצאים שמלה שמתאימה לנעליים שרוצים. P: אם הם לא קרובים אלייך במיוחד אפשר ללבוש ג׳ינס אלגנטי (לא קרוע או משופשף), ביחד עם חולצה חגיגית (מכופתרת, או מבד טוב- לא טישרט, או סווטשירט מעל גופיה). תמצאי שמלה שחורה ותתפרעי~

רוצים לעשות משהו משמעותי?

משהו שאתם מאמינים בו? שיעשה טוב לאחרים ולכם? שנת שירות זו התשובה לכל השאלות האלה! שנת שירות היא שנה של תרומה לקהילה, שנה שבאה לפני השירות הצבאי, מיד אחרי התיכון - לוקחים את כל האנרגיות שיש בעולם והולכים להתנדב בכל מיני מסגרות. בגרעין "צמרת", לוקחים את השנה הזו ועוברים את הדבר הכי טוב שאפשר, עוברים לגור בעיר שאולי מעולם לא הייתם בה בארץ והופכים אותה לבית שלכם. הופכים להיות חלק מהקהילה וחלק מהנוער. עובדים עם נוער ומפתחים את הפריפריה וחווים את הדבר הכי מדהים שיכול להיות ומכירים את האנשים הכי טובים בארץ הזו! אנחנו גרים בקבוצה של בין 8-10 חבר'ה שהפכו להיות המשפחה שלנו וזה פשוט דבר אדיר :) הגרעין הוא גרעין מעורב של דתיים וחילונים מה שהופך אותו לעוד יותר מיוחד ומשמעותי, להכיר את כל הקצוות בחברה הישראלית מקרוב! בחודש דצמבר יהיו ימים פתוחים בכל ערי ההתנדבות - ערד, צפת, בית שמש וירושלים! נשמח לראות אותכם - לפרטים התקשרו: 054-5955273, ליה ש"ש ערד!

שאלה - בלוגי תפירה

מצטערת שפתחתי הודעה חדשה, לא מצאתי שרשור שאלות או משהו כזה ולא רציתי להיתקע בשרשור אחר... יש לי מכונת תפירה ואני יודעת לתפור בצורה מאד בסיסית - בעיקר מאלתרת על גזרות של בגדים שיש לי. אולי אתן מכירות בלוגים\אתרים\מדריכים בעברית שמסבירים על תפירת בגדים למתחילים? בכלל בלוגים של בישול למשל יש כמו זבל וגם בלוגי יצירה למיניהם אבל בלוגי תפירה לא מצאתי בכלל וזה נראה לי קצת מוזר. חשבתי שבטח אתן מכירות
אם יש מדריכים - גם אשמח. הפרויקט הבא הוא חצאית עד לפני הברך...

Hadar way

New member
יש את

http://www.instructables.com/ זה אתר של דויטיורסלף ככה שיש שם מדריכים להכל בערך... אז פשוט, תחפשי מה שמתאים לך
יש שם מלא מדריכים מושקעים, ככה שאם מצאת משהו שלא נראלך שווה לך להמשיך לחפש ולמצוא גרסה שנראית יותר טוב ובהצלחה!

MacabreDoll

New member
הנה שורשרת לשאלות

אני מציעה לך לפנות לפורום תפירה, יש שם כמה כותבות יעילות

HerpDerp

New member
*שאלה לא קשורה בקשר לשיער*

היי, אני יודעת שאני אמורה לשאול את זה בפורום עיצוב שיער וזה, אבל אתם יותר מגניבים ומבינים בקטעים האלה. ^_^ יש לי שיער חום כהה ואני רוצה להפוך אותו לבהיר יותר. משהו כמו ג'ינג'י- אדמדם. שמתי לב שיש אנשים שרוצים גוון אדום וצובעים עם חינה, אני מתלבטת בין זה לבין צבע שיער רגיל (בלי לחמצן). מה אתם אומרים? אגב, זאת פעם ראשונה שאני אצבע אז אין לי ממש ידע בדברים האלה.

למעלה