חדשות ועדכוני קאנטרי

היום צ'אט עם ליאן ריימס!!

חם מהמייל: Tune in tonight at for a Live Chat with LeAnn's about her New Movie 'Reel Love', on the CMT network This evening, November 21st at 6pm Pacific Standard time go to: http://www.leannrimesworld.com/blog LeAnn will discuss will discuss the movie and answer some questions from you! Remember, there are usually lots of people online so, LeAnn will do her best to get to everyone, but even if she can't she still loves you :) Be sure and log on a few minutes early so our team can organize your questions! All Our Best, LeAnnRimesWorld.com Web Team © LeAnn Rimes

Guncrazy

New member
לא התעוררתי

הייתי רק בכמה דקות האחרונות. היא הייתה כל כך יפה

X יו יו S

New member
טקס ה-AMA

בלייק שלטון זכה כאמן הקאנטרי הטוב ביותר בזמן אחרון אני שומעת עליו הרבה אולי רק בגלל שהתחלתי להתאהב בו
וטיילור גם זכתה בכמה פרסים פה

כל הכבוד, תודה!

אגב בלייק, הוא מופיע לכמה שניות בפרסומת החדשה של the voice שבה הם משויצים שזאת התכנית הכי מפורסמת של השנה. פעם ראשונה של בלייק בטלויזיה הישראלית קולולו

LeAnnDylan

Well-known member
מה זאת אומרת פעם ראשונה?

את מודעת לזה שהתוכנית עצמה משודרת כבר חודשיים בערך והפרומואים אליה החלו כחודש וחצי לפני מה שאומר שיש לו ותק של שלושה וחצי חודשים בטלוויזיה הישראלית...

כן נו אבל זה רק ביס

אני בחיים לא ראיתי אותו למשל. ונכון, כשכתבתי את זה לא זכרתי את העובדה הקטנה הזאת|מגלגל|, סניליות.

למעלה