שם:ליאת גיל:20 מאיפה:אזור השרון סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים:פאנק,פין-אפ,ורטרו למיניהם.. מעצבי אופנה/חנויות אהובים:אלכסנדר מקווין,וזו לא בדיוק חנות,אבל זה מותג שאני כל כך אוהבת hell bunny פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו:השמלות שלי מוזיקה מועדפת:רוקנרול ישן וטוב,רגאיי,דאבסטפ כלב או חתול:חתולים!חיה מושלמת.. פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר:liat salach,לכו על זה
מוטו לחיים: live and let live ולסיום תמונה:אני חמודה,נכון?
שם:ליאור גיל:18 מאיפה:עוד מעט לא פה. סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים:הסגנון שלי מעצבי אופנה/חנויות אהובים:-- פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו:חצאיות/גרביונים/נעליים מוזיקה מועדפת:לא כזה משנה כלב או חתול:חתול פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר:Lior Aurora Abutbul מוטו לחיים: ולסיום תמונה:
שם: ניצןוש גיל: 18, עם אישיות של פולניה בת 80. מאיפה: המקום שבו כולם סוגדים לניל פטריק האריס (ולהוא שמשחק את נייתן בMisfits) סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: כמו גוט'יק לוליטה על אסיד מעצבי אופנה/חנויות אהובים: דיור, ברברי, אלכסנדר מקווין והקול שבתוך הראש שלי פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: גרביונים? ממממ אין לי אחד ספציפי מוזיקה מועדפת: כל מה שזורם כלב או חתול: חתול!!!!!!1
פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: תבקשו בפרטי. Nitzan Halperin בפייסבוק מוטו לחיים: מה שעולה למעלה חייב לרדת למטה, על כל דלת שנסגרת יש חלון שנתח, לימון מוסיף המון ולסיום תמונה: חחחחחחח מיי פרשס. תודה תמיר