מה קורה לכם? איפה כולם? פרק מעולה!
מה רק אני רואה? כולם במחווה הזדהות עם עדי? לא צופים במחאה קולקטיבית? אז- קודם כל לידיעתכם-כל המקטרים על העונה והתסריט והכל- אני לא יודעת מה איתכם- ובלי לנתח מה כמה למה ואיך- אני ממש נהנית מהפרקים העונה!! ולידיעתכם היה דווקא פרק מעולה! מותח, מצחיק, מלא דרמה. למרות שנראה שאין ממש תעלומה- כולם יודעים מי רצח, מי הסתיר וכו' עדיין הקטע - מתי יגלו ואיך. וצ'אק שהפך קריפי ומפחיד- עובד. הפרק היה מותח. ישבתי במתח כל הפרק..
סוזן הייתה מצחיקה נורא- עשתה לי את הפרק- בקטע שנגיע מבקר האומנות המרושע הקטן- ובכל הקטעים.. כשהיא נמרחת על התמונה שלה בגלריה ומחליקה לאורך הריצפה.. ממש נקרעתי מצחוק.. אני דווקא אוהבת את הסטורי ליין שלה עם המורה לאומנות וכל המסביב.
הקטעים עם ברי וצ'אק ממש קריפיים..וכל הגילוי של הרצח הזה (שההסתרה שלו היא אומנם מטופשת וחסרת הגיון- עדיין ממותח).
נראה לכאורה שטום ולינט הולכים לקראת פרידה - מה שבעיני באמת הכי נכון עבורם בקטע של היחסים שלהם- אבל יש לי תחושה חזקה שעוד נראה קאמבאק מפתיע וסוחף..והם יגלו שמה שיש להם עמוק ובלתי ניתן להחלפה.. ובא גואל לציון. אז עדי- האנג אין ט'אר- הם עוד ישובו. אני מרגישה כך.
שאלות: 1. לאן נעלם MJ? 2. לאן נעלמה התינוקת של לינט? מה לא צריך לטפל בה? כאילו בלעה אותה האדמה. מוזר- לא? 3. איפה מייק בכל הסיפור? 4.אנחנו רק בפרק 8 (מתוך 23-24?) וכבר צ'אק ממש קרוב קרוב לפתרון התעלומה.. מה יעשו שאר ה 16 פרקים עד לפינלה?