עשה טעויות קשות שם בעמידה.. 2 הנוקדאונים היו מטופשים... סה"כ היה לו גם ניסיון על סרוני וגם תחרות יותר טובה. אבל סרוני היה נראה כמו מחלקה מעליו. זה לא הרמה של סיבר, מקווה שהוא ילמד קרב הבא ינצח שוב.
דונאלד סרוני פשוט מדהים.. יא אללה, חולה על הלוחם הזה. אגב, בזיון שהקרב הזה לא נכנס ל-PPV.. מבחינת רמה ואיכות הקרב הזה שני רק למיין אבנט. לפני הקרב סיבר היה טופ 10 וסרוני על הגבול.. כעת סרוני חזק בטופ 10. מה שאי אפשר לומר על ארבעת ההביווייטס. אם מדברים על בחירת קרבות ל-PPV...
אחרי הרצף האחרון של סיבר הוא נראה לי פשוט בלתי ניתן לפיצוח, עם העוצמה הזאת בבעיטות ובאגרופים ואולי זה עצם זה שהוא גרמני קר כקרח
אבל מסתבר שאולי יש שם בעיית סנטר קלה. בכל מקרה אני מת על סרונה וכל קרב הוא נראה יותר ויותר טוב, ואני מקווה שעוד קרב או שניים הוא כבר יתחרה על החגורה. וואו LW מחלקה פשוט משוגעת
היוקי ניצח ,שלט מספיק כדי לנצח בהחלטה חצויה ,סיבוב שלישי הוריד הילוך ודיי חטף. טוב נו ...אני מקווה שהיפני הזה לא יהיה כישלון כמו קודמיו ,אני רוצה שהוא יצליח .. שיהיה בהצלחה
גם לפני שבאפר הכריז בזמנו על סטאוט סטיבנס ידעתי שסטיבנס ניצח אבל אחד הדבילים יתן לסטאוט סיבוב. אז מה היה לנו? שני של היוקי שלישי של רופ. הראשון נטה להיוקי בגלל הטייקדאון, אבל צריך להסתכל שוב... מה שבטוח ידעתי שאחד הדבילים יתן את הסיבוב לרופ. אבל מי יודע... אבל הוא יצא גאון. צריך לראות שוב.