8x08

snavgm

New member
קצת נסחפת..לא? נראה לי מרוב הזדהות עם עדי

אתה מאבד פרופורציות.. לא היה כ"כ גרוע..קאם און.. גם אני ראיתי - ולהגיד "עליבות תסריטאית במיטבה.." נו.. נו.. למה אתה לא מנסה קצת לתת להם אויר מהביקטרתיות- ולהנות?

לגמרי לא. אני מת על דספרט

ומכיר את הסדרה על בורייה!! ובגלל שראיתי את כל העונות אני יודע למה הכותבים מסוגלים, והעונה? רואים זלזול מתמיד בצופים! הרמה הולכת ויורדת. מה שראינו פעם בדספרט היה ייחודי רק לה ועם הזמן היא הפכה להיות סוז של צעירים חסרי מנוח.קרוב רחוק.היפים והאמיצים.. אנד וויט אול דו ריספקט, אני לא מוכן לצפות בסדרה שהופכת להיות סבונית! אני עוד לא נשוי + ילדים, סטיי הום דד, שבין הכביסות לכלים ללקיחת הילד לחוג שאני אשב לצפות בסואופ. דספרט היתה מגניבה והיא פשוט כבר לא. אני מנסה להנות! עובדה שבפרק הקודם נהניתי ונתתי סופרלטיבים מכל הלב, אז את לא יכולה להגיד לי משהו בסגנון של מרוב הזדהות עם די או שאני מאבד פרופורציות. הפרק לא נהניתי בכלל! השתעממתי, פיהקתי, הרצתי קטעים קדימה!!!! זה אומר שלא נהניתי ביג טיים. אז מפה אחרי שראיתי את ה"שיא" שהסדרה יכולה להתדרדר אליו, או שאפילו השיא בדרך
, פשוט אין לי כוח לראות יותר..

snavgm

New member
לא יודעת.. אני לא סבלתי הפרק.

אולי יחסית לכתיבה של דספרט של פעם- יש ירידה. אבל זה עדיין רחוק מלהיות סאופ. זול ורדוד. ואולי אני כבר כ"כ קשורה לדמויות ומחכה למפגש השבועי איתן- שאני פחות ביקורתית ונהנית.. ואולי-.. אני אמנם לא סטאיי -את הום- מאם,אבל.. בין העבודה- בין להביא את הילדים לחוגים-בין הכביסות- הקניות והכלים- אני שמחה לקצת אתנחתה עם הבנות של דספרט. ולא. לא שיעמם לי. ולא הרצתי קדימה. היה קליל חביב ומצחיק.

