8x16

אוי, למה, למה להרוג את מייק?
עוד שניה הסדרה מסתיימת, למה זה טוב?
אנחנו הרי רוצים שיהיה בסוף סוף סגור ומאושר לכל הדמויות בסדרה, מה סוזן תעשה עכשיו? תמצא מישהו חדש ב... (כמה פרקים נשאר? קצת, בכל מקרה).

חוץ מזה שזה לא נעשה מספיק טוב בשביל לרגש אותי כ"כ... העלילה עם הלואןשארק לא הייתה מספיק חזקה וגם הקטע בסוף לא קנה אותי ממש. היה עדיף שיהרגו את טום. לינט ודרמה זה תמיד טוב

חוץ מזה שהוא גם ככה עוזב אותה אז לא צריכים אותו.. ומגיע לו! לא?... עדי?...

דברים אחרים:
ברי משלימה עם הבנות - אמ, זה לקח בערך דקה... הרגיש לי כאילו עדיין לא נסגר איתם כל החשבון.

לינט-ג'יין: עד שחשבתי שהתגברו על כל העניין הזה!! לא שמענו על זה כבר כמה פרקים אאל"ט אז למה שוב?? דיי, תמשיכי הלאה.. כמה אפשר להתעצבן על זה?
מה שכן: אהבתי את לינט נתקעת בתמונות
זה היה טוב!
ג'יין נחנקת! ואו, הייתי כזה- NO WAY

כמעט חשבתי שלינט תניח לה למות.

- קרן שוכבת מאחורי המכונית של ברי

- קרלוס וגבריאל: לא יודע, כבר עשינו את הקטע של העניים.... וגבריאל אנוכית... לאן הם חותרים?

בכל מקרה, אהבתי את התבנית של הפרק, שמתחילים במה שיקרה, וכל הפרק מנסים לבלבל אותנו... מזכיר קצת מתכונת ישנה.
חוץ מזה, זה בהחלט מסקרן לאן יפתחו את זה מפה..

adii1201

New member
כי עוד שנייה הסדרה מסתיימת

וכי זה היה מאוחר מדי ממילא אז better late than never

Superboi

New member
בדיוק בגלל שעוד שנייה הסדרה מסתיימת

הבעל של סוזן מת, לינט מתגרשת מטום, ולברי אין אף אחד. אז כנראה שגם גבי וקרלוס ייפרדו בקרוב.

אמ.... לא הבנתי
איך מסיימים סדרה שכולם עצובים והכל גרוע? זה לא מהסדרות האלה.. זה עקרות.

adii1201

New member
אם אתה שואל אותי, הן כולן מתות בפינאלה

זה לא ספוילר, סתם תחושה

forglemmigej

New member
אוי אוי אוי

ממש לא ראיתי את זה בא כמובן שהיה ברור שמישו ימות אבל למה מייק ,אהבתי את הדמות מאד למרות עציציותו מפעם לפעם ,מן מוות סתמי , אמנם הוא היה דמות אפלה ולא תמיד היה ברור מהיכן הוא בא ומה בדיוק קרה בעברו נראה שהוא עשה תיקון עם סוזן.
לינט ותום היה קורע לב, אף פעם אי אפשר לדעת לאן הדברים הולכים כשנפרדים , אולי הוא באמת מיצה את החיים איתה ואם לא היתה ג'יין אז הוא היה מחפש מישהי אחרת, ההתנפלות של לינט עליה לא מובנת לגמרי וגם לא תחזיר אליה את תום לפעמים צריך ללכת קדימה ולא להתקע בעבר מה שהיה נגמר ואולי התאים לתקופת זמן מסוימת ואיך היא יכולה להחזיק אותו בכח, יש נשים שחושבות שאם יש ילדים אז זה מה שישאיר את הגבר זו טעות פטלית לחשוב כך, גם לעשות ילד על מנת להשאיר את המשפחה ביג מיסטייק.
קרן מקלסקי מדהימה אני כל כך אוהבת את השחקנית יש לה קול נפלא וכל כך הרבה אקספרסיביות.
קרלוס ראה את האור חחח יש פה אמירה מאד צינית על קורפורט אמריקה שלא רואה איש ממטר.
גבי הרגה אותי: אתה מביא את הכסף ואני מבזבזת .
היום היה ממש לא רע.

