חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה למברט שוב במקום הראשון

כל המבקרים שטענו שלשחרר אלבום בראשון לנובמבר זה רעיון מטומם אכלו את הכובע כשאלבומה הרביעי של מירנדה למברט -Four The Record נכנס היישר למקום הראשון והעיף משם את טובי קית'. הנה חלק מהביקורות שקיבל האלבום:
Billboard “The Coolest Girl In Country” “One of the most-anticipated country records of the fall.” Country Weekly “A rare 5 star rating from Country Weekly.” “Best album yet.” EW.com “Four is her most vivid effort yet.” (A-) GAC “A compelling listen.” Spin “Country’s breakup badass tempers her vengeance.” (7 out of 10.) PrideSource “Her best album, and easily atop the year’s finest.” (A) 98Country “An incredible album full of feelings and emotions.” AllMusic.com “She’s digging deeper than ever before and finding considerable riches” LA Times “The Grammy Award she collected last year for best country female vocal shouldn’t be a one-time occurrence.” MSN.com “A completely authentic gesture from an artist who honors her influences and has paid her dues” New York Press “A mesmerizing, idiosyncratic outlook on life, love and heartbreak.” Reuters.com “Can we just induct Miranda Lambert into the Country Music Hall of Fame right now?” USA Today “A force to be reckoned with” (3 out of 4)​

Guncrazy

New member
כל הכבוד לה

זה עדין לא גורם לי לרצות לשמוע את האלבום
אבל אני מרשה לך להמליץ לי על השיר הכי טוב באלבום שיגרום לי לרצות להאזין לה כל היום. אם זה יעבוד אני אתן לה צ'אנס. אם השיר הכי טוב שם לא יגרום לי לאהוב אותה כנראה שזה אבוד

Guncrazy

New member
זה שיר נחמד מאוד

טוב, אתן לה צ'אנס. אבל בהמשך השבוע
אחזור אליכם עם ממצאים.

LeAnnDylan

Well-known member
הילרי סקוט מקדישה שיר לסבה המנוח

ביום שני הופיעו חברי ליידי אנטבלום בריימן אודיטוריום בנאשוויל במופע מיוחד עבור הפן קלאב שלהם. לפני שהם עלו לשיר שיר גוספל הילרי סקוט סיפרה שאת השיר הבא היא רוצה להקדיש למעריץ הכי גדול שלה, סבא שלה שנפטר ביום שישי שעבר. בקושי הצליחה לסיים את המשפט עם הדמעות שחנקו את גרונה והמשיכה וסיפרה שסבה שהיה המעריץ הגדול ביותר שלה אמר לה שברגע שהלהקה שתופיע בריימן אודיטוריום הם חייבים לשיר שיר גוספל ולכן היא מקדישה לו את השיר. הנה וידאו של האירוע - http://youtu.be/bHZ8n-6Bao4

LeAnnDylan

Well-known member
כריס יאנג מעיף מעריץ מהמופע שלו

כריס יאנג (הזוכה החמישי של נאשוויל סטאר) הופיע בראסטון לוס אנג'לס עם שירו Gettin' You Home כשלפתע הבחין בקהל בגבר שעמד בשורה הראשונה ודחף איזו בחורה שעמדה על ידו בפנים. כריס הפסיק את השיר בעצבים וצעק על החור שיעוף המופע שלו. אנשי האבטחה שהיו במקום ליווי את הבחור החוצה לקול תשואות של הקהל. הנה וידאו שצילם מעריץ שנכח במקום - http://youtu.be/670K50oyAfg

למעלה