8x16

King Homer

New member
אמממ זה לא קצת ספויילר בכותרת?

אל תסקלו אותי לא ראיתי את הפרק
אבל זה נשמע קצת כמו ספויילר

X יו יו S

New member
אבל זה כן ספוילר

לפי מה רשמת מבינים מה קורה בפרק

אבל במילא נראה לי שכולם יודעים או רוצים לדעת

אתה מה זה צודק!!!

כל הפרק היה מרגש ומותח, והקטע עם האוטו באמת היה מצחיק בטירוף , וגם הקטע שגבי אומרת לקרלוס שגם לה יש כל מיני פריטי לבוש לא נוחים ולוחצים... וממש לקראת הסוף כל הזמן הייתה לי הרגשה שמשהו הולך להשתנות ואולי מייק לא ימות! והפלשבקים היו ממש קלישאתיים כאילו his whole life passed in front of our eyes... וזהו. לפחות הוא זכה להגיד לה שהוא אוהב אותה ולנשק אותה לפני שכיסו אותו בקטשופ. תדע לך שג'יימס דנטון עצמו לא נורא התבאס כשהוא שמע שהוא לא גומר את העונה, ושהוא לבד הודה שיש לו בערך שורה אחת בכל תמונה שלו עם עוד שחקן. אני בכל אופן מאוד הצטערתי על רציחתו הטלוויזיונית. זה היה פרק נהדר והעובדה שהוא איננו לא תמנע ממני לסיים את הסדרה הכי איכותית כרגע בטלוויזיה (לפחות מבחינתי).

א ר י ק ל

New member
תודה מותק : ) שמחתי לקרוא את מה שהוספת

לגבי דעתו של "מייק" עצמו על העלילה,
והאמת שהוא צודק בטירוף !

א ר י ק ל

New member
קוריאם לזה "ספוילר" - SPOILER -

ושמים אותו כאשר כותבים משהו --מהסידרה שעדיין לא שודר בפרקי הארץ....ואנשים שנמנעים לקרוא "ספוילרים" (ידיעות עתידיות לגבי הסידרה) יודעים לדלג על ההודעה הזו !

עדי המנהלת תסביר יותר טוב ממני !!

adii1201

New member
דווקא הסברת את זה מצוין

אבל אני ארחיב
רוב הפורום רואה את הסדרה לפי הקצב שהיא משודרת בארה"ב. אמנם קצב השידור בארץ מפגר רק בפרק אחד, אבל גם זה משמעותי. לכן, בכל הודעה בה כותבים משהו שקרה בפרק ששודר בארה"ב, אך טרם שודר בארץ מסמנים בכותרת ההודעה את הסימן |ספוילר | (בלי הרווח כדי שייצא האייקון
). את האייקון ניתן לעשות ידנית כמו שכתבתי או למצוא אותו ברשימת האייקונים. ספויילרים שייכתבו בכותרת, עם סימון ספוילר בכותרת, מאבדים קצת מהפואנטה שלהם. לכן, את הספוילרים כותבים רק בתוכן ההודעה כשבכותרת ניתן לרשום דברים כללים או את סימון הספוילר בלבד. מצב כזה מונע מכאלו שטרם ראו את הפרק מכל סיבה שהיא מלקרוא דברים שיהרסו להם את הצפייה. לכן, חשוב להקפיד

מצטערת

כאמור, אני חדשה פה ולא כ"כ בקיאה בסימנים. סליחה ותודה על ההסבר המועיל. אשתדל לזכור את זה להבא

למה הם הרגו את מייק?! אלוהים, איזה דבר נוראי לעשות!!! אני ממש ממש התבאסתי וכאב לי הלב שזה קרה. קורע לב.

adii1201

New member
הדבר הכי טוב שקרה בסדרה הזו

היו הורגים את סוזן והסדרה הזו הייתה יכולה להישאר לנצח מבחינתי

למעלה