חדשות ועדכוני קאנטרי

West Doll

New member
רק שתדעו,

למי שעדיין נכנס לפה מרוב עומס ההודעות [היי צליל ודרורית] הפרק של הקרוסרודס של קרי וסטיבן היה בעל הרייטינג הגבוה ביותר ב-7 השנים האחרונות. יותר מ3.1 מליון צופים צפו במשך הסופ"ש שCMT הקרינו את ההופעה ולפרמיירה עצמה צפו כ1.9 מליון צופים. דבר שלא קרה משנת 2005 בקרוסרודס של ליונל ריצ'י וקני רוג'רס. וגם לכל המעוניינים לדעת כשזה שודר אז צמד המילים #CMTcrossroads היה ממוקם במקום ה-3 בטוויטר

LeAnnDylan

Well-known member
טיילור סוויפט יוצאת עם זאק אפרון?

השמועות טוענות שכן. בנתיים אנחנו רק יכולים לקוות (או לא) שזה נכון רק בשביל הפרידה המתוקשרת שבעקבותיה יגיע ה-Picture To Burn הבא של טיילור. אני אוהבת את השירי ברייק-אפ שלה
בכל אופן הסיפור הוא כזה, טיילו רוזאק נראו נכנסים למסעדה בלוס אנג'לס יחד ואכלו ארוחת ערב נחמדה עם המון צחקוקים. הם מצידם טוענים שנפגשו לפגישה עסקית כדי לדבר על הסרט החדש של שניהם - Dr. Seuss’ The Lorax. טיילור ארה שאומנם היא חושבת שזאק חמוד אבל הם נמצאים בשלב שונה של החיים כרגע ושזה פשוט לא יקרה. הו וול...

LeAnnDylan

Well-known member
אלבום דואטים קאנטרי לליונל ריצ'י

ליונל ריצ'י הכריז על תאריך יציאת אלבום הדואטים שלו – 27 במרץ. האלבום כולו יכלול שירים של ריצ'י בדואטים עם אמני קאנטרי שונים. הנה רשימת השירים והאמנים איתם יבצע את הדואטים: 1. ‘You Are’ Feat. Blake Shelton 2. ‘Say You, Say Me’ Feat. Jason Aldean 3. ‘Stuck on You’ Feat. Darius Rucker 4. ‘Deep River Woman’ Feat. Little Big Town 5. ‘My Love’ Feat. Kenny Chesney 6. ‘Dancing on the Ceiling’ Feat. Rascal Flatts 7. ‘Hello’ Feat. Jennifer Nettles 8. ‘Sail On’ Feat. Tim McGraw 9. ‘Endless Love’ Feat. Shania Twain 10. ‘Just For You’ Feat. Billy Currington 11. ‘Lady’ Feat. Kenny Chesney 12. ‘Easy’ Feat. Willie Nelson 13. ‘All Night Long’ Feat. Jimmy Buffett אומייגאד הלו עם ג'ניפר נטלס

איף מה נראה לו?

הוא אפילו לא פנה אליי שנעשה דואט
מלכת המשמש והקאנטרי בכבודה ובעצמה!!!!

blah blah story

New member
האמת שמשום מה אני מחכה לדיסק הזה

כי אני לא יודעת איך קרה דבר אבל אני מכירה מס' שירים של לליונל ריצ'י‬ ואפילו מחבבת אותם. אבל כמובן אני הכי מחכה לדואט שלו עם המלכה שלי. מי שלא ראה את התוכנית (שזה בעצם כולכם
) לא מאמין כמה הדואט שלהם מקסים. וגם הדואט עם ג'ניפר נשמע טוב... ד"א - הנה קישור להקלטות של הדואט שלו עם שאניה http://www.youtube.com/watch?v=fZF8FmItCr8
מהממת

לא..

אבל לא חיפשתי בכלל עדיין
בכל מקרה, עכשיו חיפשתי ולא מצאתי עדיין. נחכה.

blah blah story

New member
אם היה לי חשבון באייטונס הייתי מורידה

לא איכפת לי לשלם דולר על השיר. אבל אין לי חשבון שכזה

LeAnnDylan

Well-known member
ג'ייסון אלדין ולורן אליינה בדואט

אחרי שבלייק שלטון תפס את תפקידו של ג'ייסון אלדין בדואט Don't You Wanna Stay עם קלי קלרקסון. הגיעה תורה של לורן אליינה לתפוס את מקומה של קלי קלרקסון בשיר. ג'ייסון הזמין את לורן אליו לבמה לבצע איתו את הדואט. מה דעתכם?

