שירשור מפגש- התוצאות

MacabreDoll

New member
שירשור מפגש- התוצאות

לפי הסקר שנערך יצא שהפורום בחר במפגש צילום בסטודיו עכשיו אנחנו צריכים לבחור תאריך חנוכה מתחיל ב21.12 ונגמר ב28.12 בין היתר אנחנו צריכות להסגר על נושא כמה הצעות-
נשף
סרט אימה- ערפדים זומבים אנשי זאב וקורבנות אדם
סרט נעורים- פריקים פקצות ספורטאים חנונים
חיות/גן חיות (אופציה לעשות שיתוף פעולה כלשהו עם איזו עמותה למען בעליי חיים)- חתולים כלבים דגים סנאים וג'ירפות אלטרנטיביות
גיבוריי על והאוייבים שלהם
בית חולים- אחיות רופאים חולים וגוויות

ZombifiedArbok

New member
נשמע טוב! D:

בכלליות, אני חושבת שאוכל להגיע בכל תאריך [חוץ מה26], אז זה פחות קריטי לי... והאמת, אני לא חושבת שאני פוטוגנית מספיק כדי להרגיש "בבית" במפגש כזה, אבל אשקול הגעה בכל זאת כי התגעגעתי. 3> יש לי שאלה: איך נעשה את כל הנושאים האלו? יהיו אביזרים? [אוזניים של חיות\ציוד רפואי\דם מזויף?\ניבים של ערפדים וכו'?]

Blue Emptiness

New member
בוחרים רק נושא אחד אושניים ומתארגנים בהתאם~

ומה זה, פףףף! ברור שתא פוטוגנית מספיק וברור שאת באה!

ZombifiedArbok

New member
הממממ, אוקיי...

במקרה כזה, נראה לי שמה שהכי יתאים לי [מדברת רק בשם עצמי, כמובן. :p] מכל הנושאים זה או סרטי אימה או חיות. יש לי ניבים של Scarecrow שמזמן רציתי להשתמש בהם, פלוס ציפורניים חדות. בגדים מתאימים אין לי, אבל לפחות בסיס כלשהו יש.
אני חולקת על דעתך בענין, מרווש. P; אבל בכל זאת אשתדל להגיע, כמו שאמרתי. D:

זאת הפקה עצמאית, משמע - אנחנו אחראים לאביזרים

אלעד (אחראי הסטודיו) אמר לי גם פעם - שאם נצטרך עזרה מסויימת בציוד כמו... תחפושת מיוחדת, או לא יודעת מה - הוא יהיה מוכן לעזור ויבדוק עם כמה חברים שהוא מכיר (הוא באמת כפרה וממש נחמד, ואני חושבת שהוא אהב אותנו). אפשר להכניס פיל לסטודיו, זאת לא הבעיה. היא סיפר לי שהם הכניסו לשם אפילו כנף מטוס. אז אפשר להתפרע כמה שאנחנו רוצים אם מה שאנחנו רוצים להביא. אם אנשים רוצים /יכולים / מסוגלים להביא גם ציוד כבד ויש להם מכונית שיכולה לעזור בזה בהובלה והרכבה- מה טוב ומה נעים! אנחנו מארגנים את הכל, מלבד הציוד לצילום וההשכרת מקום.

MeshiNS

New member
הצבעה לתאריך

אנחנו עושים שרשור לסקר תאריכים כדי שאנשים יוכלו להצביע יותר מפעם אחת... אז:
-לתאריך שאתם פנויים...
-לתאריך שלא פנויים... אוקי אני באמת מבקשת מכולם לקחת 5 דקות ולהצביע על ל-כ-ל יום, ככה שנוכל לדעת בצורה הכי טובה איזה יום הכי מתאים לכולנו...אם יש אנשים שיכולים בכל התאריכים יכולים פשוט לעשות
מתחת להודעה הזאת (מחוץ לתאריכים) ואנשים שלא יכולים לבוא בכלל לאף תאריך
...

NyaPrawr

New member
כל הימים פנויים לי בערך,

אז אני תומכת בזה כדי שגם אלינה תבוא~

יכולה מראשון עד רביעי

אני מאמינה שאני אצטרך ללמוד בחופש חנוכה, כי יש לי בגרויות חורף ומבחנים מיד אחרי החג, אבל בכל זאת - זה חופש, והוא מיועד בין היתר גם למפגשים! אז אני חייבת ללכת לפחות לאחד מהם. ההורים שלי טסים ללונדון אז זה הזמן להתפרע קצת

למעלה