חדשות ועדכוני קאנטרי

West Doll

New member
אוווו אבל גם בלונד יפה לה!

יש לי חולשה לבלונדיניות. אולי אני אתחיל לאהוב אותה ;;

blah blah story

New member
בטח קשה לנגן על
עם זרת שבורה

איזה הזוי שהם לא היו בחתונה שלה... הם נראים ממש קרובים. לא?

LeAnnDylan

Well-known member
קצת חדשות קאנטרי מהגראמי הקרוב

טקס הגראמי ה-54 יערך ב-12 לפברואר (עוד שמונה ימים). בלייק שלטון ודה בנד פרי יחברו לגלן קמפבל להופעה מיוחדת בטקס לכבוד קבלת פרס הלייפטיים אצ'יבנט שהוא יקבל לפני פרישתו הסופית המתוכננת השנה. כמו כן טיילור סוויפט וג'ייסון אלדין יופיעו אף הם בטקס. ודיירקס בנטלי ומירנדה למברט יגישו פרס. הקטגוריות שרלוונטיות אלינו: BEST NEW ARTIST The Band Perry Bon Iver J.Cole Nicki Minaj Skrillex Best Country Solo Performance Dirt Road Anthem – Jason Aldean I'm Gonna Love You Through It – Martina McBride Honey Bee – Blake Shelton Mean – Talor Swift Mama's Song – Carrie Underwood Best Country Duo/Group Performance Don't You Wanna Stay - Jason Aldean With Kelly Clarkson You And Tequila - Kenny Chesney Featuring Grace Potter Barton Hollow - The Civil Wars Are You Gonna Kiss Me Or Not - Thompson Square Best Country Song Are You Gonna Kiss Me Or Not - Thompson Square God Gave Me You – Blake Shelton Just Fishin' - Trace Adkins Mean – Taylor Swift Threaten Me With Heaven – Vince Gill You And Tequila - Kenny Chesney Featuring Grace Potter Best Country Album My Kinda Party - Jason Aldean Chief - Eric Church Own The Night - Lady Antebellum Red River Blue - Blake Shelton Here For A Good Time - George Strait Speak Now - Taylor Swift

blah blah story

New member
יפה למרטינה על המועמדות.

לא ידעתי שהיא מועמדת. למרות שהיא שרה על סרטן קשה לי להאמין שהיא תזכה

LeAnnDylan

Well-known member
סינגל חדש לג'וש טרנר

ג'וש טרנר החתיך משחרר סינגל חדש. לסינגל קוראים Time Is Love. מה דעתכם עליו?

LeAnnDylan

Well-known member
ריבה מקנטייר חוזרת לטלוויזיה

לפני יומיים שודר פרק בתוכנית Who Do You Think You Are של –NBC שזו סדרה שעוקבת אחרי משפחות מפורסמים, אחרי ההיסטוריה שלהם, סיפורים אישיים ואנשים שעזרו להביא אותם לאיפה שהם. ריבה כיכבה בפרק הזה אם זה מענין מישהו. אבל חדשות טלוויזיה שקשורות לריבה והן קצת יותר מעניינות הן שהיא קיבלה סיטקום משלה. חלקכם וודאי זוכרים את התוכנית "ריבה" ששודרה בזמנו בערוץ 10 אצלנו בה כיכבה ריבה מקנטייר כאם חד הורית שבעלה עזב אותה לטובת בלונדה צעירה וסתומה. אז לא, לא מחזירים את התוכנית, אבל ריבה קיבלה סיטקום חדש בו היא מככבת שנקרא Malibu Country בתוכנית היא מגלמת אישה שהתגרשה מבעלה הבוגדני שעוברת להתגורר במאליבו ומנסה להחיות את קריירת השירה שלה. התוכנית תשודר ברשת ABC. ואם כבר ריבה, אז אולי שמעתם, ואולי לא אבל ריבה הייתה הסלב האחרון [עד כמה שידוע לי] שנפל קורבן למוות וירטואלי. בזמן האחרון יש יותר מידי אנשים משועממים שמפרסמים הודעות על מותם של אנשים מפורסמים . על פי השמועה ריבה נפלה אל מותה אחרי שיצאה לטיפוס הרים בזמן צילומי סרט באוסטריה. לא עברו 10 דקות והיא הפכה לטרנד החם ביותר בכל מנועי החיפוש הגדולים באינטרנט. קיר הפייסבוק שלה הוצף בהודעות נואשות של מעריצים המתפללים לשלומה ומוכנים לחתוך ורידים ברגע שתצא הודעה רשמית על מותה. ריבה מיהרה לפרסם ציוץ מרגיע: "יש שמועה שמסתובבת שנהרגתי אתמול אחרי שנפלתי מהר באוסטריה בזמן צילומי סרט. אומנם הייתי רוצה מאוד לצלם סרו באוסטריה, לא נפלתי משום הר ואני בהחלט לא מתה! אני חיה ובועטת! רובכם ידעתם את זה כבר כי עדכנתי אתכם כל הזמן לגבי המירוץ של שלבי [הבן של ריבה]. הו וול. שיהיה יום טוב.

הסדרה הטובה ביותר

אתם לא מבינים כמה הצפות קיבלתי. נראה לכם שזהו סופו של המשמש? אני אמות תוך כדי טביעה בים של ריבת משמש. כבר תכננתי את הכל!!

blah blah story

New member
מה הקטע להרוג מפורסמים?

זה מצחיק שבחרו "להרוג" דווקא אותה
יו...לא יודעת למה..אבל זה הזכיר לי את קני מסאות' פארק

LeAnnDylan

Well-known member
קלי קלרקסון משחררת גרסת קאנטרי ל-MKIA

הסינגל הראשון של קלי קלרקסון מתוך אלבומה החדש Stronger, Mr. Know It All קיבל גרסת קאנטרי משלו. אני אוהבת את שיר המקורי אבל גרסת הקאנטרי לא ממש קשורה לחיים וזה סתם מרגיש כאילו לקחו את אותו עיבוד קאנטרי סטנדרטי שדוחפים לכל שירי הפופ שמנסים לכפות עליהם להתאים לקאנטרי. אני מאוד אשמח לראות את קלי שרה קאנטרי אבל עם שירים שנכתבו בתור שירי קאנטרי לא כאלה שנכפה עליה להיות קאנטרי עם עיבוד בנאלי וגרוע.

LeAnnDylan

Well-known member
צ'אק וויקס בפארודיה על The Voice

זוכרים את צ'אק וויקס? כן הוא זמר קאנטרי אבל מבחינתנו הוא בסך הכל האקס החתיך של ג'וליאן האף. בכל אופן, הוא השתתף בפארודיה על התוכנית The Voice הנה הוידאו - http://www.collegehumor.com/video/6700836/the-vibe

LeAnnDylan

Well-known member
לורן אליינה שרה U2 וגם עושה ראפ

לורן אליינה באחת ההופעות האחרונה שלה עשתה קאבר לשיר Still Haven't Found What I'm Looking For כמו כן גם ל-Dirt Road Anthem של ג'ייסון אלדין כולל קטעי הראפ (שמתחילים בדקה השמינית)

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ניפר נטלס שרה בפרסומת של פפסי

ג'ניפר נטלס הסולנית של שוגרלנד הקליטה את Your Cheatin' Heart של האנק ווילאמס עבור הפרסומת החדשה של פפסי מקס. לא רואים אותה בפרסומת אבל שומעים את הקול שלה. זה קטע קצר אבל זו עדין ג'ניפר וזה תמיד טוב

למעלה