8x08

snavgm

New member
מה קורה לכם? איפה כולם? פרק מעולה!

מה רק אני רואה? כולם במחווה הזדהות עם עדי? לא צופים במחאה קולקטיבית? אז- קודם כל לידיעתכם-כל המקטרים על העונה והתסריט והכל- אני לא יודעת מה איתכם- ובלי לנתח מה כמה למה ואיך- אני ממש נהנית מהפרקים העונה!! ולידיעתכם היה דווקא פרק מעולה! מותח, מצחיק, מלא דרמה. למרות שנראה שאין ממש תעלומה- כולם יודעים מי רצח, מי הסתיר וכו' עדיין הקטע - מתי יגלו ואיך. וצ'אק שהפך קריפי ומפחיד- עובד. הפרק היה מותח. ישבתי במתח כל הפרק..
סוזן הייתה מצחיקה נורא- עשתה לי את הפרק- בקטע שנגיע מבקר האומנות המרושע הקטן- ובכל הקטעים.. כשהיא נמרחת על התמונה שלה בגלריה ומחליקה לאורך הריצפה.. ממש נקרעתי מצחוק.. אני דווקא אוהבת את הסטורי ליין שלה עם המורה לאומנות וכל המסביב.
הקטעים עם ברי וצ'אק ממש קריפיים..וכל הגילוי של הרצח הזה (שההסתרה שלו היא אומנם מטופשת וחסרת הגיון- עדיין ממותח).
נראה לכאורה שטום ולינט הולכים לקראת פרידה - מה שבעיני באמת הכי נכון עבורם בקטע של היחסים שלהם- אבל יש לי תחושה חזקה שעוד נראה קאמבאק מפתיע וסוחף..והם יגלו שמה שיש להם עמוק ובלתי ניתן להחלפה.. ובא גואל לציון. אז עדי- האנג אין ט'אר- הם עוד ישובו. אני מרגישה כך.
שאלות: 1. לאן נעלם MJ? 2. לאן נעלמה התינוקת של לינט? מה לא צריך לטפל בה? כאילו בלעה אותה האדמה. מוזר- לא? 3. איפה מייק בכל הסיפור? 4.אנחנו רק בפרק 8 (מתוך 23-24?) וכבר צ'אק ממש קרוב קרוב לפתרון התעלומה.. מה יעשו שאר ה 16 פרקים עד לפינלה?

james p

New member
צודקת בשאלות שלך

חוץ מ"איפה מייק?" הוא החביא את הגופה לנצח וזה מספיק. מי צריך את הצנון הזה יותר???

adii1201

New member
כן בדיוידי של עונה 7, אני יודעת

אבל זה אשכרה הפרומו הרשמי לפרק הבא

james p

New member
ראיתי את זה ולא ממש הבנתי

כיזה לא ממש פרומו שמראים סצנות אלא רק את ונסה. אבל זה היה ממש אבל ממש מצחיק. ובכלל היה פעם שמיס פיגי הגיעה לויסטריה ליין. נחמד לראות אותה שוב.

snavgm

New member
עוד שעוד לא צילמו את הפרק הבא..

עם כל הפגרות ..ובקצב של פרק בחודש אולי עוד לא צילמו בכלל. מה הלחץ?

אני מצטרף לעדי..

די אחרי הפרק המגושם והדבילי הזה באמת שאני לאדע למה לצפות יותר ולמה בכלל לצפות(מהמילה צפייה) יותר
אין אפילו על מה לחפור.. הכל הפך להיות כזה דביק ומטופש. היחידה שקצת הצילה את המצב זאת ברי שהיא שחקנית מדהימה וכרגע מחליפה את דילייני כמוכשרת היחידה שאין לה מה לחפש בליין יותר.. סוזן... "אמנות"
הציורים האלה היו פשוט קלסתרונים משטרתיים
לינט שהפכו אותה לפאטיתתת והמשפטים שנתנו לה להגיד ולטום... כל כך עלובבבב, מבזה ומשפיל כדמות וכשחקנית!! אני פשוט מזועזע ממה שראיתי הפרק ואני מבין את עדי בהחלט!!! אני רק חייב להגיד שפסדר, מקובל עליי נישואין שעולים על שרטון והכל אבל הדרך שבה עשו את זה העונה פשוט עליבות תסריטאית במיטבה! גבי והשתיין... משעמםם, ממוחזר, לא מעניין, לא תורםםם.. וצ'אק... מה כבר נשאר להגיד על זה.. על השרלוק הולמס שלנו.. תת רמה!!! טוב מבחינתי מיציתי את הסדרה. ואני אחזור לפינאלה. כל מה שיהיה בדרך לשם לא מעניין אותי..

למעלה