8x08

CharmedRulez

New member
השחקן הנמוך הזה

תמיד משחק את אותו התפקיד. זה כנראה טובה בין חברים. הכי מצחיק שרואים אחכ אנשים שמורידים את הציור בקלי קלות!!!! חחחח וכן אמנית היא לא. ציירת לא רעה אני אתן לה. ניקולט כאידי השאירה חותם שלצערה לא סייע ולא יסייע לקריירה הדועכת שלה כי מבחינת התעשייה היא שרופה. אני חושב שהכוונה היא לסכסך בין הבנות לדרדר את ברי לתהום לאחד אותן ולהראות שחברות או אחווה נשית זה משהו שאי אפשר להרוס. אתם כבר יודעים מה אומרים על כוונות טובות...

forglemmigej

New member
למרות שלא מגיע ספוילר

לדעתי ההפקה מנסה בכוונה להרוג את הסדרה כדי שלא יהיה לנו טעם של עוד, יענו קליף הנגר או איך שקוראים לזה. זה פשוט מסתיים כי כל הרעיונות לסיפורים התייבשו, זה קורה לא פעם בסדרות הכי טובות ואז הם בכוונה עושים את העונה האחרונה גרועה בהרבה מיתר העונות . הם עשו דבר דומה בניפ טאק ועוד סדרות שהיו מבריקות בהתחלה ולעונה האחרונה פשוט כתבו סיפורים לא מציאותיים וצחקו על האינטלקט שלנו לדעתי זה פשוט בכוונה. בוא נגיד שזה כמו מערכות יחסים שלפעמים יש טעם להמשיך ולפעמים פשוט חותכים וזהו .

Shiri from the block

Active member
אני היחידה שממש נהנתי מהפרק הזה? ומהפרק הקודם? לדעתי היה עשוי טוב ומאוד מותח, ואני ממש לא מתכוונת להפסיק לצפות בפרקים

למעלה