UFC 137 פן VS דיאז

elvis18

New member
תכנס לתמונה אחרת שמה

איפה שרשום יואפסי 137 ...ולא רשום עלייה יואפסי פייסבוק פרילימס שלישית מצד שמאל מצד שמאל ... מקווה שהסתדרת אחי תהנה

elvis18

New member
פלאשבסקי נגד גריפין - ספייק ,ספויילר !!

יוווווו הוא חיסל אותו ביג טיים בנוקאאוט, פלאשבסקי שיחק אותה בענק!!!

elvis18

New member
גאד דאמט ...סרוני נגד סיבר ,ספייק ,ספויילר!!

טוב ,הנה הלך לי הימור ...הוא חיסל א תסיבר בשתי דקות ,חניקה ושתי נוקדאונים בשתי דקות ,הוא חיסל אותו לגמריי .... קרב מעולה שלו סרוני - תותח !!

iratherdie

New member
איזה אכזבה סיבר

עשה טעויות קשות שם בעמידה.. 2 הנוקדאונים היו מטופשים... סה"כ היה לו גם ניסיון על סרוני וגם תחרות יותר טובה. אבל סרוני היה נראה כמו מחלקה מעליו. זה לא הרמה של סיבר, מקווה שהוא ילמד קרב הבא ינצח שוב.

BeniTaz

New member
מדהים

דונאלד סרוני פשוט מדהים.. יא אללה, חולה על הלוחם הזה. אגב, בזיון שהקרב הזה לא נכנס ל-PPV.. מבחינת רמה ואיכות הקרב הזה שני רק למיין אבנט. לפני הקרב סיבר היה טופ 10 וסרוני על הגבול.. כעת סרוני חזק בטופ 10. מה שאי אפשר לומר על ארבעת ההביווייטס. אם מדברים על בחירת קרבות ל-PPV...

ranzz

New member
סרונה מדהים,הימרתי נגדו אבל קיוויתי שינצח

אחרי הרצף האחרון של סיבר הוא נראה לי פשוט בלתי ניתן לפיצוח, עם העוצמה הזאת בבעיטות ובאגרופים ואולי זה עצם זה שהוא גרמני קר כקרח
אבל מסתבר שאולי יש שם בעיית סנטר קלה. בכל מקרה אני מת על סרונה וכל קרב הוא נראה יותר ויותר טוב, ואני מקווה שעוד קרב או שניים הוא כבר יתחרה על החגורה. וואו LW מחלקה פשוט משוגעת

udi102

New member
יאללה שיהיה אירוע טוב בהצלחה לקרו קופ

והוא יזדקק לזה

elvis18

New member
היוקי - רופ !

היוקי ניצח ,שלט מספיק כדי לנצח בהחלטה חצויה ,סיבוב שלישי הוריד הילוך ודיי חטף. טוב נו ...אני מקווה שהיפני הזה לא יהיה כישלון כמו קודמיו ,אני רוצה שהוא יצליח .. שיהיה בהצלחה

udi102

New member
לא צריך ספוילר זה המיין קארד ודרך אגב

מי זאת הקוקו הזאת שהיא עם אייס טי ? טוב שלא קראו לה קוקומן או שוגי

iratherdie

New member
יש לי חוש טוב כשזה מגיע לחצויות

גם לפני שבאפר הכריז בזמנו על סטאוט סטיבנס ידעתי שסטיבנס ניצח אבל אחד הדבילים יתן לסטאוט סיבוב. אז מה היה לנו? שני של היוקי שלישי של רופ. הראשון נטה להיוקי בגלל הטייקדאון, אבל צריך להסתכל שוב... מה שבטוח ידעתי שאחד הדבילים יתן את הסיבוב לרופ. אבל מי יודע... אבל הוא יצא גאון. צריך לראות שוב.

elvis18

New member
יורגנסן נגד קורן !!

קרב טוב מאוד בכל האספקטים .... יורגנסן ניצח בהחלטה אחידה ,קרב טוב של שתיהם

ranzz

New member
אני לא יכול להסתכל על נלסון בלי לצחוק

איזה זקן!!!! גם אני מגדל רוב הזמן אבל לרמות כאלה לא הגעתי! אני דווקא אוהב את הדפוק בשכל הזה.

ranzz

New member
יאללה, להתכונן לראיון מביך של ג'ו רוגן!

סיכום קריירה של קרוקופ. עמית תפתח הימור חדש - פורש או לא פורש??

למעלה