שירשור מפגש- התוצאות

MacabreDoll

New member
כסוף השיער? אנחנו רוצות אותו על הסט!

לפי מה שהבנתי מגבי הסטודיו נמצא במיקום מאוד נוח

Blue Emptiness

New member
ברור, רוצים אותו בכל מצב

זה אכן מקום נגיש ונוח, הבעיה שהוא אמר שיש לו הרבה ציוד והוא לא יקח להסחב עם זה בתחבורה ציבורית

MacabreDoll

New member
האלו האלו

אבל אם אנחנו נסגרות על נושא זה מצמצם את הציוד שצריך, לא? צריך לשאול אותו בקיצור

אז הבעיה היא זה להסחב?

כי ממש אין לי בעיה לעזור לו בסחיבה. אני מלכת הסחיבות ואם הוא צריך עזרה בלקחת, להעביר, להעלות ולהוריד - אני לשירותו. אני יודעת שזה דורש מאמץ מסויים (איפור זה עצום, וזאת מזוודה ממש כבדה), אבל תחשבי שכל אחד מאיתנו יביא ציוד מהבית שלו שזה גם דורש להיסחב בתחבורה ציבורית (אני עם כל הרעיונות שיש לי והדברים שאני מתכננת... אני אצטרך אוטובוס רק בשביל עצמי
) - אז אין מה לעשות. זה לא שרק הוא ייסחב עם זה, כל אחד כאן ייסחב עם משהו. ככה זה בדרך כלל, וזה דורש מכולם להיות מוכנים לכזה יום עמוס ומטורף של סחיבות והעברת ציוד.

Blue Emptiness

New member
ברור לי לגמרי

אני לא בדיקו וידעת למה הוא התכוון אלב זה לא הסתדר לו. זה עניין המשקל, אלה ההסחבות עם הציוד של האיפור בתב"צ, לפי מה שהבנתי ><

MacabreDoll

New member
נמרוד מוסר שהוא כרגע עסוק

בעיקר בשירות הלאומי, הוא יעשה מאמץ להגיע אבל זה סיכוי מאוד נמוך בעניין הסחיבות אנחנו נביא איתנו את רוב צורכי הבסיס, למשל מייקאפ, זה מאוד מקל על מאפר שצריך לאפר עדר קטן של אנשים ולא כולם אותו צבע

דווקא זה הכי ייתן גיוון לדעתי

תיכון אלטרנטיבי - הגשמת הפנטזיות שלנו! זה יכול להיות קורע ומצחיק, ואני מאמינה שכל אחד יוכל לקחת את זה לכיוון שלו, כי תמיד בתיכונים יש קבוצות קבוצות, ולכל אחת מהקבוצות יש סטייל מייצג שאנחנו יכולים לייצג אותו. אם צריך עזרה בהכנת תפאורה - אין לי בעיה לבצע. צריך גם על זה לעבוד. אפילו לעשות איורים ראשונים שיכולים להסביר את הכיוון ולהיעזר בזה כדי לדעת את העיצוב הכללי להכנת תפאורה להפקה.

MeshiNS

New member
חיות/גן חיות

(אופציה לעשות שיתוף פעולה כלשהו עם איזו עמותה למען בעליי חיים)- חתולים כלבים דגים סנאים וג'ירפות אלטרנטיביות.

MeshiNS

New member
ללא נושא

צילומים של כל אחד בנפרד וצילומים אקראיים של קבוצות שיתארגנו ביחד....

למעלה