חדשות ועדכוני קאנטרי

symptoms

New member
זה 100 הנשים הגדולות אוור?

כי אם כן, המצעד הזה חסר זכרון וכבוד היסטורי בצורה משוועת. עם כל אהבתי לקרי לשים אותה לפני שאניה זה מטופש. וכנ"ל לגבי כמה בחירות של החמישיה הראשונה. אם זה מצעד של השנה עדיין יש שם כמה דברים מפגרים. בכל מקרה, כל הכבוד לכל מי שנכנסה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
קית' אורבן יהיה מאמן אורח ב-The Voice

גם אוסטרליה נסחפה אחרי הלהיט שמשגע את העולם. אחרי שכל מדינה שמכבדת את עצמה פלוס ישראל רכשה את הפורמט, מתחילים לחפש מאמנים שידרכו את המתמודדים. לגרסה האוסטרלית גייסו את קית' אורבן בתור מאמן אורח שמבטיח לא להיות רשע. הוא אומר שהוא מכיר את התהליך הזה מתחילת דרכו בו קטלו אותו המון ולנו נתנו לו צ'אנס ולכן הוא לא מתכוון להיות כזה קית' יופיע לצידם של דלתה גודרם, סיל וג'ואל מאדן הסולן של גוד שארלוט.

symptoms

New member
כפרות על קית'

ועל דה וויס, הם מביאים גם את אלאניס
(למרות שזה האמריקאי, אבל מה אכפת לי, אני לא עושה אפליות). רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה למברט נגד כריס בראון

מירנדה למברט אף פעם לא הייתה בחורה שסותמת את הפה והיא לא עשתה את זה גם בטקס הגראמי האחרון בו הופיע כריס בראון עם שני שירים. דבר שעצבן את מירנדה. בהופעה שלה לפני הגראמי בזמן השיר Gunpowder and Lead החזיקה שלט שכתוב עליו "Take note Chris Brown" וביקשה מהמעריצים לצלם אותה עם השלט. מירנדה שכבר הביעה את התנגדותה לחזרתו של כריס בראון, שהואשם בתקיפה של הזמרת ריהאנה, לעולם המוזיקה והתבטאה נגדו מספר פעמים. במהלך הטקס היא צייצה: "וכריס בראון פעמיים? אני לא מבינה את זה. הוא היכה אישה" בציוץ נוסף הוסיפה: "זה לא מגניב שאנחנו מתנהגים כאילו זה לא קרה. הוא צריך להקשיב ל-Gunpowder and Lead ולחזור למקום אליו הוא שייך. וזה לא בגראמי" כריס מציד צייץ: "Using my name to get publicity? I love it! Perform your heart out!" בהתלה לא היה ברור למי מכוון הציוץ כיוון שהיו מספר אמנים שהתבטאו נגדו אך כמה דקות לאחר מכן הוא צייץ שוב "Go buy @miranda_lambert album! So motivational and ‘PERFECT’!" אח"כ הוא המשיך לקטר. הוא לא השתמש בשמה של מירנדה אבל היה ברור שהוא מתייחס אליה. לאחר מכן מירנדה בחרה לא להתייחס אליו ולכבד אותו בתגובות נוספות.

West Doll

New member
בהחלט מלכה

לפי דעתי צריכים להעיף אותו ואת ריהאנה ביחד. שני אידיוטים.

West Doll

New member
50 הוידאוז של שנות ה2000 מאת GAC

וול, הצופים בוחרים והרי התוצאות. טופ 10 (רק כדי שההודעה לא תראה עד כדי כך מתה):
01. Carrie Underwood — “Before He Cheats” 02. Alan Jackson — “Where Were You” 03. Taylor Swift — “You Belong With Me” 04. Trace Adkins — “Honky Tonk Badonkadonk” 05. Lady Antebellum — “Need You Now” 06. Blake Shelton — “Hillbilly Bone” 07. Toby Keith — “Courtesy of the Red, White, and Blue (The Angry American)” 08. Carrie Underwood — “Jesus Take The Wheel” 09. Brooks & Dunn — “Believe” 10. Keith Urban — “Days Go By”​
מה אתם אומרים?

blah blah story

New member
באמת חמוד. אני אוהבת את המבטא שלו

וזו הגירסה הכי קאנטרית של השיר הזה

יוווווווווווווווווו

מה זה! הוא פשוט מדהים!! לא ידעתי כמה טוב השיר הזה יכול להיות בגרסה גברית. אני לא יודעת אם הוא התעלה על של ליאן, אבל הוא הפציץ!

LeAnnDylan

Well-known member
פפפט נסחפת

מתעלה על ליאן עלק. הגרסה שלו חמודה והוא חתיך וזהו בערך
שיחזור לנענע את הישבן שלו

limors2

Active member
סטיל מגנוליה התפרקו?

שמעתי היום שירים שקניתי בחינם מהאייטונז ואחד מהם היה שיר נורא נחמד שתהיתי למה אני לא שומעת אותו יותר, וכשבדקתי מה הוא ראיתי שהוא קיפ און לאבינג יו של סטיל מגנוליה. ואז נזכרתי בהודעות עליהם פה ועל זה שרק דרורה(?) אוהבת אותם וזה שיעשע אותי. אז דרורה(?), את לא לבד!

חחחחחחחחחחחח

חשבתי שאת צוחקת! כי כזה, ליאורה, סטיל מגנוליה? איך אני שמחה! שמחה שאת מכירה אותם, לא שהם התפרקו
נכון שהאלבום הראשון (וכנראה האחרון
) ממש טוב?

limors2

Active member
לא יודעת, אני מכירה רק את השיר הזה

אבל אם הם עשו שיר כ"כ טוב הם בטח נחמדים. אז אני אוהבת אותם.

למעלה