B Blue Emptiness New member 29/11/11 #65 כרגע אין לי עוד תוכניות שידוע לי עליהן אז זורמת על כל תאריך, נראה לי
S svety New member 29/11/11 #67 אני לא יודעת מראש, וכנראה גם לא אדע עד הרגע האחרון. ככה שאני לא מצביעה, מבחינתי תחליטו, ואני אהפוך את העולם בשביל להגיע.
אני לא יודעת מראש, וכנראה גם לא אדע עד הרגע האחרון. ככה שאני לא מצביעה, מבחינתי תחליטו, ואני אהפוך את העולם בשביל להגיע.
I innocence New member 27/11/11 #15 לא אוכל להגיע.. אין לנו חופש בחנוכה מלבד יום אחד, שלצערי כבר נתפס ע"י התחייבות אחרת... תהנו!)
פ פליצי קפיצי New member 30/11/11 #85 היה לי ממש כיף לפגוש אותך במפגש לוליטה, ואני מקווה שנתראה במפגשים נוספים ואחרים מתישהו, כי באמת היה כיף להכיר אותך (אני תמיד חושבת על זה אח"כ, כמה הנוכחות שלך חסרה בתמונות!)
היה לי ממש כיף לפגוש אותך במפגש לוליטה, ואני מקווה שנתראה במפגשים נוספים ואחרים מתישהו, כי באמת היה כיף להכיר אותך (אני תמיד חושבת על זה אח"כ, כמה הנוכחות שלך חסרה בתמונות!)
M MeshiNS New member 27/11/11 #16 הצבעה לנושא צילומים! אוקי אז לכל נושא שאתם רוצים + אם אתם יכולים להביא דברים כדי לעזור בהפקה של הנושא הזה נושא שאתם לא רוצים +סיבה תתקבל בברכה כשתראו שסיימתי לשרשר את כל הנושאים שלנור כתבה אתם מוזמנים להציע עוד נושאים.
הצבעה לנושא צילומים! אוקי אז לכל נושא שאתם רוצים + אם אתם יכולים להביא דברים כדי לעזור בהפקה של הנושא הזה נושא שאתם לא רוצים +סיבה תתקבל בברכה כשתראו שסיימתי לשרשר את כל הנושאים שלנור כתבה אתם מוזמנים להציע עוד נושאים.
N NyaPrawr New member 27/11/11 #32 זו האופציה שהכי תיתן מקום לגיוון. מה שצריך לקחת בחשבון זה שזה אומר שצריך איפור מיוחד, או מאפר או משהו
זו האופציה שהכי תיתן מקום לגיוון. מה שצריך לקחת בחשבון זה שזה אומר שצריך איפור מיוחד, או מאפר או משהו
M MacabreDoll New member 27/11/11 #33 מי מבנות הפורום יצירתיות מספיק? מי מספיק מיומנת כדי לאפר את עצמה? ומי צריכה עזרה?
M MeshiNS New member 27/11/11 #34 אני יכולה לעזור טיפה עם האיפור כאילו, אני לא מיומנת או משו אבל אני יכולה לקלוט רעיון ולבצע אותו
B Blue Emptiness New member 28/11/11 #36 יש גם את נמרוד שדווקא ממש התלהב מהרעיון בפעם הקודמת, אבל בסוף היו לו קשיים בהגעה~