חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
טיילור סוויפט ונער הסרטן שלה

אולי שמעתם ואולי לא אבל לפני כמה ימים, נער בשם קווין מגווייר החולה בסרטן פתח עמוד פייסבוק ובו הוא מבקש מטיילור סוויפט לבוא בתור בת הזוג שלו לנשף הסיום שנופל על יום הולדתו. הנער שהחלים כבר מלוקמיה פעם אחת, נפל שוב קורבן למחלה. אחותו שמנהלת את העמוד פנתה לטיילור סוויפט דרך עמוד הפייסבוק שלה בבקשה שתיקח את אחיה לנשף הסיום. תוך כמה שעות היו בעמוד האירוע שפתחה האחות מעל למאה אלף מעריצים ומאז כולם עוצרים נשימתם בציפיה לתגובה מטיילור סוויפט. התגובה שלה לא איחרה לבוא והיא כתבה על קיר הפייסבוק שלה: "קווין,אני ממש מצטערת. לא אוכל להגיע לנשף הסיום שלך. אבל תהיתי, טקס ה-ACM מתקרב, האם תרצה להיות בן הזוג שלי לטקס? אוהבת, טיילור" אז חוץ מכמה חברים לספסל הלימודים של קווין שלא יזכו לראות את טיילור בנשף הסיום שלהם, העולם כולו שמח, כך גם קווין שאוהבת את טיילור יותר מכל דבר אחר בעולם. כמה נחמד...

West Doll

New member
תכלס, היא יצאה מדהימה.

אבל אני עדיין לא סובלת אותה
אולי אני אגיד לקרי להיות הדייט שלי במסיבת פורים מהעבודה? אני אגיד שיש לי איזה מחלה סופנית.

symptoms

New member
תוציאי את המחשבות המלוכלכות מהראש שלך

מלבד זה, כן
רעות

symptoms

New member
אז אני וקרי נתבודד לנו בפינה.

עם הראשים התמימים שלנו. רעות

symptoms

New member
כל הכבוד לה,

עכשיו רק שתפסיק לשיר ובאמת כל העולם יהיה מאושר
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
ראסקל פלאטס קונים לשרה אוונס רכב חדש|או

שרה אוונס שהצטרפה לראסקל פלאטס יחד עם האנטר הייז לסיבוב הופעות קצר שהתחיל בתחילת השנה הנוכחית והגיע לסיומו לפני כשבוע, קיבלה מתנה לא שיגרתית מחברי הלהקה. כאות תודה על טור מוצלח, חשבנו להעניק לשרה מתנה. אומר גארי, סולן הלהקה. ואיזו מתנה צריכה זמרת קאנטרי? כמובן, רכב. לפי הטוויטר של שרה, מסתבר שהמתנה הזו הייתה מאוד מוערכת.. פףף כאילו שחסר לה כסף

West Doll

New member
WTF?!

העולם ממש לא צודק. למה אפחד לא קונה לי אוטו ליומולדת?????

LeAnnDylan

Well-known member
ליידי אנטבלום מארחים על הבמה את..

בהופעה אחרונה של ליידי אנטבלום כנראה נמאס להם לשיר עם עצמם אז הם החליטו שיהיה נחמד להעלות אורחים לבמה לשיר איתהם. ראשון שעלה היה לוק בריאן, יחד הם שרו את Do I http://youtu.be/kgAFT_cZZqw לאחר מכן הם הזמינו את שרה אוונס לבמה לשיר יחד את A Little Bit Stronger http://youtu.be/nCGDJu7agJI

West Doll

New member
אוי איזה חמודים.

לא ראיתי את הוידאוז עד הסוף כי התחרשתי אבל בהחלט נחמד.

LeAnnDylan

Well-known member
קרי, טיילור והילרי ברשימת 100 הנשים

ערוץ VH1 עורך כמידי שנה את רשימת 100 Greatest Women in Music. במקום הראשון ניצבה בלי שום תחרות מדונה. במקומות 2-5 לפי הסדר נכנסו; מאריה קארי, ביונסה, ליידי גאגא ואדל. ולמיקומים שמעניינים אותנו: במקום 89 הילרי סקוט מליידי אנטבלום. במקום 62 ליאן ריימס במקום 58 מירנדה למברט במקום 43 טיילור סוויפט במקום 39 הדיקסי צ'יקס במקום 37 פיית' היל במקום 35 שאניה טווין ובמקום 23 קרי אנדרווד כל הכבוד לכל הנשים שנכנסו לרשימה

למעלה