מעצבן אותי שלינט מאשימה את הנסיבה ולא את הסיבה.
מי שלא מחפש אותך הוא טום. יופי שקלטת את זה אבל זה משפט המפתח!! אם הוא הפסיק לחפש אחריך, אז אין סיבה להמשיך לנסות ולחשוב שיש לך סיכוי וזה שתריבי עם ג'יין לא יחזיר לך את טום!!
באמת שנמאס לי מהם.

ראיתי את הפרק כי רציתי לראות את מייק מת

לא אהבתי שעשו את זה שיורים בו בבית שלו. זה יותר מידי. זה היה צריך לקרות במקום ציבורי ולא בפתח הבית.
בדספרט משומה תמיד ידעו לעטוף דבריםרעים בעטיפות יפות. אפפעם לא ממש ראינו דם. אפילו עם אידי זה לא היה קשה לצפייה מהבחינה הגרפית ועם מייק עשו את זה מאוד גרפי.
מטופש לחלוטין. יכלו לעשות את זה אחרת. וואטאבר.
עכשיו כמו עם הקיטני הארורה שלה הולך להיות לחנו קונצרט שלם על המסכנות של סוזן. תמיד היא סנטר אוף אטנשן!

ובכלל ראיתי שוב ברפרופים. לא ראיתי את מקלסקי ולא שומדבר מיוחד.
ראיתי אולי בטוטאל רבע שעה מהפרק.

אהה ובאמת תודה שסוזן ציינה בפני ברי "ווי אר אולוויז היר פור יו"
צבועה עלובה.
איך סגרו את את החרם שהם עשו עליה במחי כוס תה. תת רמה!

היו צריכים לירות בעונה השמינית הזאת ולא במייק ולהרוג אותה עוד לפני הפרק הראשון!!

Jasper Jasper

New member
טיפשי

לעשות את זה בשלב הזה ולהרוס לסוזן את הסוף הטוב שלה. הרי לא אמין שבחמישה פרקים היא תמצא מישהו, וכמו שטרי האצ'ר אמרה בראיון חבל שסוזן שהתחילה את הסדרה כאם חד הורית ולבד מסיימת אותה ככה.

יתר הפרק גם לא היה משהו, העונה הזו ממש אכזבה

CharmedRulez

New member
כמה שטויות בפרק אחד כמה?!

טוב אז בואו נתחיל בהכי מוטרף ונעבור לדברים הקלים:

1. המוות של מייק היה מפתיע ומעצבן מבחינה עלילתית (תקשורתית, זה ידוע כבר הרבה זמן). קודם כל, המוות שלו לא קשור. כלומר, ה"לואן-שארק" הזה, שאין לו שם אפילו, לא היה חלק אינטגרלי ומאיים מספיק בעלילה כדי שנפחד ממנו או נרגיש שהוא איום מרחף. לא היה משנה אם מייק היה חי או מת עבור הסיפור הכולל, זו לא נקודת מפנה שמתאימה ל"מסתורין השנתי" שהיה בעונות הקודמות, זה היה נטו בשביל לזעזע. המחסור של החבר של רנה (ברח לי השם שלו) בעלילה הזאת, היה מורגש. הוא היה צריך למות או לפחות להיות בסצינה.

היה גם מאוד ברור מהשיחה המרגשת דקה לפני שהוא עומד למות, אז חבל.
הסצינה כן הייתה מרגשת, טרי עשתה עבודה טובה (והוא קצת פחות) והפלאשבקים היו עצובים. ובכל זאת, משהו לא היה שם נכון. לא יודע, משהו היה חסר.

2. טום ולינט.
העלילה הזאת מעצבנת. לא איכפת לי כל מה שקרה שם, זה פשוט מפגר שהם רק פותחים ופוערים עלילות על גבי עלילות במקום לנסות לסגור קצוות. חמישה או שישה פרקים לפני הסוף, מה יכול לקרות שיגרום לזוג הזה לחזור להיות ביחד?

זה מגוחך: לינט כבר נחטפה, היה לה סרטן, היא איבדה ילד, הכל כבר קרה לה. הכל. מה עוד יכול לקרות כדי שיזעזע את טום להבין שהוא אוהב אותה?
נשמע שמתכננים לנו סיום בסגנון סיינפלד - כל הבנות בכלא ונהנות מכל רגע.