james p

New member
א מ ב י ו ו ל נ ט י ו ת

מעולם לא חשתי תחושות דו ערכיות כאלה. אני כל כך אוהב את דספרט אבל נורא קשה לי עם המופרכות של הסדרה. אולי הסטנדרטים האומנותיים הגבוהים בטלוויזיה היום קצת מקשים לקנות את השטויות שרואים בסדרות סוג ב' וג'. מצד שני איך אפשר לא להנות מהפאנצ' ליינס של אווה ומהמימיקה של מרשה, מהנוכחות של פליסיטי ומההומור המשוגע של טרי. לינט- מאוד אהבתי אותה. מבחינת מה שעובר עליה מאוד הבנתי את הקטע שהיא רוצה להילחם ולעשות ולתת. לדעתי השיער היה ממש יפה. פשוט מקסים על פליסיטי ואני רוצה שהיא תישאר ככה היא פשוט חמודהה כה וצעירה ב10 שנים. רנה סתם בתור הסיידקיי השרלילה של הגיבורה. אני על הרגע הראשון תפסתי שזה בכלל הוראת קבע לחנות פרחים. גברים כל הזמן עושים את זה. היה לי קשה לראות את לינט נופלת ככה ונפגעת. הקטע שהיא התחבאה מתחת המיטה וקפצה עליהם היה חזק ומשעשע. וסחתיין לד"ר על הרגישות שכפיש היא אמרה הייתה אירונית. אח"כ היה לי ממש קשה לראות אותה ככה. מאוד הבנתי את הפגיעות שלה אבל היה לי קשה לראות את לינט מביעה פגיעות כל כך עצומה לפני טום. ציפיתי למשחק יותר מורכב מפליסיטי זה היה נראה לי כמו שאריות מניארות מכל הקריירה שלה. ודווקא את דאג שחקן בינוני בבינוניותו אהבתי כי הוא היה דיי מדויק ולא הגזים. גבי- היא מקסימה וחמודה. שוב יש כאן איזו מגמה שמנמיכה אותה מאוד לאחרונה. היא לא תופסת שקרלוב בבעיה בפרקים הקודמים. הפרק הזה היא משתרללת ושוב חושבת שהמיניות שלה תפתור הכל. איפה המורכבות הזאת שידענו שהיא מסוגלת אליה? עצוב וקשה לי. במיוחד הקטע שהיא ברחה לברי בסוף. כאילו בסדר ברי לא סיפרה. אבל צריך להיות יותר בוגרים ולהבין מה עומד מאחורי המעשה ולא להסתכל על משהו ברדידות כזאת. מה היא חושבת שברי לא רצתה לחלוק איתה? איזה מין חברה היא? הדבר הכי טוב זה שמישהו התעמת עם קרלוס בנוגע לבעיה שלו (משהו שאשתו הייתה צריכה לעשות מזמן או לפחות לתת לברי להתעמת איתו על זה) ואולי תבוא לקרלוס איזושהיא גאולה מכאן. סוזן- דווקא כאן הרגשתי בסדר. לא סטוריליין מרשים כל כך אבל החלט נחמד. יפה שמראים כישרון שיש לסוזן. (ואני לא מדבר על הציור עצמו כי אני לא מבין באומנות ולא נראה לי שהסדרה עוסקת בזה אלא על עצם הראיון סוזן כאמנית) כל השנים זה היה משהו ברקע כזה ופתאום בעונה האחרונה הם העלו את זה ונתנו לזה משקל. מרגיש לי כמו תסריט שהוציאו מהפריזר ולא מהתנור אבל הוא לא ממש רע. הגמד ההומו משעשע למדי. וסוזן הסרקסטית וכל הקטע עם אנדרה נחמד. לא מפיל אבל סוזני סביר. הכימייה עם הגמד הייתה נהדרת וצריך להביא אותו עוד. בכלל היה לו תפקיד מטורף בוויל וגרייס. הקטע בגלריה היה הכי טובעם כל הטירוף של סוזן והכאב שלה בסוף. שום רגע מופתי אבל ס"ה ראוי בהחלט. ברי- לא יודע מה קרה לצ'אק הזה כל כך אהבנו. מה הוא בכלל? מה הסיפור שלו? איזו מין אובססיה יש לו לברי? צועק עליה? דוחף אותה? עוקב אחריה? מה הולך כאן??? לא מבין את זה. ברי דווקא מאוד בסדר ומאוד משתדלת ועצוב איך שכולם מתעללים בה ומפנים לה גב. סצינת הפתיחה הייתה לא מובנת כל כך. אבל ברי נתנה אותה בסצנת עימות מצוינת עם דטקטיב צ'אק. הסוף היה כואב. סוף הפרק בגלריה היה מצוין עד שכולם הפנו לה גב. ואחרי השיחה שלה עם גבי על אלכוהול והשפעתו כמה חשוב לה חברים וכמה קשה לה עם זה שחברותיה נוטשות אותה היה ממש קשה לראות את הבריחה שלה ליין בדיוק כשרואים את קרלוס הולך להיגמל. דמות אחת יוצאת מזה ודמות אחרת נכנסת לזה. תקשיבי יה רד הד ג'זבל תפסיקי עם כל הפאניקה. תצחקי לצ'אק בפרצוף. אין לו קייס כי אין שום גופה. והוא סתם מנסה להלחיץ אותך. תמשיכי להתנדב תמשיכי לצאת לדייטים תמצאי לך זיונים טובים ושצ'אק הזה לאט לאט ירגע. תפסיקי לקחת על עצמך את כל הסיפור הזה! קשה לי שס"ה כל הקטע של מה שעובר על הבנות והחיים המתפרקים שלהם דווקא אמור להיות טוב אבל הבסיס שממנו כל הדיכאון אמור לפרוץ דהיינו הרצח והקבורה של אביה החורק של גבי לא אמינים וכשהבסיס לא אמין אז קשה לקנות את הענפים שצומחים ממנו. וחבל כי יש דברים ממש ממש טובים וראויים. רגע נפלא: מחשיבים את גבי וברי ללסביות. אבל שוב אני נופל לכאב הזה, נזכר בפרק ה"רומן" שלהן בעונה הקודמת. בכל שיתוף הפעולה שלהן העונה הזאת וכואב לי שזה המצב. יאללה נשמות אוהב אותכם!!!

Itay Simons

New member
אני לא יודע מתי התעפצתי יותר

אתמול בשיעור מתמטיקה לכלכלנים שארך 3 שעות, או עכשיו כשראיתי את הפרק הזה

adii1201

New member
אני יכולה להציע לך להגיע

לשיעור משפט עברי, אולי ככה תוכל לענות על השאלה

adii1201

New member
אוי לא אלוהים אדירים

למה אתה לומד את הקורס הזה?! זה הקורס שאני הולכת להיכשל בו, שיהיה ברור
עכשיו גם תגיד לי שיפעת ביטון, שמרצה גם בבר אילן, מלמדת אותך גם את הקורס הזה ולא רק אותי

Itay Simons

New member
לא, לא היא

יש לי המון קורסים של משפטים במהלך התואר...גם דיני חוזים ודיני מיסים וכל מיני דברים כייפים כאלה

adii1201

New member
הו תענוג

הבנת משהו בתורת המשפט? כי אני יושבת ובוהה במרצה ואין לי מושג מה היא רוצה מהחיים שלי. למה יש לך קורסים של משפטים אבל?
דיני חוזים
כפרעל המרצה שלי

Itay Simons

New member
כי זה קשור לחשבונאות, אנערף

בינתיים לא היה הרבה מה להבין בתורת המשפט...סתם היסטוריה כזה... בשיעור הראשון למדנו מבוא שכזה על מערכת המשפט ובשיעור השני על סוקרטס ואפלטון או שקר כלשהו

adii1201

New member
אוי לא

אנחנו לומדים על קלזן ואוסטין, כרגע אני בשיעור. אין לי מושג מה היא רוצה מחיי

Itay Simons

New member
אז אצלנו כן

אבל בתכלס זה לא בהכרח אומר שיהיה לנו יותר קל חח יכולים לעשות לנו מבחן שואתי...

Itay Simons

New member

גם הבנתי שמותר כל חומר שבא לנו
כמה סיכומים אני הולך ללקט
רגע, אם מותר לי חומר עזר, למה שיהיה אסור לי להביא בנאדם-עזר? אחי לומד משפטים זה יהיה יעיל

למעלה