שירשור התפקדות/היכרות

svety

New member
אני אימא בעקבות מפגש הצילומים בנווה צדק

רדפתי אחרי כולם עם קרם הגנה ובקבוקי מים. אפילו ארגנתי משלחות למכולת כל הזמן בשביל לקנות שישיות מים. ובכללי, אני תמיד הולכת בראש קייטנת פורום אופנה אלטרנטיבית, ומנסה להבין למה בקבוצת לימונים האחרונים תמיד בסוף.

Shusho

New member
היייייייווווווווווווווששששששששששששש

עכשיו שמשכתי את תשומת לבכם:
שם: מיכל
מאיפה: פתח תקווה
סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: פריקי
. סתם, בין גות' קלאסי לרנסאנס ללוליטה לסייבר לניו מטאל
מעצבי אופנה/חנויות אהובים: שלושת הפריקים הנצחיים: גארת' פו, אלכסנדר מקווין, יוז'י יממוטו
פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: חזיה. סיריוסלי, לא תרצו לראות אותי בלעדיה
מוזיקה מועדפת: בין איביאמ למטאל גותי עם עדיפות ללהקות עם סולניות
כלב או חתול: חתול, דה
פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: http://www.facebook.com/shushonet, ואם אתם מעוניינים יש בלוג בחתימה
מוטו לחיים:
ולסיום תמונה: אני במעיל והחצאית שתפרתי

אורי נה

New member
מיאו

שם:דנה גיל:17 וטיפה מאיפה:חור כזה במרכז ששכחתי את שמו סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים:לא יודעת><" מעצבי אופנה/חנויות אהובים: פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: הג'ינס שאצלי מאז כיתה ז' וכבר צמוד ממש ומלא חורים וכתמים מוזיקה מועדפת:רוק ישראלי ובכלל כלב או חתול:מיאוווווווווו, אז מה אם יש לי כלבה פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר:קוראים לה זלדה מוטו לחיים: מיאו/CARPE DIAM ולסיום תמונה:הודעה מהירה *התקלתם אותי עם השאלות בהתחלה

Blue Emptiness

New member
וזה קשה לי לחשובבבבב

שאולי, יהיה לך עוד טוב גם אחרייייייייי (סורי הייתי חייבת
)

LucyXX

New member
עונה

שם: לוסי.
מאיפה: מקום נידח בשם אריאל/נמצאת לא מעט בת"א.
סגנונות אופנה אלטרנטיבית מועדפים: יש סגנונות שאני אוהבת ומתלבשת בסגנונות כאלה בעצמי ויש את האלה שאני פשוט אוהבת
: ויז'ואל קיי, סייבר, גות, פאנק ועוד ועוד ועוד~
מעצבי אופנה/חנויות אהובים: אל תעשו לי את זה
פריט לבוש שלא תוכלו להפרד ממנו: קפוצ'ון/סווצ'רט/קיצר HOODIE שעמיד בפני רוח!@# חולה עליו ♥
מוזיקה מועדפת: KPOP, ויז'ואל קיי, מטאל, רוק וכו' וכו' וכו'.. הא וגם ראפ
כלב או חתול: אל תעשו לי את זה ;;
פייסבוק/מסנג'ר/יונת דואר: LUCY EKEL בפייסבוק, מסן בפרטי.
מוטו לחיים: יש לי המון, יותר מדי. נסכם ב"אני מושלמת", זה אשכרה מועיל לי ברמות מטורפות בחיים.
ולסיום תמונה: אין לי כוח, תראו בפייסבוק~

למעלה