3. גבריאל צודקת. היא אנוכית אבל קרלוס - הרבה יותר.
הוא החליט להיות שתיין אלכוהוליסט, הוא עזב, הוא הלך לגמילה, הוא החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר. הוא עושה הכל בשביל עצמו והיא יוצאת האנוכית? למה זה בדיוק?!

4. ברי. כל הסיפור הזה דבילי.

5. מקלקסקי מרגשת ורוי מדהים. הם זוג חמוד. הלוואי והסדרה תסתיים בזה שהם קונים את כל הבתים בשכונה וגרים בכל בית ביום אחר בשבוע, כי כולם מתים בליין!! הם כאלו מדהימים ומרגשים!

2 הערות לסיום:
- לא רק שטרי האצ'ר לא אהבה את המוות של מייק, היא הציעה שמייק כביכול הצטרף לתוכנית להגנת עדים אוף סקרין ובסוף הסדרה תהיה סצינה שבה סוזן ואמג'יי פוגשים את מייק באיזה שדה תעופה בדרום אמריקה. התסריטאים דחו את ההצעה שלה. חבל.

- הסצינה שבה האישה החדשה של טום (שוב ברח לי השם) נחנקת ולינט מתמהמהת להציל אותה הייתה מגוחכת. מגוחכת אמרתי לכם.

סה"כ פרק גרוע +.

שלכם תמיד.

adii1201

New member
מה עוד יכול לקרות

כדי שיזעזע את טום להבין שהוא אוהב אותה? תודה רבה באמת
מאז שהם התחילו לריב בעונה הקודמת זה מה שאני אומרת! ולשאלתך, אני בונה על מותו של מייק שייגרום לטום האידיוט להבין מה הוא יכול לאבד. וגם לה. זה עובד בהדדיות
זו הסיבה הכי דבילית בעולם כי תכלס הם לא פתרו שום בעיה. הם עסוקים בלשכב עם אנשים אחרים במקום לפתור בעיות, אבל נו אם יש משהו שהכותבים של הסדרה הזו יודעים לעשות הכי טוב זה לטאטא בעיות מתחת לשטיח ולמרוח עלילה כמו מסטיק בשביל לסיים אותה בחצי דקה. אני אסלח הפעם.

adii1201

New member
שומדבר ממה שכתבת לא ספוילר

מארק שאמר שלא יהיה סרט לא מרמז על כלום. ומארק גם אמר שלא תהיה עונה 8 ותראי איפה אנחנו. הוא מדבר סתם, בערך כמו שהוא כותב דברים סתם. בעוד כמה שנים, כשהוא יהיה בבית ולא יהיה לו כסף ועבודה ויציעו לו לעשות סרט כמו סקס והעיר הגדולה שעשה מיליונים, אני מבטיחה לך שהוא יסכים וייקח את זה בזרועות פתוחות. עכשיו הוא לא מדבר על זה, אבל זה ייקרה. ואני לא חושבת שהוא יהרוג את כל הנשים בליין, יש לי הרגשה שהוא רוצה שהן ימשיכו להתקיים בעולם המוזר הזה שלהן שנקרא וויסטריה ליין

זה דומה קצת להארי פוטר

זו שכתבה את הספר אמרה שלא יהיה המשך, אבל לכי תדעי. אולי היא שוב תשב באיזה בית קפה, ויהיה לה הצטננות והיא תכתוב עוד רעיון על מפית ותעשה מזה מיליונים. ככה זה עם כותבים. צריך לבחון את מה שהם אומרים בזהירות רבה. ואני אבדוק בעונה 5. שבת שלום

שימוש אחר לגמרי בשטיחים(וספוילר קטן..)

למשל, לגלגל בהם גופות לפני שקוברים אותם ביער... אני ראיתי ביוטיוב קטע חמוד לגמרי, בעונה שמייק התלבט בין קתרין לסוזן, ומארק המפיק אמר שלקארן עוד לא היתה אהבה ורומן, והשחקנית המדהימה שמשחקת אותה אמרה שהיא חשבה על אחד התאומים של לינט... ומארק עצמו אמר לאלה שישבו באולם שאם הוא היה צריך לפתח את קו העלילה, כל פרק היה נמשך שעתיים, ושלא יגידו את זה ל-ABC כי זה מה שיקרה בסוף. ודרך אגב, הוא גם אמר שלא יהיה סרט, אבל זה כבר על גבול הספוילר.

למעלה