LeAnnDylan

Well-known member
בתו של דיירקס בנטלי תשיר איתו באלבום

לדיירקס בנטלי יש אלבום חדש Home שצריך לצאת עוד שלושה ימים. בשיר האחרון באלבום Thinking of You בסוף השיר בתו הקטנה של דייקרס, איבי בת ה-3 שרה את הגרסה שלה לשיר ומראה כמה היא באמת מתגעגעת לאבא שלה כשהוא נמצא רחוק. כאן תוכלו לראות את האב הגאה עם בתו הקטנה מופיעים את השיר הנ"ל - http://youtu.be/PYLascMi6R0 אם זה לא עשה לכם חשק להקשיב לאלבום אולי דואט עם קארן פיירצ'יילד (הברונטית המהממת מליטל ביג טאון) יעשה לכם חשק? השנים חברו לדואט בשיר "When You Gonna Come Around" שגם הוא כאמור, יכלל באלבומו של דיירקס. הסינגל הבא מהאלבום, אגב, הולך להיות 5150 וכאן דיירקס מסביר מה משמעות המספרים עם הצצה לשיר עצמו - http://youtu.be/dWzgNZwIs-s

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות ליידי אנטבלום-

הנה כמה דברים קטנים מעניינים יותר ומעניינים פחות מהתקופה האחרונה- *צ'ארלס קלי שבר את הזרת שלו. מוכשר.. *הילרי סקוט הודיעה רשמית שלא תחזור לבלונד (אני שומעת מקהלת כנסייה מזמרת הללויה ברקע עם יונים מתעופפות בשלווה) *כשנשאלו עם איז אמן פופ היו מעוניינים לבצע Crossroads הילרי אמר ג'סטין טימברלייק (ואיבדה כמה נקודות אצלי
) הבנים אמרו אדל. *חברי הלהקה מוכנים להביא תינוקות לעולם. אחרי שהילרי סקוט התחתנה בחודש שעבר ודייב הייווד התארס, הגיע הזמן לדבר על השלב הבא. צ'ארלס קלי מספר שכשהגיע ללהקה הוא היה נשוי בעוד השנים האחרים היו רווקים וזה הרגיש קצת מוזר אבל הוא שמח עכשיו כשהילרי ודייב עוברים את אותו תהליך שהוא עבר ושזה מאוד מרגש עבור כולם וזה קירב אותם עוד יותר. הוא אמר שהגיע הזמן להרחיב את האוטובוס שלהם וכשנשאל לגביי הרעש של הילדים אמר שפשוט ידחפו אותם בחלק האחורי של האוטובוס כדי שלא ירעישו
טמבל. *כידוע [או שלא] צ'ארלס קלי ודייב הייווד לא נכחו בחתונתה של הילרי חברתם ללהקה לכן באחד המופעים האחרונים של ליידי איי הם החליטו להביא לזוג הטרי [כריס, בעלה של הילרי הוא המתופף של ליידי אנטבלום] עוגת חתונה כדי שיוכלו להרגיש "חלק מהחתונה"., לפני שמישהו מהם הספיק לטעום מהעוגה, הובס, הכלב של הילרי וכריס קיבל את הטעימה הראשונה כשהחליט לדחוף את הראש שלו לתוך ערימת הקצפת
*ליידי איי, דאריוס ראקר ות'ומפסון סקוור עושים קאבר ל- Black Water. במהלך הופעה של ליידי איי, הם הזמינו את דאריוס ות'ומפסון סקוור [מופעי החימום שלהם] לבצע איתם יחד את מופע ההדרן. זו לא הפעם הראשונה שליידי איי מבצעים קלאסיקות רוק. בשנה שעברה הם הזמינו לבמה את ג'וש קלי [אח של צ'ארלס ובעלה של קת'רין הייגל] ו-Eden's Edge לבמה לשיר איתם את Midnight Rider ואת Sweet Emotion.

שבר את הזרת???

הילרי סקוט הייתה בלונדינית? איך פספסתי את זה? אני אומרת שיקשיבו לבנים. מה ג'סטין??? פקאצה
איזה חברים חרא
לא באו לחתונה שלה

LeAnnDylan

Well-known member
מה יש לך, היא הייתה בלונדה די הרבה זמן

ונראתה כמו סלאט צמרת. הנה תמונה להמחשה פלוס הקליפ של I Run To You הגרסה הראשונית שלו בכל אופן, בו היא הייתה בלונדינית. היא כזו מהממת בתור ברונטית
תראי את הגרסה השניה של השיר בגרסה הברונטית [עם הפוני!!
] שלה

למעלה